Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janhrom

    Bravo

  • To u nás máme jiné kabrňáky! 

    Nějaký bezvýznamný "lidovec" Hladík slovně zaútočil na Pana někdejšího ministra Svobodu.A prý ať odejde z jejich pidipartaje.Je úsměvné jak se lidovecký prd, který v životě nic nedokázal snaží zviditelnit.Jasně, že Svoboda měl své mouchy.Ale už něco dokázal.Tady ten žalovníček drží v partaji takový lidský odpad jako třeba nějakého Zdechovského.Záškvaru který nejprve právně zastupoval tzv. šmejdy ve sporech s lidmi. Jak se nám z vyhlášeného hnoje stal obratem vzorný a příkladný lidovecký kazatel dobra a moudra.Proto mají tihle celá 2% volebních preferencí.

  • Kroky pana premiéra Fica  jsou doufám pouze začátkem spravedlivé odměny za ,,demokratické,, se vypořádání s opozicí, které probíhalo za vlády Čaputové . Vzpomeňme generála Lučanského, vazby ministra Kaliňáka, dalších ataků na členy opozice a také snahy nadobro odstavit Smer. Ani po dobu vlády probruselských poskoků nedokázali i za podpory soudců, veřejných médií, policie NIC čím by mohli  Smer zlikvidovat a umlčet! 

  • No, nemyslím, že by jakýkoliv premiér měl mudrovat o tom, kdo se soudcem stane nebo jím přestane být.
    To by v naší smrduté justici musel odvolat 85 procent takzvaných soudců. A na to by asi neměl čas. 

  • goyim

    https://www.youtube.com/watch?v=39Fv8m4C1Fg

    Tady máte trochu kontextu, abyste se mohli opět zasmát dalšímu lživému reportingu Tiscali...

    A samozřejmě, že ho*notová Tiscali nikdy nebude řešit to, že eurohujer Tusk dal v Polsku na ministerstvo bývalého šéfa rozvědky, který zrušil státní televizi a "pročistil" vše, co se dalo pročistit. Ale to je v pořádku, protože to je ve jménu liberární demográcyje... 😂

  • To je jak ten náš zkorumpovany soud! Co chce petidemolice, tak to se přiklepne a nejede přes to vlak...

  • Nadutost soudců, soudcovských mafií (dokonce i studentů práv), je známou věcí. Odvolatelnost soudců podle receptu Okamury by bylo řešením. Také třeba časově omezený mandát nebo odvolání schválené 2/3 ministrů nebo poslanců.

  • Pan Robert Fico prostě vznesl běžnou kritiku:

    "Stupňující se útoky předsedy vlády jsou skutečně nedůstojné. Útočí na
    opozici, vulgárně a agresivně útočí na veřejnoprávní média a nejnověji
    opět vyhrožuje soudcům nejvyššího soudu,"řekl dnes předseda
    nejsilnějšího opozičního hnutí Progresivní Slovensko Michal Šimečka.

    Takový nějaký Šimečka se přibližuje zdejšímu žvástalovi Fialovi. Samozřejmě že je to jejich věc na Slovensku. A nebude dlouho trvat a naše vtěrky v Praze jistě do toho budou rýpat. Pražští škarohlídi zas budou dělat zajímavé a světové. Přitom v EU ubývá představitelů kteří se chtějí s pražskou klikou setkávat.Obecně se dostává v evropské povědomí, že ve Strakovce sedí odpad republiky. Který umí jen hloupě žvastat a škodit vlastním lidem.

  • Áaaa - nastává Ficova diktatura v plném rozsahu...

    Chvíli čekal, jak dopadnou prezidentské volby a teď, když vyhrála jeho podržtaška udělá čistku podle svého...

    A ti soudci -treba měli něco do činění v  kauze StBáka Bureše...?

    • josef.chmela

      A jinak zdraví slouží? Až na tu prázdnou hlavu,že? Slovenský lid má konečně vládu a prezidenta, který bude pracovat pro ně a ne pro Ukrajinu jako naše ukrajinská vláda zlodějů, lhářů a podvodníků. To u nás je nová diktatura pětišmejdů v plném rozkvětu. Pracuji, mimo jiné, i na Slovensku a všude slyším, že konečně dostala na frak ta bratislavská mafie, poskoci Bruselu a USA.

      • 😀... pane Chmelo, paní koloběžka zavětřila, že by mohla opět vnést do diskuze svoje oblíbené téma, to byl důvod jejího komentáře; to, o čem píšete Vy, to je pro paní K. nezajímavé, nepodstatné, s tím ona dokáže žít. Pravděpodobně tato vláda byla i její volba. Nějak si nedovedu představit, že by to v minulých volbách hodila komukoli ze současné opozice.😐

        P.S. Abych nezapomněl, ještě něco má paní koloběžka ráda asi tak, jako pana Babiše: Rusko.

        • Ale vy vůbec nevíte, koho jsem volila , nebo zda jsem vůbec volila...

          K naší vládě se nevyjadřuji...
          V.  Rusku jsem byla a udělala si svůj názor...

          Že mi je z kobliháře na 🤮 tím se nijak netajim...

          V diskusi každý může říct svůj názor...

          A mně je šumák, jestli s tím mým někdo souhlasí...


          • Čaputka to neměla jen tak vzdát , její voliči mohli rozhodnout a ne voliči toho postkomunisty , čas běží dál uvidíme . No a že příznivci Kremlu a Bureše se na lezčem shodnou , nic nového pod sluncem .😎

      • Musím to zaťukat, ale zdraví mi celkem slouží...

        I hlava...

        Tak jo, 🐒 jsme na diskusi a tak vyjadřujeme své názory...

        Jen aby slovenský prezident a vláda pracovala skutečně pro slovensky lid a ne pro Rusko...

        • Už několikrát mě napadlo, že se vám do ložisk dostal písek.

        • josef.chmela

          A ta vaše představa práce pro Rusko by vypadala jak? Že si Slovenská vláda bude chodit pro rozumy do Moskvy? Či, že Slovensko s Ruskem založí novou Varšavskou smlouvu? Nebo, že se Slovensko stane novou zemí SNS? Opravdu nevím. To jen vy a prozápadní dezoláti tady pouze papouškujete kydy vaší ukrajinské vlády.

          Země mezi sebou mají spolupracovat ekonomicky i kulturně a vzájemně se uznávat. Co je na tom, když bude chtít Slovenská vláda nakupovat pro své lidi levnou ropu a plyn od Rusů? Co je na tom, když budou svobodně a vzájemně výhodně obchodovat a kulturně se obohacovat?

          Rusko má pouze tu smůlu, že má nezměrné nerostné bohatství po kterém touží celý tzv. "Západ" a který dělá již vícenež 100 let vše pro to aby se k tomuto bohatství dostal ať to stojí co to stojí, včetně lidských životů.

          Rusko se pouze brání agresivnímu rozšiřování NATO, které ohrožuje jeho existenci jako svobodného a nezávislého státu. Proto také Rusko nikdy nemůže prohrát válku na tzv. Ukrajině, protože by to byl konec svobodného Ruska jako takového.

        • mun.go

          Já nevím - je snad práce pro USA v něčem záslužnější pro ČR/SR? Rusko je v Evropě / Euroasii, zatímco USA dřepí za oceánem a provokuje (nejen) v Evropě.

          Dodá USA do ČR/SR levnější energie?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit