Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vložení příspěvku po čtvrté, no a co? Bude hůř, to si pište. Ve školách nebudou výukové knihy, dle zpráv TV Prima, ale možná děti a studenti dostanou za peníze daň. poplatníků věnovaných církvi bibli. Vyžeňte vládní a církevní zrůdy dřív, než vše po--rou. Inspirace nutná u horníků ve Španělsku.
  • Co takhle se omluvit i za Husaka?? *11*
  • Tak se na ně podívejme !!!
    Největším zločinem komunizmu nebyly tisíce zahubených nekomunistů – ale znevolnění a totální zneschopnění milionů otupělých poddaných, kteří ztratili schopnost k samostatnému a nezávislému myšlení a tím i k životu. Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Božím trestem za pokrytecký samet a dovršením Února 1948. Tehdy byl KSČ, vedoucí silou lenivého, kolaborantského a závistivého proletariátu, (s podporou tří oportunistických stran „národní fronty“ a křiváčka Beneše) po pečlivě převzatém vzoru dvou sousedních velkých totalit, uloupen skutečným pracujícím majetek za BILIONY, avšak „revoluční" (neústavní) cestou a zaveden feudalizmus dědičných kádrových soudruhů (bez několika přespříliš snaživých a vlezlých rudých „sionistů“- tehdy preventivně Gottwaldem popravených). Pak si to nedočkaví a nadržení soudruzi a jejich „prognostičtí“ přeživší obřezaní superagenti „oposmluvně demokraticky zlegalizovali a zprivatizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ (náhražky komunisty pohlcené ČSSD). Lůze (tj. „pracujícím“) rozdali kuponové knížky, neradi vrátili část zničeného majetku několika přeživším restituentům (včetně ochočeného mouřenína a disidenta Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, cizince, pokrokáře, eurofily, finančníky, katolíky, (ne už na tajné spoluhráče z KSČM) a každý solventní daňový plátce i nesolventní volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“, trvající až do té doby, než ruský protektor převezme českou smrdutou radioaktivní kotlinu do své gubernátorské a investorské správy, lenivé příživnické čecháčky přesune za Ural a nahradí je Novými Rusy (a tím zároveň mimoděk „pomstí a rehabilituje“ vyhubené sionisty a vyhnané Němce). Ohánějí se "standardní parlamentní“ nacionalistickou kleptokracií (bojovníka za svoji zločineckou, s nikým normálním nesdílenou „svobodu“, huhňavého superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu, opravdu tím nejlepším možným řešením“). A s její pomocí úspěšně sabotuje a diskredituje civilizovaný evropský kapitalizmus - na povel KGB.
    Po listopadu se jediná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně nenávistném kádrovém principu konsolidovaná a „vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými plánovitě vytvořenými „disidentskými“ zálohami za účelem udržení své reálné moci, leninsky strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně spolu soupeřící: 1) „revoluční“a „uvědoměle třídní“, přízemní užiteční idioti zůstali v KSČM a odborech, aniž by se byť jen pokusili založit alespoň jedinou neparazitickou produktivní sociální firmu nebo proletářský kibuc, 2) mazanější hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD, 3) nejcyničtější svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací agentury a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje, ani „levicová“ křídla v šovinistické izolacionistické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak žlučovitě prskat.
    Není to sice vůbec žádná Havlova zásluha, ani jeho objev, ale „nepartajnická politika“ (podobná advokacii) má paradoxně reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to celosvětově.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    nebo: http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
  • Komunistická lůza má zase v hospodě U Tiscali stranickou schůzi.
    • Petre,davam za pravdu!Je to fakt luza!!! *12*
  • Petř, je to moje poslední reakce na Vás. Rodiče mého manžela museli rovněž odevzdat svoje hospodářství do JZD. Manželův otec měl za života také rád všechno americké, na druhé straně manželova maminka vše brala tak, jak šlo. Napracovala se, přesto odmítla požádat o navrácení vneseného majetku / a nebyla to žádná malá částka/ jen proto, že byla členkou družstva až do důchodu. Nechtěla se chovat, jako mnozí, kteří restitucí pokládali zemědělství na kolena. Hodnota majetku, kterou v archivech vedlo za minulého režimu JZD velmi pečlivě, přešla do akcií a právě zloději této doby s většinovým podílem na vedení družstva, hodnotu akcií snížili na polovinu a následně,pokud by chtěl někdo nabídnout akcie k odprodeji družstvu, tak je vykupovali za třetinouvou hodnotu. Teď se ptám, kdo je větší zloděj? V každém případě jsou zloději posledních 20 let hlavně mazanější. Navíc i s takovým osudem nebydleli v pastoušce, jak popisujete. Úroveň bydlení byla stejná i na Západě, rovněž tak i panelové domy,jak je mnozí jmenují králíkárnami bylo řešení bydle té doby nejen v social.zemí.
    • Ja bydlim v panelaku dodnes a pohodka, pouze jsme ty byty a kus domu kazdy museli koupit a starame se o ne a dobre. *11*
  • Pane Vlku,také jste studoval na plzeňské fakultě?
    • Mně je 70 let , myslíte ,že ano?
  • Petře,to Vaše povídání se nedá číst. Jo svoboda je také o tom, mít dostatek prostředků k důstojnému životu, neprožívat existenční nejistoty. Máte pravdu, nyní se mají dobře jen ti, kteří profitují ze zlodějny, podvodů a nízké morálky, také špatných zákonů, které si k tomu zbohatlíci dovedli schválit./Jak píšete prostitutky a jejich pasáci, zloději tuneláři. Ti, kterým nevadí z ostatních dělat poslušné ovečky a voly a jsou s hanbou jedna ruka. Takovým, kteří umějí bagatelizovat projevy nespokojenosti pochodem ulicemi Prahy. Čas pracuje pro ně. Honem,dokud to jde se držet u koryta. Dokonce i ta cirkevní restituce Kalouskovi nahrává. Protože pokud projde, položí tento stát k bankrotu. *12*
  • A že ti komunisté si nakradli? Myslíte, že kdyby tomu tak bylo, že by vysoce postavená komunistická garnitura bydlela tak, jak teď bydlí? Je do očí bijící majetek a mamon u pana Štrougala, rodiny Husákovy, Bilakovy atd.? Dejte pokoj s demagogií. Vážím si člověka a lidí,kteří mají sílu přiznat,že se mílili.To jsou lidé s vlastním rozumem a úsudkem.
  • Zde je videt,jaka 'elita' naroda obdivuje komunismus.
    Primitivivove,prostitutky,zlodeji a cikani!!! *12* *12* *12* *12*
    • Odstěhujte se do Humpolce. Zloděj sedí na Hradě.
      • A co takhle pro tebe Severni Korea?Co ty komunisticky zhovadilce? *12*
        • Zase papouškování. Byl jste v Severní Korei? Nebyl,tak nedělejte chytrolína.
          • Ja ne,ale ty bys tam mel urychlene vodprejsknout a pozadat o politicky azyl,vole!
    • Sorry,melo tam byt pouze Primitivove.Zrovna jsem mel phone.... *3*
      • No, jestli sebe považujete za výkvět společnosti *1*
        Buran, sprosťák a hlupák. Nevím, jestli je to ta správná kombinace.
        • No,jeste ty svy monology zmen,a napis tam,ze jsem cikan a zlodej,jako Ty. *3*
        • Diky! *3* Dole cekam na odpoved...
  • To Petr:
    Ale pamatuji si na dobu dobře. Jsem již ve starobním důchodě. A v KSČ jsem nebyl. Ostatně si tam vybírali. Teď nevím kolik muselo být ručitelů. Nikdo z členů KSČ žádné výhody neměl. I poslanci to dělali po své pracovní době nebo byli uvolňovány. Platilo padni komu padni. To co říkáte o komunistech, že kradli je lež. Kdyby tomu tak bylo, tak by stát nebyl bez dluhů jako je v současnosti. Papouškujete věci o strašných komunistech. Církev také lidi zastrašovala peklem a vy to děláte obdobně. Šíříte mezi lidi nepravdu a nenávist.
    • Existuje takové hezké pořekadlo: Nemá cenu se bavit s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku.
      Vysvětlovat něco Petrovi, je jako házet perly sviním.
      • Komunistická zákeřnost a podlost v plné nahotě.
        • Petre,me by v zivote nenapadlo,co je v narode komunistickyho dobytka!Proc se nemecky narod tak okazale vyporadal s fasismem,a my s komunismem ne ani 24 let po prevratu?To jsme o tolik zaostalejsi,nez Nemci?
      • Uz jsem jednou psal:Vsimnete si tohoto cikanskeho prispivatele,jak ma upravene tricko.Kdyby mel kosili,tak by mu museli ustrihnout limecek,az toto zvire budou posilat pod nuz gillotiny!!! *16* *10*
        • Vy jste- jak to napsat, pravý Havloid. Ten měl taky plnou pusu pravdy lásky a demokracie. Pak se z něj stal humanitární bombarďák. Z vás by chrochtal blahem.
          Vy jste stejní. Vyčítáte komunistům likvidaci opozice, ale to stejné by jste dělali taky. O co jste lepší. Hlupáci jste.
          Ps: Ještě jste mi neodpověděl, jak to bylo s vaším vzděláním. Jste na tu diskuzi tři?
          • OK,dej tu fotku pryc,protoze ta fotka je nekoho,a je trestne se za nekoho vydavat.Ver tomu!
            Jinak ty sprostarny tam pisu jenom,kdyz me nekdo napadne,treba i tyden zpatky.Jinak komunistum nadavam asi 35 let.
            Cau *4*
          • Jsem nedostudovany pravnik-vyhozen za komunismu.Duvod-antibolsevik,odpurce ROH!
            A ted nam napis o sobe....To,ze jsi cikan,je kazdemu jasne.Dale,odkud pochazis,z ceho zijes,kdo plati najem,kolik let mas odsezino a za co...
            • Dobrý pokus. Budiž. Nejsem ani komunista a ani Cikán. To, že se mi nelíbí to, co se tu po 89 roce děje, ze mne nedělá komunistu. Fotka je jenom šťouch do Petra. Nic víc, nic míň.
            • No prave ze mi to jedno neni.Neber to jako lichotku,ale i kdyz jsi komunista a cikan,tak jsem poznal,ze to nemas v kedlubne tak vybrakovany,jako vetsina z Tveho superetnika.
            • A proč bych Vám měl o sobě cokoliv psát. Vám to je jedno.
            • OK.A co ty?Co nam o sobe napises? *3*
            • To, že jste nedostudovaný Vám věřím. To jste tady koneckonců ukázal všem. Maximálně jste byl student zvláštní školy, soudím podle počtu vulgarit ve Vašich příspěvcích.
    • Peppone, také jsem celou tu dobu prožil a i když jsem měl ten "správný třídní původ", měl jsem s komunisty problémy. A vím, že to
      jsou zrůdy horší jak nacisti. Poznal jsem pár "horlivých" komunistů, o nichž se vědělo, že za Protektoráru donášeli Gestapu.
      Jestli věříš na komunismus nebo na nacismus (což se moc neliší), nech si tu víru pro sebe a nevnucuj ji mladým, kteří ty zrůdnosti nezažili a proto jim připadá jako nemožné.
      Užívej si důchodu a života, už se nám to krátí. A blíží se doma, kdy budeme konfrontováni se svým životem, se svými dobrými, ale i špatnými činy, budeme jich litovat, ale bude už pozdě.
      • Copak se tu dá důstojně žít? Já tu svojí důstojnost obhajuji tady. Vím kde je pravda.
        A vláda svými "reformami" mojí životní situaci ještě více zhoršuje. Pryč s touto vládou a dokud budu dýchat, tak za svojí pravdu budu bojovat.
        • Já si nestěžuji. Při troše skromnosti se dá žít důstojně. Bydlení jsem si za svůj život vlastní prací vytvořil, neoddávám se rozmařilostem a vím, že nemohu mít všechno co vidím. A to nejcennější, co mám, to je svoboda. Velice mi ovšem vadí korupce, nedostatek práva a spravedlnosti, což je právě následek toho půlstoletí komunistické hrůzovlády a likvidace morálky, práva, spravedlnosti, hodnot vytvářených po staletí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit