Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bezesporu Chaplinovo...

    • Chaplin měl s Hitlerem společného víc než si byl ochotný přiznat-měli stejné datum narození a oba byli nesnesitelní despotové.

      Mimochodem ono toho po Hitlerovi zbylo docela hodně-přes sto obrazů,dvě básnické sbírky,dvě knihy(Druhý díl Mein Kampf vyšel minulý rok),dva patenty na výrobu papíru z bramborové natě a kaučuku z rajčat,a pár dětí: Urschula s E.Braunovou(patrně v Argentině),syn z 1. války se zdrav.sestřičkou,francouzský odbojář /zemřel v 60.letech/,dcera Senta Hiedlerová s Winifred Wagnerovou(violoncelistka v USA) ,syn s Magdou Goebbelsovou(zabit matkou) a ještě jedna dcera s olympijskou vítězkou tuším že v hodu koulí.Nedávno se u nás na Hluboké našla jeho sbírka soch.Nevím,komu to budou vracet. 

  • Už je tady zase

    • jo,to byl fakt dobrej film.S jednou výhradou-on se tam diví nad vynálezem televize a přitom to bylo právě Hitlerovo Německo,kde bylo první masové televizní vysílání (jeho projevů).

      A proč byl ten film tak dobrý? Protože Goebbels,který mýtického Hitlera stvořil nikdy nedovolil žádný snímek,kde byl Hitler relaxovaný,uvolněný,veselý atd.Jeho hlas známe jen z jediné nahrávky.A tudíž prezentace Hitlera žlučovitého,napjatého a rázného nám přijde více odpovídající dobovým záznamům než opak. 

      (nevím,kdo si to vymyslel,ale Hitler nebyl malý a neměl hnědé oči,jeho oči byly zvláštně modré,tak podivně,že se na něj chodili v porodnici dívat.Navíc ty oči působily jako dominanta hlavy,lidé často popisovali zvláštní pocit když se na ně podíval,třeba Kubicekova matka řekla:"Má to ale divné oči ten tvůj kamarád,nebo Houston Chamberlain:"Vaše oči jsou jako ruce",jindy lidé říkali,že když se na ně podíval,viděli skrz něj do věčnosti.To se asi uhrát nedá.Kromě toho dokázal změnit názor člověka aniž by se o věci vůbec zmínil,přitom obsah jeho projevů byl banální,takže je to bytost záhadná,přesto,že už o něm víme skoro všechno. )

      • přesně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit