Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Nemci jsou naprosto zoufali a snazi se obrovskymi sumami uplacet cmoudy, aby se vratili tam odkud prisli, jejich zeme je diky cmoudum v rozkladu a toto individuum bude zvanit cosi o strachu z neznameho! To je vrchol vseho-mam pocit, ze toto stvoreni kdysi kandidovalo na prezidenta! Buh nas chran od takovych idiotu!!! Pane Sokole, nepotrebujeme dalsi vyzirky- staci, ze mame senatory, Romy, zaclenujici neziskovky , ministerstvo pravdy a hromadu dalsich parazitu!
  • Mám chápat chudáka muslima, jehož náboženství neuznává lidská práva, náboženství kde žena má poloviční hodnotu, víru jež povoluje lhát nevěřícím a podle které je hodno trestat (i smrtí) odpadlictví od víry ??? Tito tvorové ať táhnou zpátky do pouště. Nechci je tady a budu vždy volit toho, kdo se proti tomuto "náboženství" jasně vymezí. NECHCI JE CHÁPAT.
    • Četli jsme stejný text? Já že ten pán vysvětluje něco jiného než že musíte přijmout jiné myšleni nebo mít rád někoho kdo je vám proti srsti.
      Naopak ten rozhovor vybočuje z toho co se běžně čte v novinách protože neprosazuje žádnou propagandu ani nevstepuje názor....

      Na to že pan byl placen (profesorsky plat) za filozofovani z daňových poplatků což je z filozofického hlediska již poměrně hodně určující v neprospěch kvality takového filozofa (v podstatě nelze obhájit být placen z daní za to že jsem co jsem a tudíž je jasné že takový filozof principiálně není filozofem pouze šíří myšlenky kterým sám nevěří, tedy je to člověk co káže vodu a pije vino) tak i z ohledem na to děkuji za článek.

      Kdyby někoho zajímalo kde je rozpor, tak dane jsou vybrány pod pouhruzkou násilí, bez prihlédnutí k vůli a možnostem plátce daní, nedobrovolně.... a státní zamestananec je příjemce těchto peněz, tedy ví že je placen nikoliv za výkon nebo z to že něco umí, ale prostě protože se podařilo zabavit peníze násilím někomu kdo je vydělal a tak je možné je rozdat tónů jehož morálka dovoluje ty peníze prijmout.... Zatímco řekněme učitelka na zš si může říci že aspoň koná dobro ve jménu společnosti, protože vychovává a učí lidi základním znalostem pro pokračování naší kultury, profesor je placen za to že je profesor, nikoliv za to že učí společensky potřebné věci... A jestli je celoživotním kariernim filozofem, pak musí vědět že bez napojení na státní rozpočet tedy bez násilím vybraných peněz by musel makat.... A to je principiálně špatně.... Samozřejmě i jako faktický pracující by i tak mohl být filozofem, samozřejmě že jako filozof by mohl vybírat peníze od účastníků za přednášky nebo získat mecenáše, ale pokud má morálku na to aby žil v rozporu s jednoznacne špatnou premisou "vy pracující mi musíte platit za to že já filozofuji" svědčí to o výše zmíněném.
  • Sokol Jan 18.04.1936 krycí jméno KANÁL, Statisticko-evidenční odbor FMV
  • se dá vyřešit jednoduchým nařízeníčkem. Jsi opravdový imigrant? Tak dostáváš svůj stan a políčko v první vkročené zemi. Na zkoušku. Chceš ale do Německa, Švédska, Britanie? Jsi obyčejná vyžírka, která přichází jen parazitovat. Šup do tábora a zpátky na nákladním trajektu. Evropa není pro všechny.Kolik mohamedánů si lebedí v teple v DDR. Nikde to nepracuje, nemíní to pracovat ..... ale povalovat by se to chtělo. Nejlépe je vám doma v Africe. Tak tam koukejte mazat.
  • Jsou to filosofické úvahy,které jsou zpoza vynutěné současnou,migrantskou krizí.Domluvit se mezi sebou je taková úlitba k lidem,kteří se nechtějí domluvit,respektive,dominantně z jedné strany.Jsou muslimové-a je řeč zřejmě o nich-kteří zaznamenali světovou populační explozi.Přitom jsou národy tohoto náboženství,kteří zatím jsou spokojení ve své domovině a netouží po světovládě.Ovšem -někde je tomu naopak.Tady to domlouvání je na staletí,nikoliv hned.A v tom je to úskalí filosofického tlachání.
  • http://m.cum.sk/v/P6CE/skolni-divadlo-v-pojeti-mirumilovnych-umirnenych-muslimu
  • http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/bretislav-turecek-tohle-trumpovo-stehovani-muze-mit-zasadni-dopad-na-cely-arabsky-svet--1691962
  • Jenom keci. Na důchodce kteří tuto zemi budovali, na nemocné lidi peníze nejsou ale na migranty kteří přišli parazitovat a nikdy zde pracovat nebudou, na cikány a nesmyslné horečné zbrojení pro americké agrese vláda dává miliardy. Uvažujte koho budete volit.
    • Přečti si to ještě jednou a pomalu ty imbecile. Vůbec nic si nepochopil
      • Domnívám se, že uvedeným nickem jsi to pěkně přehnal. Tvé názory k Miladě vůbec nesedí. A jiným nadáváš do imbercilů.
      • v textu příspěvku bych opravil - koho budeme hubit? Už není čas na domlouvání a mudrování. Vtěrky ze člunů si lebedí v Německu. Teplo čajíček, televize, kecy ... práce žádná.To by tady neprošlo.
      • *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit