Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

Celkem by mě zajímalo to, jak to funguje dneska a jak jsou prostě ty investice vysoké. :) Jako fajn věc mi ale přijdou třeba investice do P2P pujcek v rámci možnosti toho, jak zhodnotit vlastní finance a navýšit příjem. Jde mi o to, že bych se celkově vyhnul bankovnímu sektoru, který je navázaný na běžné banky a hlavně státní podpory, ve kterých dneska už není jistota.

• milacekpublika

Hm, letos už tomu asi tak není. Nám se třeba hypotéka na rekonstrukci za současných podmínek moc nevyplatí. Takže s pořízením vlastního bydlení ještě chvíli počkáme a zatím to nějak přežijeme v bytu. No, samozřejmě je to věc, co generaci mladých lidí dneska docela trápí. Vidím to pořád kolem sebe. Ale jako na druhou stranu nezávídím ani těm, kteří rekonstruovat nebo stavět začali a teď honí peníze.

• Dobrý den, mohu se prosím zeptat od koho máte zaříznou hypotéku? Od koho se to dle vašich zkušeností vyplatí? 

• Nezkoušela jste se náhodou podívat na kalkulačku hypotéky? To já mohu říct, že nám to se ženou hodně pomohlo, když se řešilo, od koho si právě hypotéku budeme brát. Proto za sebe doporučím mrknout na https://www.klik.cz/hypoteky/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit