Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jéje doba madarského a indického nebožtíka , či nikdo nám nebude radit s privatizací a Macek - tož si nikdy nepojmenuju tak kocůra snad jedině tu svinu v chlívku a ani tej bych to neudělal .Pak vznikla unie svobody zacházející na katarské prince , síla je že tihle lidé ještě vstupují do veřejného života , ale nejenom že vychovali nástupce , ale stále tahají v zákulisí - Paroubek , tajtrdlík Hradní Zeman a to nejmenuju Babiše kdy se doslova dostane k moci lump který již nechce platit ty "křištálově čisté ."

    Krize je nedostatek morálky , tak nějak.😎

  • mun.go

    Hádejte, o kom se traduje, že nezná špinavé peníze ... 

    "Neznám účinnou metodu jak rozlišit čisté a špinavé peníze." ... Je mu připisován výrok z roku 1996, kdy ODS nebyla schopna prokázat, odkud jí připluly miliony na další činnost. Podle Miroslava Macka to však řekl mírněji, což ovšem na smyslu nic nemění.

    Mám ještě další perly tohoto jedince:

    Morálka není ekonomická kategorie ...

    Když slyším nějakého politika, jak mluví o morálce, tak začnu vždycky vrtět hlavou. 

  • teto je snrtici sotuace a havlicek je vyslabnec z dzungle !!!!

  • Co na tom, že testy nefungují! Vláda nakoupila z Číny šmejd přes narychlo založené firmičky a bude potřeba je rychle spotřebovat.😈 Bureš přijal 30 000 úředníků navíc a ti také nebudou louskat cvrčky.

    Jak víme od Klause, tak peníze nesmrdí a někdo bude muset zkupovat zkrachovalé hotely, střední firmy a vůbec všechny uzavřené provozovny.

    No, a národ se zatím NEPŘIZNANĚ promořuje, nemocnice jsou plné, neléčí nic kromě covidu a lidé umírají. Žádný čínský vojevůdce v minulosti by nevymyslel lepší strategii na oslabení nepřítele!

  • Hmmm - je to smutné, že si na pandemii někdo pěkně namastí kapsy...

    Smutné - spíš nemorální, odsouzeníhodné, zkrátka k blití...

  • Jó, když se stát řídí jako (vlastní) podnik a nakoupí se nějaké, byť nepřesné antigenní testy, tak se musí spotřebovat, tj.  prodat firmám, aby "řidič státu" a jeho poskoci nepřišli ke škodě. 😉

    A proč se vnucuje jakýsi "Sputnik" nebo nějaké neznámé čínské s.ačky proti Ko-Či-Viru, kterým čínští soudruzi nejdřív zamořili svět a teď na tom chtějí vytřískat prachy?

  • to vmysli l vyaclav klaus kdyz se podival z okna a uvidel tam havlicka a tren na nekj zarval : chcipmi mrde dostanes mutantz koranovirus a budes poslouchat co ti rekneme a byby se ti to nehodilo tak na tebe posleme cirkevni vrahy z kostela !!!!

  • Povinné testovaní ve firmách od 10 - ti pracovníků...

    Za chvíli 2 x týdně...

    Zkrátka - nějak se ty nepřesné antigenní testy spotřebovat musí...

    Vláda odmítla nabídku našich testů ze slin, které mají cca 96% spolehlivost...

    Proč asi...?!!!😠



  • tak nevim kde děláš firma cca 800 lidí - 11 pracovníků ,ale pěkně z nosánku

  • Dědo sedláku, ty známý sprosťáku. To přeci nemůžeš myslet vážně. Ty obyčejná lůza tady zas prskáš pitominy a nadávky? Ty obyčejná chamraď z ulice zas generuješ sprosťárny? O co, že tě co nevidět střihnou.

  • jo už minulí týsen nás ve firmě testovali. bylo to supr 50% nám tyhle debilní testy ukázali pozitivní a všem  pak pcr testy ukázali negativ. Proč se doma neválet za 100%  prachy zaměstnavatele

  • Potřebují prodat testy za které zhrábli provize a to samé s tím hnojem alias vakcína...

  • Havlíčku, ty superministře na hov... a na nic jdi už s Burešem do prde...

  • Havlíček zřejmě aspiruje na funkci hlavního ideologa vyznavačů koronavirové věrouky. 

  • Hmm, Havlíček. To je člen nadnárodní chobotnice Aspen institut. V jednom interview pro tv NOVA nám dal nápadně na vědomí, jaké agendě slouží, když nastavil knihu s názvem The great reset od Klause Schwaba tak aby byla jasně vidět. Klaus Schwab v ní mimo jiné píše, že velký reset si vyžádá likvidaci malých a středních podnikatelů a živnostníků, na což se u nás díváme v přímém přenosu.    https://i0.cz/s/respekt-blogy/PDe_qP/2020/11/Polish_20201127_020052766.jpg 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit