Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se ukáže,to,že další volby,oblbováním obyčejného českého blba , zase vlastizrádné strany vyhrají,tak to chce,národ do ulic,a všechny lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci,odporážet přímo v ulicích.Pak znárodňovat veškerý mqajetek jejich celých rodů,včetně majetku restituentů,aby se dal odvrátit státní bankrot Česka a další generace Čechů mohly nadále žít ve stávajícím životním prostoru.
  • Uvedené jasně ukazuje,že bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Takže takto cesta ke státnímu bankrotu pokračuje.
  • Firmy,které nejsou průhledné (anonymní akcie),by neměly dostat žádnou zakázku od státu.
  • Firma z daňového ráje, protože neodvádí žádné nebo minimální daně, může nabídnout klidně o 20 % nižší cenu, a tedy vyhraje. Domácí firmy "utřou nos" a my tady máme nezaměstnané a bídu. Bylo by třeba zakízat účast takovýchto firem. *8* *16* *7* *9*
    • Nerozumíš věci. To nejsou cizí firmy, ale české firmy, které tady pracují, ale registrovaly se na Kypru, či někde v Karibiku, kde platí roční daň asi 100 dolarů a u nás doma nic. Takovéhle svinstvo se u nás trpí, nikde jinde ve světě ale ne !!! prostě Kalousek zapracoval s Nečasem a nedovolili tuhle sviňárnu zrušit. V těch daňových rájích mají jenom jednu kancelářičku , která oficiálně je firmou, ale veškeré výrobní prostředky se nachází a pracují u nás, jenom zde neodvádí daně !!! To je všechno a naše vlády pravičácké i ČSSD jim to trpěly, protože jejich ministři dostali od nich tučné bakšiše v podobě akcií na doručitele, tedy anonymní. Ty úplatky jsou daleko levnější, než daně, takže jde o zlodějský komplot ministrů, lobbistů a podnikatelů. Tím pádem je státní rozpočet chudinkou v koutě a prachy plynou Babišům a spol. !!! Jinak ale jsi správně postřehl, že je potřeba tohle svinstvo zakázat. Jenomže zde jsou např. fabriky německé či rakouské podniky obecně, které ale zase nás okrádají nikoli daňovým rájem, ale pomocí střediskového "cash flow" ( chozrasčotu ) promění námi vyrobenou nadhodnotu na nájemné za stroje, a tak zisk odplyne do zahraničí, kde se stane výnosem a také se tam zdaní a našemu FÚ se vykáže hospodářská ztráta. Prostě jde o formy rozkrádání naší republiky a pitomci tyhle ksindly budou volit a budou volit, až budeme všichni bydlet pod mosty !!! Za komunistů, když zdražili jednou rum, tak lidi dělali kravál, zatímco za 24 let se zdražuje průběžně , už více, než milionkrát a všichni jenom " Achich, achich, co se dá dělat" a serou strachy v síni !!! Toť obraz potomků hrdinných husitů - jééééé, strachy serůůůůů, óóóó....ale budu volit Kalouska, nebo Babiše, aby to tak zůstalo !!! Hlavně , že nevládnou komunisti, ti lumpové vůbec ne a ne krást , hrůza, co je to za blbce !!! Jenom jestli si to nepletou s těmi komunisty a nejsou blbci sami, myslím, že všichni ne, ale většina určitě !!!
  • Obávám se, že tento sice veřejně všude proklamovaný, ale takto nedůsledně VEDENÝ BOJ s korupcí je opravdu k ničemu !!!
  • Proč volíme Karla


    Je to aristokrat, kníže, a šlechtic!
    ..
    • To jako je nějaký důvod ??? Vždyť není schopen cokoli udělat, na ministerstvu byl bordel, všechno dělala sekretířka a on veškerý čas prochrápal. Akorát musel mít souseda, který ho vzbudil a ješztě mu musel sám zvednout ruku, protože nevěděl, jestli má hlasovat pro anebbo proti !!! Ty jsi teda ale pitomec, jen co je pravda !!! A kníže už dávno není od dob Masaryka a tedy není ani aristokrat a šlechtic, ale línej a hloupej ochrápanec !!!
    • Sugare nepruď ještě tady, jako by ti nestačily PL. Karel je aristokrat co si u nás nakrad a jeho předci po Bílé Hoře nejvíce, z toho má ty statky, zámky, lesy pole , louky. Rakušáci a Švýcaři ho nechtěli, tak blbí ovčánkové sugarovského typu ho volili , v domění, že nějaká tak kapka modré krve ulpí na nich. Ubožáčci maloměšťáci , nemyslící ovčánkové s vymytými i vypitými mozečky. Šípková Růženka placená císařsky z našich daní.
  • Jednoznačná krádež 153 miliard. jde nejen o korupci, ale i o daňové úniky. 153 miliard, tp je pakatelo, toho si nikdo nevšímá, zato Ratha za 6 miliionů, toho panečku proženem, tomu ukážeme, co je to krádež a korupce... přece lidem se musí předhodit "ohlodaná kost" jako psům, aby neštěkali po velkých pánech...
  • Text Vašeho příspěvkujednoznačná krádež 153 miliard. jde nejen o korupci, ale i o daňové úniky. 153 miliard, tp je pakatelo, toho si nikdo nevšímá, zato Ratha za 6 miliionů, toho panečku proženem, tomu ukážeme, co je to krádež a korupce... přece lidem se musí předhodit "ohlodaná kost" jako psům, aby neštěkali po velkých pánech...
  • Základní kámen k tomuto mrakodrapu položil už Alibaba Klalus a jeho prognostici-loupežníci a od té doby se stále dostavují další patra. Tak nezbývá nic jiného, než ten mrakodrap odstřelit, protože nic koudného z něho náš stát ani občané mít nebudou. Z podzemí totiž vedou tunely do daňových rájů.
  • A bezzubý stát jen čumí, jak mu unikají miliardy na daních. No nic, vydřeme to na vyšším DPH, SPD a daních ze mzdy. Tam je to jednoduché, tam se nemá kdo jak bránit.
    • Ale bývalý Kalouskův stát nečumí, vždyť přece oni dostali ty úplatky, aby ty krádeže a daně unikly státu a zůstaly na kontech boháčů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit