Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo. stejně jako při svém prvním premiérování zvýhodnil solárníky (korupce?) a my teď platíme jednu z nejvyšších cen elektřiny v EU, zatímco pobíráme jedny z nejnižších platů. Pěknej ptáček zkorumpovanej. To co udělal teď, to je vyloženě na zvracení. Peníze dostal až po získání funkce (jinak by pro sponzora přece nebyl zajímavej, že jo.) Holt smradlavé nechutné lepivé želé se nám rozlévá po státní pokladně. Budou se na něj dobře lepit bankovky vydřené z občanů.
  • TOTO JE PODVO BEZ DISKUSÍ
    Omezení plateb v hotovosti - změna limitu

    Dovolujeme si informovat klienty o tom, že s účinností od 27. 5. 2011 došlo ke změně (resp. k upřesnění) limitu hotovostních plateb, který je stanoven v zákoně č. 254/2004 Sb., o omezení plateb v hotovosti.

    Zatímco dříve byl tento limit, při jehož překročení vzniká povinnost provést platbu bezhotovostně, určen částkou 15.000 EUR, nyní je již stanoven v české měně, a to konkrétně v částce 350.000 Kč. Pro úplnost nutno připomenout, že do tohoto limitu se podle § 4 odst. 3 cit. zákona započítají všechny platby v české i cizí měně, provedené týmž poskytovatelem platby témuž příjemci v průběhu jednoho kalendářního dne.
  • Fischer je třešnička na vrcholku Zemanova lejna!
  • Nejvíc to bude předhazovat Fischerovi stále znovu a znovu Sobotka,protože to má nařízeno od Kalouska.Sobotka vlastně dělá nyní to samé jako před časem musel dělat Nečas-likviduje svou vlastní stranu!Je zajímavé,že stejně jako v případě Nečase,kdy k tomu jeho spolustraníci jen přihlíželi,to samé se děje i v ČSSD.V ČSSD se také nenašel nikdo,kdo by ukázal na Sobotku a řekl že král je nahý.Sobotka si klidně znevěrohodňuje ČSSD předem ztracenýma politickýma tahama,jako je hlasování o rozpuštění sněmovny.Při tom se stále snaží podrazit nohy prezidentovi a dělá kroky,které mají jediný cíl-prohrát pokus o sestavení vlády a tím umožnit návrat Kalouska.Politováníhodné je,že tomu začal krýt záda i Hašek!
  • proč se do něj naváží? peníze byly doloženy, což říkal mnohem dříve než se vůbec začalo hovořit o nějaké vládě. Jen mu to déle trvalo. Teď je mu to předhazováno jako nějaká špatná věc. Pokud chtěl nastoupit s čistým štítem, tak mu nic jiného nezbývalo. Proč se novináři nepídí po tom proč zadlužení poslanci si odmítli odstřižení od příjmů. I když není jasné kde vzali dostatek peněz na sídla za desítky milionů, když mají podle nich tak nízké platy.
  • Aha, takže novinářové chtějí, aby tvrdil pokaždé něco jiného... To by byla bašta, co?!
  • Fišer by ve vládě neměl být!!!!!!
    • Souhlas, a jak to udělat? Na tyhle platí jen samopal vz 58 *16*
  • Po Fischerových výrocích už začínám chápat, proč fašisté tak nenáviděli židy. Jsou to mocichtivé ku*vy a Fischer ještě s bolševickým myšlením. *12*
    • Poznal jsem jednoho Rakušana, nezdvořák, řekl mi jenom dvě slova, Bruno Kreisky... a... a vůbe nemá cenu s vama ztracet čas.
  • Takže to je v souladu se zákonem. A co takhle v souladu s morálkou to je taky? Jestli Fischer ví co to morálka je.
    • Macek poté, co si z pozice místopředsedy federální vlády ČSFR za hubičku zprivatizoval lukrativní nemovitosti a finance Knižního velkoobchodu, také prohlašoval, že vše je v pořádku až na morální rozměr...a vo tom to je!
      Nic se od té doby nezměnilo, a když, tak jen k horšímu! *9*
      Pokud jde o Fishera, co má taky jiného ten nešťastník dodávat, když to i Mackovi beztrestně prošlo...co mi na něm ale nejvíc vadí, jak se automaticky pokládá za vyvoleného a povolaného k jakékoliv pozici ve správě země, ačkoliv by měl chodit kanálama, někteří lidé jsou holt takoví a v Čechcách mají zelenou, kde se stala chyba?! *16*
      • Chyba se stala tam, kde se začala křivit morálka. Začali hnědí socialisti 15.3.1939 a hned po nich to převzali rudí socialisti.
  • Fischer je odborník ve světě bank proti kterému je Kalousek jen kuřinec!!
    • Ano, na jeho "odbornost" doplácíme v každé spotřebované kW elektřiny.
    • Dementos komunistos!
    • Přesně to tvrdím taky, bude určitě stokrát lepší než alkoholik Kalousek!
      • A co alkoholik zeman???!
        • Zeman je velmi inteligentní a vzdělaný člověk který tady ten chlív pročistí! Naproti tomu Kalousek neumí nic a má tolik průšvihů že to až pěkné není, jeho padáky mají na svědomí i lidské životy.
          • Inteligence a vzdělání není totéž co morálka. Znal jsem venkovany s pěti obecnými, kteří byli vysoce poctiví, čestní, morální. A pak jsem znal za komunismu jedince, kteří byli vzdělaní nebo správněji kteří byli inteligentní a měli vědomosti a byli to gauneři. Bývaly doby, kdy při vzdělání se nejen získávaly vědomosti a cvičila se schopnost logického myšlení, ale kultivovala se zároveň i morální úroveň. Hitler ani Gottwald také nebyli žádní hlupáci.

            Kalousek ať je jakýkoli, tak nemazal lidem med kolem pusy, říkal pravdu jak na tom ekonomicky jsme a snažil problémy řešit. A samozřejmě to není možné "bezbolestně".

            Myslíš si, že zeman je "deus ex machina", který tak jako v antických tragediích sestoupí s nebes a vyřeší všechny problémy?
            • Pokud tady budou takoví blbové jako ty nevyřeší Zeman nic.!! *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit