Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobře mu tak!M. Topolánek tak dlouho mlátil hubou -až domlátil.Byl to zjeho strany tehdy šok,takhle se vyjadřovat ještě v roli premiéra.I jeho výroky znacistické terminologie-nechci je jmenovat-vyvolaly velkou negativní odezvu.Ale bohužel,našli se i jeho zastánci-ti hlavně kvitovali jeho nezdvořilost k židovské národnosti.Ta patálie se tehdy vyřešila rychle,jsem přesvědčen,že i tato extempóra pomohly k jeho ještě většímu pádu.
  • Dobře mu tak!M. Topolánek tak dlouho mlátil hubou -až domlátil.Byl to zjeho strany tehdy šok,takhle se vyjadřovat ještě v roli premiéra.I jeho výroky znacistické terminologie-nechci je jmenovat-vyvolaly velkou negativní odezvu.Ale bohužel,našli se i jeho zastánci-ti hlavně kvitovali jeho nezdvořilost k židovské národnosti.Ta patálie se tehdy vyřešila rychle,jsem přesvědčen,že i tato extempóra pomohla k jeho ještě většímu pádu.
  • Ukazuje se,že pro pravicové strany bylo největší hloupostí postavit si do čela vejlupky ze zavedených bolševických rodů.Ti pak,aby si udrželi dobře placená politická koryta,se mohli v pravicovosti přetrhnout.Až tím byli slušným lidem odporní.Díky tomu už dnes jede ODS na politické snmetiště a její členové,možná o něco později,kopat uran pro Temelín.
  • Když máš v partaji jenom vejlupky jako v ODS (až na naprosto malé čestné výjimky potvrzující pravidlo), těžko si postavíš do čela někoho jiného než vejlupka. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit