Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Sýrii Islámský stát pravidelně dostával zásoby zbraní, munice i jídla schazované z letadel americké armády i některých zemí NATO. Ve světových médiích se o tom často psalo, ale americká administrativa nebo velení NATO to vždy obkecalo, že to prej bylo omylem.  Přitom existují fotky ze setkání vůdců IS s americkým senátorem Johnem McCainem. Islámský stát totiž vznikl za prezidentování bombometčíka Baraka Obamy na popud právě senátora McCaina. Ono totiž, když se USA nedaří nějakou nepohodlnou vládu či diktátora sejmout barevnou revolucí a nelze ani použít přímou vojenskou intervenci, tak americká CIA začne najínat, cvičit a vyzbrojovat islámskou verbež, posbíranou po celém světě aby v té nešťastné zemi páchala terorismus. Cílem je vždy tu zemi rozložit zevnitř terorem. Tak to bylo právě v Sýrii, kde to naštěstí dopadlo dobře, po tom co to tam vyčistili od teroristů Rusové. Sýrie nebyla však první, kde Američané pro realizaci svých špinavých zájmů použili terorismus. Američané použili teroristy i v jiných asijských zemích a v Africe, viz Boko Haram. Už na konci 70 let v Afghánistánu použili islámské rekruty k teroristickým akcím aby tam zatápěli sovětským vojskům, které ta byli pozvání tehdejší regulérní afghánské vlády. Tehdy to byl nápad poradce národní bezpečnosti Zbigniewa Brzezinského za vlády prezidenta Jimmiho Cartera. Takže islámský terorismus nevznikl sám od sebe spontánně, ale byl vytvořen USA, respektive jeho tajnou službou CIA.      http://www.justice-integrity.org/images/john_mccain_isis-collage.jpg

  • KIMCID

    Takže to nebude uprchlíky?

  • Ohledně bezpečnosti, ohledně přístupu k různým hrozbám, Rusko jistě zostřuje přístup. Nyní ruští představitelé uvádějí: Budeme je trestat bez promlčení, ať jsou kdekoli. Ani nemohou jinak. Nedivil bych se, kdyby byl obnoven trest smrti. Jak se mohlo stát například, že ochranka v budově, ve které došlo k teroristickému útoku, ačkoli měla plný sklad zbraní, nebyla ozbrojena ? Poslanec Státní dumy Alexander Khinshtein, který vede parlamentní výbor
    pro informační technologie a komunikace, zveřejnil informace o soukromé
    firmě, která se podílela na bezpečnosti radnice Crocus u Moskvy. Řeč je o
    soukromé bezpečnostní firmě Crocus Profi, která je podle náměstka
    vyzbrojena desítkami jednotek různých zbraně, včetně neméně služebních pušek Saiga-20KV. Jedná se o zbraň s hladkým vývrtem, se kterou manipulují všichni pracovníci ostrahy soukromých bezpečnostních společností, kteří ji používají. Také, jak uvádí
    Alexander Khinshtein, registrovaný arzenál uvedené soukromé bezpečnostní
    společnosti zahrnoval pistole IZH-71. Jak píše náměstek, ve stejné budově je základna rychlé zásahové skupiny soukromé bezpečnostní společnosti,  která je (skupina) povinna v
    naléhavých případech dorazit na místo. Ale nedorazila... V Rusku jsou noví zatčení a jistě jich dost přibude. Bát se budou mnozí, včetně Budanova například - ten zodpovídá za ukrajinské teroristické akce. Řekl, že je třeba zabíjet Rusy všude, kde je to jen možné. Už je jasné, že někteří ukrajinští funkcionáři, pachatelé, nepřežijí dlouho, lze je dohledat třeba na Floridě, a někteří zatčení budou fyzicky upraveni. Nakonec  - co dělají Američané v Qantánamu ? Co dělá CIA s unesenými ruskými vědci ? Na Ukrajině se našly mučírny, biolaboratoře, děti se prodávají pro potěchu úchylům, i lehce zranění ukrajinští vojáci slouží na prodej orgánů...Spojené státy neposkytnou pomoc Rusku v souvislosti s teroristickým útokem na radnici Crocus, Washington splnil všechny kroky v rámci svých závazků. Uvedl to koordinátor pro strategickou komunikaci v Radě národní bezpečnosti Bílého domu John Kirby.

    Ještě mě zaujal tento nadpis článku na dnešních Novinkách (už tam není):

    Z ochranného léčení utekl muž ze Strakonic. Trestán byl za násilí i mravnostní delikty. Jistě se nedivíte, který poučovací diskutér mě napadl, že by to mohl být. Rozhodně není psychicky zrovna pevný a v parku po setmění...
  • goyim

    "Francie po pátečním teroristickém útoku v Moskvě, k němuž se přihlásila teroristická organizace Islámský stát (IS), posiluje bezpečnostní opatření na nejvyšší stupeň."

    Jak se k tomu přihlásil ISIS? Tím, že někdo někde něco řekl, na Internetu, pod anonymním účtem? Wow, tak to je důkaz. 😂Jakto, že v USA to věděli dopředu, ale vlastně nic nevěděli, protože nemají nic v ruce? Nic nepředložili, nic nepodnikli. Takže si vlastně jen na oko zajistili perfektní alibi, ve skutečnosti jsou ale spíš podezřelí. Pokud se někdo přihlásil, tak ona se nedá dopátrat pozice kohokoliv, kdo je online, podle satelitů? Jasně. Že to byl ISIS tvrdí geront Biden, ale nikdo nic takového neprokázal. Opět se ukazuje, jak pracují "novináři" - jako stenografové bez vlastního myšlení. Co kdybych teď napsal někde na Instagramu nebo TikToku, že sem to byl já? Bude to bráno jako fakt? 😂😂Neskutečný, kam to ten zdegenerovný západ dopracoval...

  • Mají správně obavy. Černé stíny z No go zón už chystají poděkování za integraci. 
    Jak se jim chtějí Frantíci bránit, když nesmí? 

    Nechají se střílet a pak nasvítí Eifelovku. 

  • goyim

    "Spojené státy před touto hrozbou Rusko varovaly, ale prezident Vladimir Putin varování veřejně odmítl jako pokus o zastrašování."

    Všimněte si, jak "novináři" absolutně neřeší, jak o tom USA mohly dopředu vědět. Že na tom vlastně není nic podezřelého (krom toho, že si tím sami poskytli perfektní alibi, jako např. u "varování" před Usámou Bin Ládinem haha). Samozřejmě ten, kdo něco ví o ISIS, se musí jen smát. ISIS napadá primárně nepřátelské země USA, Izraele a Saudské Arábie. Nikdy nenapadl Izrael ani Saudy, dokonce se Izraelcům omluvili za střelbu na IDF. To si můžete najít v Izraelském mainstreamu, řekl to sám jejich bývalý ministr obrany. Dále ISIS útočí v Iránu, napadá Hezbolláh, řádili v Lýbii po tom, co to tam zničilo zločinné NATO a nakonec útočili proti Assadovi v Sýrii, opět na straně USA - kde se sám John Kerry na skryté nahrávce přiznal, že poskytovali ISISu vzdušnou podporu proti Assadovi (s tím, že by ten ISIS pak jakože odstranili), čímž vlastně přiznal, že celý ten narativ USA o tom, jak jsou na SV primárně proto, any bojovali proti tetoristům, je lež. Tak si to shrňme:

    1) ISIS napadá Rusko, Evropu, Irán, Hezbolláh (Libanonská militatní resistence vůči Izraeli), Sýrii, Lýbii. Tzn. většinou země, kde to už rozjebaly USA/NATO nebo které jsou oponenty hegemona USA a jejich spojenců Izraele a Saudů v regionu.

    2) ISIS nikdy nenapadl Izrael a Saudy, dokonce se Izraeli omluvil.  ISIS mají Palestince u zadku. Gaza je nezajímá. Zvláštní, že?

    3) USA prokazatelně bojovalo na straně ISIS v Sýrii.

    4) ISIS nás tady 15+ let krmí videama s kvalitní produkcí, kde řežou hlavy lidem a prohání se v nablízkaných toyotách a Amerických humveečkách, s moderníma západníma zbraněma.

    5) ISIS okupoval ropné pole a pašoval ropu. Ano, víme. Ta ropa z okupovaných území šla do Evropy přes Izrael a Turecko. Opět dohledatelné v médiích.

    Jak vznikl ISIS? Po destabilizaci Iráku Američanama. Sunitské gardy Hussaina, které se nechaly vytrénovat a pak zběhly.  Kde vzali zbraně a tréning? Od USA. Kdo financuje a podporuje tuto sunitskou ideologii ISISu - wahabismu a salafismu? Saudská Arábie. Kdo je největší zbraňový klient USA na světě? Saudská Arábie. Tak co, zasmějeme se?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit