Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I tohle stojí za to: 1url.cz/4tSwt
  • http://www.czechfreepress.cz/evropa/bomba-oficialni-pravnici-eu-uznali-rusky-krym.html


    Co se o muslimech nedozvíte na ČT
    http://www.czechfreepress.cz/blogy/co-se-o-muslimech-nedozvite-na-ct.html
  • a co nového na sputniku ty ruská sr.čko ?
  • Amine Elbahi by si měl sbalit svých 5 švestek a vystěhovat se ke své sestřičce-vdovičce po aláhovu bojovníkovi, aby jí mohl pomáhat a případně se pak ujmout osiřelých dětí. To by bylo hodno porozumění. Jenže to Amína ani nenapadne, místo toho drze vyžaduje, aby se o ně Francie, kterou podobní muslimští xindlové ohrožují, postarala. A dokonce vyhrožuje, že když to stát neudělá, bude to důvod ke vzniku nových džihádistů. Možná tím myslí dokonce sebe, když totiž stát (nebo soused) v něčem nevyhoví, tak to je přece důvod se "zradikalizovat" a mstít se. Bohužel, i ve sladké Franci je spousta bezmozků, kteří budou "práva", těchto středověce myslících zmetků, obhajovat, třeba do sebezničení.
  • Nevím, zda byly zbaveny občanství Francouzské republiky, či se ho eventuálně samy zřekly.

    Pokuď ano - není co řešit.

    Pokuď ne - musí počítat s trestem za příslušnost k teroristické organizaci. A snahou o svou převýchovu k evropským hodnotám.

    Pokuď se chtějí do Francie vrátit a tam žít. Odnětí dětí z jejich výchovy a výchova slušnými lidmi by měla být podmínkou návratu a života ve Francii
  • https://aeronet.cz/news/foto-skoncily-volby-a-v-praze-se-zacaly-objevovat-arabske-billboardy-je-to-nehorazna-provokace-neziskovky-clovek-v-tisni-za-migraci-do-eu-stoji-americti-neoconi-a-jejich-nato/

    čtěte a ..

    *13*
  • Jednoznačně NE !..Sami se rozhodly jít a je už jedno z jakého důvodu..sami tedy musí nést všechny následky svého rozhodnutí, aby to bylo jasné a velmi tvrdé varování tzv. pro výstrahu..i pro všechny ostatní., co je čeká, když udělají to samé !..Např. v Japonsku, když by si nedej Bože !..vzala Japonka muslima, tak je to jasná výzva k opuštění Japonska, domova atd..i se vším dalším., co to obnáší např. vůči její rodině i s "doporučením" se už domů raději nevracet atd..
  • Nevím co se řeší. Jestli se ženské zalíbí islámský p.nis a provdá se za něj, stává se islámkou, přestává být Francouzkou, tedy Evropankou a měla by být "odsunuta" na Střední Východ.
  • Muslim ani Afričan není a nikdy nebyl Francouz.
  • Česko řeší dilema co s nepohodlným Topolánkem chce být president,aby mohl dát amnestii Dalíkovi.To řešte ! Francie nikoho nezajímá
  • Chorobná tolerance Francie vůči teroristickým vrahům a jejich pomáhačům způsobí ještě mnoho starosti a zaviní smrt nevinných Francouzů. Uvěřit, že manželky nebyly součástí hnutí teroristů nelze brát v úvahu, protože dobře věděli, čím jsou jejich manželé a co dělají. Jsou spoluzodpovědné za ty činy. Netoleroval bych žádné falešné výmluvy o nevinnosti.
  • Nutil je někdo násilím,hrozil smrtí,vězením,zabitím jít do islámstanu ??!! Myslím,že ani jednu,šli tam šu, stat dobrovolně ,chtěli otrokyně jezídky,křesťanky které jim budou sloužit !!! Proč by je nyní měly křesťanky,jezídky které ty dobrovolné feny ( ču, b, y se nesmí psát !!!) mučili,posílali podřezat za neposlušnost měli litovat a ještě je ze svých daní živit,hřát si zmije na svých prsou. VYBRALI SI DOBROVOLNĚ !! Vybrali si Aláha,tak nyní si můžou splnit sen a být u něj.......Kdyby je někdo hnal pod bodákem bo nutil jako Korejky,číňanky,židovky v koncentráku a za války-to by bylo o něčem jiném !!! Takhle ne !!! A každý kdo nechce ctít,dodržovaz evropská práva,zvyky atd. ať jde do musulmánských zemí !!! Není tam žádná válka a jako rusové bo němci museli po válce opravit svá zbořená města,orat pole atd.,tak mají tu samou možnost - pracovat doma v musulmánii!!! Oni s náma neměli žádné slitování,nemají pro nás žádnou milost a to,co dostávají z daní pracujících považují jako výkupné od nás a že jim to dává aláh !!!
  • Problémy se vrší, žádný recept na dohled. To je poučné, jak chybné rozhodnutí přinese trable v budoucnu.
  • souvěrci, proč by je měli živit daňoví poplatníci ???
  • za Francii to vyresi nas Milous , staci kdyz mu napise Amine ! Nase Anca a Tonca byly prece zachraneny - a pokracovani toho pribehu zname vsichni....
  • Velmi bych rozlišoval,kteráže se islámu podrobila a která vzdorovala.Pak to přestává být problém.Povolná nechť si jde i se svým dítětem,kam jí to srdce před početím táhlo.Ostatní by měly být,včetně dětí,osvobozerny.
  • je bezmezná. Tak tady to kluci žabožhrouti vidíte. Každá blbka má navíc zparchantělého malého smrada. Tady pomůže jen klecový odchov. Ale celoživotně. Smrad musí pykat za zparchantělé rodiče.Věčná škoda by byla každého evropana, který by zemřel rukou třebaže polovičního islámského psa. Ostatně život islámského psa nemá žádnou cenu. Toto je třeba tlouct do hlavy všem ve Francii. Už je asi pozdě.
  • *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit