Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Francouzi jsou ještě stále kolonisté , zeptejte se v které koliv firmě jak jednají s lidlmi Dalkia, Veolia atd.poslední 2 války byly mimo jiné i z popudu frantíků.
  • trochu z historie. Jisty Adolf receny Hitler prisel s planem postavit Nemecko na kola . Po vzoru H Forda.
    Tak si pozval Adama Opel a chtel to s nim konzultovat . Ovsem Herr Opel ho pozdravil v prekladu dobry den pane Hitlere.
    To se sebestrednemu Adikovi nelibilo a dal s nim nejednal. Pan Opel nebyl nacista a nikdy se k necemu podobnemu nesnizil.
    Jako druhy prisel na audienci jisty sudetak Ferda Porsche . Ten ho pozdravil Heil Hitler mein Führer a Ada slintal slasti. Tak ve zkratce vznikl dnesni koncern VW . Na zelene louce .
  • prodali rodice. Adam Opel v r 1929 zalozil v USA jeho pobocku GM . Po veletocich pod vedenim jiste vysoce sofistikovane damy strelilo nyni GM Opel francouzum. Pred asi 3 lety vynalezla ta mozkovna / dama ve vedeni GM / , ze se do Evropy prestanou dovazet produkty koncernu GM aby mel Opel vetsi pole pusobnosti. Tak takhle to dopadlo .
    Rada ceskych podobne nadanych managoru stejnym zpusobem de facto zprasila cesky prumysl . Vysledek stejny .
  • Děda měl též na čepici dva blesky : - )
  • To se pan Opel musí otáčet v hrobě, vždyť to byla velká pýcha Německa ve své době. Opel by měl zůstat výhradně v německých rukou a buď se vzchopí nebo zanikne. I občané Německa by se měli zamyslet jestli si koupí Vw, který je za vodou či pomůžou jinému Německému koncernu Opel. Samozřejmě že GM to nebylo šťastné rozhodnutí. Názor na Francouzské vozy si nechám pro sebe *16* .
  • nic dobreho jen kartel a cenovy monopol evropskych automobilek! podivejte se kolik stoji auta v USA jak jsou vybavena jake maji motory a kolik stoji v EU ty šwindlkary s holo vybavou kde za priplatek je pomalu i volant a moturkem 1,0 ze sekacky s peti turby co se rozsipo po prvni 100 *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit