Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když jsem jezdila na vandry, nejednou jsem viděla, jak tzv.  hovnocuc vylévá svůj obsah na pole, nebo posekanou louku...

    Myslím si, že je to ekologičtější, než hnojiva od kbliháře...

    • Dovolim se pripomenout svym spodnim prispevkem. nejen hovnocuc, divim se ze to slovo cenzura pusti , ale obcas to bylo dokonce osobni odlozeni v miste zadanem, Mimochodem , bylo . Kdepak , minuly cas tady neni . Jedna se o soucasnost. Sice nevim co na to soucasny minister STB & KSC tusim Toman ,  zemedelstvi zeme ceske , ale na tom tedy zalezi jeste mene nez je hodnota toho tam odlozeneho. 

    • vanhorne

      "Když jsem jezdila na vandry," 

      Kdysi kazdy sedlak mel na to vuz s drevenou cisternou na mocuvku, rikalo se tomu 'lejta' a kropil pole i louky. Prirodni a stravitelne ochucovadla ktere priroda dodala do plodin zdarma. Dnes to obstaraji ruzne chemicke ochucovadla a jine jedy. V dnesni dobe by pekar nebyl schopen bez lepidla a jineho svinstva upect pecen chleba. Kdysi vitali i cizi panovniky chlebem a soli. Dnes nabidnout na uvitani chleb z pekarny Penam nebo Odkolek, to by byla ostuda. Bude pry ale lip.

       Cau lidi.

      • Varane a to má být jako směšné? Nebo jako legrační?Takový sociální chlebový humor,co?Ty znalče močůvky.Kde na takové patvary chodíš?

        • vanhorne

          "Varane a to má být jako směšné?"

          Cau okoune, v te mocuvce ti vysychaji zabra. Vis jake neblahe nasledky ma nedostatek kysliku na funkci mozku? 

          • áááá varan nám dělá akademika.Tak žábra?A kyslík?To jste tam u popelnic všichni takoví akademici?

  • To je klasika z Francie.Žádní myslitelé tam nejsou.Aktuálně zavedli excelentní slevy ve vlacích.Aby se cestovalo.Jako.Jenže pak přicházíte k terminálu v Nice a s desítkami dalších se snažíte dostat na uzavřený peron.Vstupy neberou.Obsluha v hloučku opodál vesele diskutuje.Prostě slovem.Jsou to žabožhrouti.Bezmozci.Horší než někdejší Jugoši.

    • vanhorne

      "To je klasika z Francie."

      Ty jsi zase klasicky knedlozrout z Ceska. 

  • Mimochodem , ještě jedno dost staré a pravdivé přísloví.

    Říkávalo se , že správný sedlák se radši po,se@re , než aby ten svůj vrcholný produkt metemorfozy potravin nedonesl na svoje pole a tam nevypustil. 

    Upřímně od teď lituji že nejsem zlatovlasá bruneta von peroxyd. Hned by bylo o živnost víc . 

    PS Nevíte náhodou , jestli tohle už také spadá pod povinné EET , do 24 hodin odeslat hlášení o vys..ní a kde , min financí ,  nebo je to ještě volné , případně pouze ohlašovací ???

  • Inu , není všechno paráda co źe,rem ... 

    Autor tohohle díla patrně spadl před půl hodinou z Marsu. 

    Ono vyvážet " senkrovnu hov@nocu,cem " na pole , je rituál starý snad jako to pole. Akorát že do te senkrovny se,r#ou atd všichni bez rozdílu všichni , nejen zlatovlasé vily .  Stačí se právě v tomhle období projet trochu po venkově a hned je cítit čím se hnoji budoucí chléb. 

    A když dva dělají totéž , není to stejně . Nedávno někde psali , a tvrdé kritizovali a odsoudili , že v Polsku si dovolili hnojit pole kde byly nasazené sazenice jahod právě úplně stejnou hmotou. Dle tvrzení takovýchhle špičkových znalců byly potom ty jahody kontaminované až jedovaté . Tady se jeden opravdu poučí , o tom žádná. 

    Nějaký článek o rozdojení kozla v sovětském svazu by nebyl ?? Že by se potom ten kozel změnil na źabičku Zlatovlásku třeba dokonce bez namáčení ?? 

    Více takových odborných úvah a statí s fekální tématikou. Končím a jdu přispět svoji troškou do hayzlu. Sice nejsem Zlatovláska , ale kdyby mě nějaká ropucha políbila ... kdo ví ...

    Cenzura nespí . Musela jsem upravovat článek , abych nenarušila mravní vývoj našich árijských děti. 


  • To je v pořádku. Veřejnost dá (hnojivo) veřejnost dostane produkt, pečivo. 😉 Ostatně urinoterapie je stará léčebná metoda u nás propagovaná například Jiřím Cingrošem. A vojáci v zákopech první světové války nemajíce jiné desinfekce používali svou vlastní tělesnou tekutinu. Vždyť vše se mění v hnojivo (i mrtví lidé) a to zpět dá život novému.....staré stromy odumřou a na nich vyrostou nové...to je koloběh Přírody.....jen tam teda nesmí být moc antibiotik, olova, rtuti, plastů a jiných produktů homo sapiens....

    • vanhorne

      "používali svou vlastní tělesnou"

      Stejny  desinfectant jsme pouzivali i my jako kluci kdyz jsme museli osetrit kamaradovi nejake odreniny na zadech. Rozbite koleno, palec nebo loket to si osetril kazdy sam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit