Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Normálně myslícím lidem ten současný hnus memusí říkat žádný francouzský novinář,to víme dávno!!!!!!!!!!!! Lidi,jak dlouho to bude ještě trvat,než ty lumpy "vyřadíme "?
  • Myslím si, že toto konstatování a ještě další přihlouplé zprávy se našim provládním novinářům moc hodí do krámu, jak odvést pozornost jinam. To abychom rychle zapomněli na případ špionáže českých diplomatů v Kyjevě. Doufám, že je to konec TOP09. To se nám pěkně sama hroutí ta naše slavná vláda.
    • ... zastřít t.zv. špionáži připravované poplatky ve zdravotnictví. Důchodce s 8 tisíci důchodu si ještě musí dojít vyžebrat 2230 Kč aby mohl zemřít LDN-ce při denním poplatku 330,- Kč. Ať žije kapitalismus a slavná pakáž řídící tuto společnost ...
  • Na politické smetiště dějin s VV ksindlem, tak jako se stranou zelených. Je to jedna sekta jako druhá. Díky takovým se dostal Hitler k moci a začal stavět komíny s podporou celého německého národa. Ideologie posametové demokracie dostala na pr-el a propadla se ve vědomí občanů ještě více do sr-ček, než režim bolševický, dnes pro budoucnost bych raději ač znechucen volil komunisty,třeby i ty čínské. Korupce rovná se bez milosti rána do hlavy. Druhá cesta je omluvit se Rakousku-Uhersku za chybu vytvořenou předky v roce 1918 a stát se součástí Rakouska, bez politického dementního ksindlu napříč politickým spektrem, zotročujícímu a okrádajícímu vlastní národ pro své požitky, formou domluvených arbitáží, zakázek a tunelů. Pěkně jste se projevili disidenti a demokraté vzělaní v synagogách.
    • Nějakou vládu národ mít musí. Zatím lidstvo vyzkoušelo řadu politických řádů, ale spíš neřádů. Lidé očekávají v tomto hitorickém období silnou osobnost, která to má všechno v politice prohlédnuté a uměla by mluvit srozumitelně s národem. Současný parakomunistickosocialistickokapitalistický systém generuje jen duševní invalidní sobce, kterým je prosperita občana cizí. Jako východ z nouze vidím moderní královskou společnost, kde má poddaný svou neotřesitelnou ikonu, ke které se může bytostně modlit, protože to je neveřejné přání většiny lidí ve státě-království, které mívá minimum společensko politicko hospodářských krizí. *5*
  • V téhle zemi nelze vládní sebranku svrhnout ani pučem. Armáda rozložená a zdecimovaná, Policie jakbysmet. Jedinná možnost je skutečná generální stávka a defenestrace!!!
  • Kdyby se tak v českých zemích objevil mladý energický diktátor a se všemi kriminálníky jako je Bárta, Vondra, Štětina a další pakáž tvrdě zatočil. Pořádek by pak zavládl v českých zemích a obyčejní lidé by byli šťastni, kriminálníci by už na svobodu nikdy nevylezli. Snad se toho dočkáme.
  • Ten hnus tady vládne už od dob založení ODS. Pan dopisovatel těžce zaspal dobu.
  • Nešetřit jakkoliv Víta Bártu bude odpovědné, když na tomto principu budou vymeteny z úřadů také všechny ostatní prohřešky politiků. Jinak nebudeme mít jistotu že ještě větší vyčuránkové dál zametají s celým národem a to ani po následujících volbách.
  • V jedné věci nemá pravdu. Neni to hnus střední Evropy. Je to hnus celého světa.
  • Plně s tímto dopisovatelem souhlasím.Hned po údajné revoluci došlo k masivnímu průniku lumpů do politiky.Dnes je to výkvět lumpů.
  • Ano, souhlasím. Podobné argumenty jsou naprosto irelevantní. Pozdě bycha honit, řekla bych. Kdyby typu lidí pana Bárty mohlo vůbec na světě být něco stydno, tak by lépe by bylo mlčet a odebrat se "do díry". Generaci těchto sebevědomých suverénních jedinců není ale stydno NAPROSTO NIC. Příšerné je, že je jimi zaplavena celá země. Není tudíž divu, že jsou i v politických kruzích. Koneckonců, v chování a vystupování politků se odráží stav celé dnešní společnosti v Česku. Je to opravdu hnus. Slušní lidé, kterých je, zdá se mi, menšina musí být otráveni a taky především vyděšeni z vývoje věcí zdějších. Když jsem byla malá, slýchala jsem od starších, že "Češi si sobě vládnout neumějí". Nuže, SVATÁ PRAVDA!
    Eva Johnson

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit