Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm, Francie ovšem může vyzývat povstalce k utvoření vlády, že ji uzná - je to její věc. Ale tím dodávky syrské nafty ještě nezíská. Vyhlásila také její bojkot a jako USA pozdě zjistila i celá EU, že udělala největší pitomost s tím bojkotem syrské nafty v domnění, že to Syrii položí. Tím se dostaly jak USA, tak i země EU ( a naše také) do problémů s dostatkem nafty a ta letí na rotterdamské burze nahoru jak stihačka, či rovnou raketa. Povstalci dodávky nafty neovládají a Čína s Ruskem si takový nečekaný dárek nenechají vzít, jako z Egypta či z Lybie. Dvojvládí v Syrii nic neřeší a případné dvojí smlouvy také ne -jenom si tak Francie zahrává s prstem na spoušti strašlivého ohně. Dost velký risk, ani USA se toho neopovážily a to Obama by náramně do volební kampaně potřeboval....Apropó, tady nejde o nějaký ideologický spor, ale o naftu to, že západ to takhle nakopnul, je spíše náhoda - prostě Syrie to nabídla tam, kde je za ni dost peněz - a to je zejména Čína !!! S komunistama a jejich ideologií tohle nemá společného nic, jde o naftu a o prachy a ne o politiku...Motat do toho ideologii je totální nesmysl !!!
  • Dá se předpokládat,že po uvedeném prohlášení Západ udělá humbuk,že se tam chemické zbraně používají.Stejně jako to kdysi udělal s Irákem.Prostě jak má nějaká země dostatek nerostných surovin,tak je odsouzená k tomu,že tam Západ bude chtít dosadit vládnout svoje loutky,aby mohl takovou zemi zbídačovat.Všechny naše politické lumpy,kteří nás zatahli do NATO a EU bude třeba ,po revoluci,odporážet,za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.
    • Irák chemické zbraně používal , ale to ti asi uniklo , taky ti a dalším uniklo , že to co se děje v Sýrii , je důsledek Assadový politických přehmatů ,..... a také to že tam hlavně proti sobě válčí Sunité a Šíté...,
  • Tak komouši, co v na to, žádný příspěvek?
    • jen s komunisty? nekomunisty ignoruješ? to máš dost omezený duševní obzor. no ale chápu to, jeskyně je jeskyně......
    • Jsou všichni lidé lumpové ? Nejsou , takže ani komunisté nejsou ..jen někteří .
      • Ideologii komunistickou stejně jako nacistickou, což je totéž v hnědém, může v nynější době vyznávat jedině bezcharakterní psychopatické individuum nebo jedinec s hluboce podprůměrným úsudkem. Samozřejmě to neplatí pro mnohé z těch, kteří za komunismu pouze "byli u komunistů", tj. byli členy KSČ z různých existenciálních důvodů, ale nikomu neublížili.
        • A co jsi ty kikáne Žigo, pouze zloděj?
        • ti co dnes podporují současný režim , budou též..sic jen morálně , souzeni !! Takže jaký rozdíl ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit