Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kaku, hlavně obdivuji vaše vzdělání, to musela být skutečně prestižní škola, jejíž jste produktem.... *3*
  • Randsdorf tam byl a myslím ještě jeden
  • No domnívám se, že na Krymu je klid, život plyne v běžných kolejích a jeho obyvatelé si gratulují, že je neplení náckové z Pravého sektoru. A to budou muset objektivně uznat i francouzští poslanci. Doufám, že rozzuřená nelegitimní ukrajinská vláda vyhlásí proti Francii nějaké sankce.
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Francouzi sou vipity KOMOUSI co se jim nechce makat vsak taky jiz jdou doriti!!! *5*
  • I přes všechny průšvihy je Francie hrdý národ. Nenechá si moc diktovat.Je to známka velmoci. A je rozumné se o skutečném stavu věci přesvědčit osobně. To naši panáčkové jen při pomyšlení na návštěvu Krymu mají plné kalhoty a děsně smrdí. Raději papouškují to co dostanou od CIA. Smutný děj.
  • nepoužíváš taková slova? i ty šprýmaři
  • sem chodí nejvíce placený troll a jiní se pobavit
  • Lenin, vědkyně, zemřel v roce 1924 - a je ho škoda... a ty dovedeš jen nadávat, urážky vymýšlet? svědčí to k mé radosti o tvé totální neschopnosti běžné diskuze a o naprosté nedostatku argumentů, zmítá tebou jen zloba... tak si to hezky užij *3* *3* *3*
  • Tož to si mě nas.al... Kousek od Olomouce bydlím. Měj se a hezkej večer... *15*

Stejně se tady hádáme o houně a nic nezměníme... ALE, alespoň se poučíme napříč stranami...
  • diskuze ti nejde, ale , koukám, našlas další text, tak ho sem zase, prosím pěkně, zkopíruj *15* *15* *15* *15* , Simčo
  • Simčo, ty skutečně neumíš diskutovat - to dostáváš jen předepsané reakce?
  • Tess jsem rád že jsi také prokoukl tu frašku na Tiscali.
    Uměle vytvořená hra kde se přiklepávají bodíky aby to vypadalo na živou
    zajímavou kecárnu . *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

jo puso Simča tu opravdu není. Víš kdo je to vůbec zdejší Simča?
    28 letá holka z Olomouce . Než začneš tvořit konspirační teorie tak je to moje spolužačka.

Tož zduř Tess. Užij si to zdejší divadlo. Pokud je to tak jak říkáme tak Simonu
    která tu nebude bude muset nahradit někdo jiný kdo bude psát proti Rusku. Možná se nám starej Tečka vrátí zase na scénu.
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • jasně, Praha opora utiskovaných...a ještě bude nějaká anekdota?
  • Možná podobné fráze ale není to on, nebo vezme jinej nick. Fakt nevím, tak pozorně to tady nesleduji. Vezmeš jinej nick nebo se znovu zaregistruješ, možností je mnoho...

Ale je mi to srdečně jedno, proč po tom pátrat. Každý má svou hlavu a každý strůjcem svého štěstí jest....
  • ba ne, Simčo, my tě poznáme...a ty to víš
  • trapná výmluva
  • možná čeká až se diskuze rozšíří o porušování lidských práv lidí v zemích NATO napadených... co myslíš? pak třeba v Kosovu - ne?
  • já znám řadu funkcionářů KSČ - já je ano, oni mne ne, a pokud vím, zmohli se většinou jen na panelákové byty a někteří z nich i na chatu... to jen veksláci, zelináři a hospodští zbohatlůi
  • Simčo, hezké, ale zbytečné, kdyby se byla ten náš kapitalismus povedl, jako že se nepopvedl, taky bys to tvrdila? Rudou knížku si ponechali a získali dnes jen lidé spravedliví , kteří mají vizi, já jim fandím
  • ale jdi ty brepto, ty už věříš opravdu všemu... že ti nosí dárky Santa, že jsem o trefila

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit