Přejít na výpis diskuzí
Francouzští poslanci jedou na 'zakázaný' Krym. Chtějí se 'pobavit s lidmi'
22.7.2015 | art
161 příspěvků
-
krymští Tataři z připojení poloostrova k Rusku nadšení nejsou. Žádají o pomoc Turecko, bedlivě střeží své vesnice a potichu hovoří o tom, že se separatistům postaví i se zbraní v ruce.
Krymští Tataři: Rusové nám zakazují knihy. Věříme v osvobození Krymu.
Asanov si stěžuje, že ruské orgány mu znemožňuji vykonávat jeho práci. „Zakázali nám 360 knížek. Jak mohu vyučovat rusky mluvící děti , když nemám k dispozici přeložené důležité učební pomůcky? Musím nyní vše vysvětlovat svými vlastními slovy. Knížky navíc byly zakázány z vymyšlených důvodů. Žádný extremistický obsah jsem v nich nikdy neměl ,“ stěžuje si Asanov na zásah ruských orgánů. -
-
jasně, Simčo, Turecko už jede *15* *15* *15*
-
-
Na Krymu našli tělo uneseného Tatara
Poblíž Simferopolu, správního střediska Krymu anektovaného v březnu Ruskem, se našla mrtvola jednoho z pohřešovaných krymských Tatarů, druhý zápolí o život. Další tři krymští Tataři se stále pohřešují.
byli zjevně podrobeni krutému mučení. Krymští Tataři nepochybují, že únosy, přepadení a vraždy jsou součástí "politiky zastrašování" odpůrců ruské okupace. -
-
A nebyli to zbloudilí kluci z Pravýho sektoru? Znáte to. Pár lidí upálíte, pár postřílíte a hodíte do příkopu a máte klid. Demokratická rada přímo z demokratické ČR
-
-
Jsi směšněj.
Rusko změnilo Krym v tvrz kam se nikdo zvenčí nedostanNa jejich smrti mělo zájem jedině Rusko.
Je to pořád stejné. Kritici Putina jsou vražděni ale Putin směšně tvrdí
že s tím nemá nic společného. Nikdo jiný než jeho režim na jejich smrti zájem nemá. -
-
"Rusko změnilo Krym v tvrz kam se nikdo zvenčí nedostane"...
Jsi už vážně Simone trapný, běž se projít s pejskem. Čerstvý vzduch ti udělá dobře... *3* -
-
s dvojkou Simon Tečka obtěžuješ na debatě neustále jenom ty.
Takže duševní nemoc postihla spíše tvoji hlavu -
-
*15* *15* *15*
-
-
-
To jste mě asi nepochopil. Já jen říkám, že pokud jsou ty vǎse říkačky pravdivý a to nejsou protože by to na idnes viselo jako otvírák tři dny, tak je to pouze uplatnění našimi demokraty doporučeného postupu.
-
-
Na Krymu jsou vražděni Krymští Tataři kteří protestují proti Ruské okupaci.
Tyto zprávy si každý může vyhledat na netu. Kritizují to mezinárodní organizace
a Tataři si stěžují dokonce až u OSN:
Takže tu nepopírej Ruská zvěrstva. -
-
a nemělo tam být Krymský Tatar si stěžuje? *15* *15*
-
Stačí si do vyhledávače zadat Krymští Tataři si stěžují u OSN:
-
Tak sem hoďte odkaz a nezdržujte. Ale jen tak pro připomínku, kterej váš rusofobní guru řekl upalte je a máte klid? Asi to fakt funguje, bez ohledu, že já osobně s tím nesouhlasim, narozdíl od vás ani v Rusku, ani na Krymu a Ani na Ukrajině.
-
-
-
-
-