Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Ukrajina žaluje Kanadu za porušení sankcí dodávkou turbíny na opravu plynovodu.

    Poté co Zelenský kvůli dodávce turbíny předvolal kanadského velvyslance, nyní Ukrajinský světový kongres uvedl, že podal žádost o přezkoumání u kanadského federálního soudu, požadující, aby soud zrušil rozhodnutí udělit firmě Siemens povolení k zaslání turbíny.

    Exclusive: Ukraine urges Canada not to hand over gas turbine to Russia


  • Maďarsko zakázalo vývoz energií. To zase bude povyku o fašistickém Orbánovi.

    Myslím, že bychom mohli i my zvážit tuto alternativu. V oblasti elektrické energie.

    Co takhle prodávat jí EU za ceny ba burze? Když nám to dělají Němci, je to O.K.

    Proč by to nebylo O.K., kdybychom to dělali i my? 

  • Rusák je ve válce o tom není pochyb  a ten má problém dodržovat smlouvy i když v ní není ,(teda nejenom on , pokud dojdou kačky tak každý).Tak pokud mohu protivníka nějak poškodit tak to udělám , je to stejné jako všechny ty sankce . Takže čemu se divíme , osobně se divím že ještě nejaké suroviny dostáváme , ale prachy jsou prachy .

    Přeju Ukrajině mír , prosperitu a at se tam co nejvíce lidí vrátí . Bohužel už dnes se ukazuje že mafie na Ukrajině se jen tak nevzdá a při takovém počtu nekontrolovaných zbraní to bude celosvětový problém . Faktem je že Ukrajina po tehle válce (a asi přijde o nějaké uzemí ) má neskutečnou šanci na lepší vývoj . Tak držím palce .😎

    • Komu držíte palce? Nám? Aby nás Zelenskij s těmi dodanými zbraněmi nezačal ohrožovat? Ukrajince jsme tu už jednou nakonec měli. Se vší parádou na tancích. 

      • Sověty a to je dnes pořádný rozdíl , bohužel doufání že se Rusko , resp. celý SSSR poevropští nějak nevychází a pro Evropu je to napůl občanská válka , bohužel ji zažeh zase stát který má ambice poroučet za každou cenu .😎

        Držím palce Ukrajině a doufám že se dožiji  i té ruské modrobílé vlajky . Osobně bych viděl nejradši EU a NATO i s Ukrajinou a Ruskem . Ale toho se asi nedožiju , i když já si do r.89 myslel že se nikdy nepodívám za zadrátovaný socialistický blok a když tak se nikdy nebudu moc vrátit , co když?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit