Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A možná to je daleko jednodušší. Německo dodává plynČR a ta je nepřátelským státem Ruska. Takže Rusové Německo zkrátíé o plyn ,který Němci dodávají nám.Děkovat lze pouze naší vládě.

    • Diwa

      Ono to Němcko není zas tak čisté. Myslím si, že na to doplatíme všichni v Evropě. České republice chyběl kontrakt na plyn napřímo s Ruskem, proto se to leta bralo od překupníků v Německu. Nicméně rusko má odbytiště jinde a celá EU mu je putna. Tím že ještě dodáváme zbraně společně s EU na Ukrajinu, tak tímmáme v Rusku tuplem útrum......jenže tady to nikdo nechápe !!! Ve finále to dopadne tak, že státy podporující Ukrajinu zachvilku nebudou mít co posílat Ukrajině a naše pomoc začne stagnovat a Rus tu Ukrajinu stejně dobije, akorát nás to přijde na miliary vynaložené v niveč !

  • josef.chmela

    Konečně máme co jsme chtěli.

  • goyim

    Takže EU leze do zadku Ázerbájdžánu, kde vládne někdo, proti komu je takový Lukašenko (natož Orbán) svatoušek, kde se porušují lidská práva a umlčujou novináři.

    Tak to joo. ;} Tak to se zasmějme Bruselským chucpákům v čele s Lejnovou. Ale tak - když si slouha Ušáka, tak to ani jinak, než královským sr**ím si na hlavu, dopadnout nemůže...

  • EU a naše ukrajinská vláda tleská plynu z Ázerbajdžánu?

    Zajímá se vůbec někdo, kdo a jak vládne tam? Kdo a jak vládne v Saudské Arábii, když tam budeme cpát miliardy a biliony eur?

    Když nám tolik leží na srdci autoritářský režim v Rusku (a jistě mnohdy právem)?

    Prostě pokrytectví v přímém přenosu. Ale hlavně, že budeme mít teploučko a plyn bude dražší, aby se šelmy z energetických komplexů přežraly. 

    Jak Ázerbájdžán korumpoval evropské politiky - investigace.cz

  • Tak to EU chtěli nezávislost na Rf zdrojích tak že v pořádku 

  • Politici v rámci EU a do toho počítám i naší politickou mládež,jsou lokajové dědy za oceánem.On jede na návštěvu k Saudm,aby zvíšili těžbu ropy a ti to vyřeší tím že nakupují ruskou ropu a nám jí budou prodávat jako zvýšenou těžbu.Hlava to normálním lidem nebere,kdo nám vládne.Ahoj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit