Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Evropští vazali tlačení svým pánem z USA chtějí omezit  přístup dolarů do Ruska. Rusko jim vyjde vstříc a navrhne platbu v rublech. A JE TO ŠPATNĚ. 

    Evropští vazali tlačení svým pánem z USA chtějí omezit nákup komodit včetně plynu z Ruska. Rusko jim nabídne zastavení dodávek. A JE TO OPĚT ŠPATNĚ.  

    Tak já tomu nerozumím. Rusko ať dělá co dělá a snaží se vyjít EU pohůnkům vstříc, stejně se jim nezavděčí. Možná kdyby Rusko posílalo ropu a plyn zdarma, a ještě zato odběratelům samo platilo ve zlatě, pak by se zavděčilo? 

    Máme jedinečnou příležitost přerušit obchod s Ruskem a nakupovat "levný" plyn z "přátelských" USA.....Teda dokud nás USA neoznačí za teroristy a nerozhodnou se nás "zdemokratizovat".....🙂 snad kdyby volby v Rusku probíhaly pod taktovkou a podle představ USA a Rusko postavilo americké základny  pod okny Kremlu a darovalo své území, bylo by vzato na milost?

  • Všichni ti evropští politici včetně těch amerických,to je jen de.bil vedle id.io.ta, a id.iot vedle de.bi.la !!

    Bravo Orbán !!!

  • tak zkusit to mohou, uvidí, jak na tom pak ekonomicky budou :D  80% jejich HDP tvoří export ropy a plynu... ono, i kdyby zůstali u té změny smluv, což jsem psal, že by asi k tomuto muselo dojít (teď už to potvrzují i právníci EU), a chtěli najednou platby v rublech, tak si myslím, že by jim nikdo nevyhověl, čiže zase dělání ramen akorát.

    • hm tak to jdi shánět  nějaké fedr kamna on to udělá a zavřeto 

  • No tak to se ta   KLDR ,   Kuba , Venezuela  ,  Eritrea   pěkně prohnou aby  nahradily zisk    😎😎😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit