Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdá se, že jedinou cestou ze současného marastu by byl Europrotektorát. Brusel by měl rozpustit " vládu" i " parlament" a jmenovat výkonné úředníky.Nejlépe ze zemí, kde je korupce minimální - Švédy, Nory, Dány, Švýcary ( byť to nejsou všechno členové EU)
    Čechy jen do funkcí subalterních úředníků, u policie pak strážmistrů na křižovatce.Justici pak obsadit pouze cizinci.Zákony pak přijmout z některého vyspělého západoevropského státu.
    Další možností by bylo svěření státní správy Německu.
    Leckomu by se to asi nelíbilo, třeba Bobošíková by asi řvala jak protržená, ale jak ukázalo uplynulých 23 let, Čechmoravami si fakt pořádně vládnout neumí.
  • Stalin to dělal asi takhle: ministr vnitra Jagoda zlikvidoval nepohodlné lidi, Jagodu pak zlikvidoval Ježov, a to nebyl samozřejmě konec, protože Stalin Ježoval zlikvidoval Berijou, který nakonec zlikvidoval samotného Stalina. Nečas má podobný scénář(až na ten nepovedený konec): Červíček zlividoval Lessyho, Bradáčová pak Martince(ale i Ratha) a brzo se najde někdo kdo zlikviduje Bradáčovou.
  • Když jsem si přečetl v Parlamentních listech .Veselého u kterého byla pí.Bradáčová v pořadu, udělalo to na mě dojem, že tu jde o smyšlenku pí.Bradáčové,že informaci tento novinář dostal od někoho z protikorupční policie a hned tvrzení,že už ví komu že to p.Martinec prodal...přičemž toto tvrzení sám tento novinář jasně vyvrací.Když si každý shrne jednotlivá vyjádření všech,Johna,Randáka,Červíčka,min.spravedlnosti, šéfa st.zástupců, tak tvrzení si protiřečí. Účelové tvrzení,které je jednou vyřčené, působí vždy pravdivě s náhledem zbytečného řešení a dokladace. Tady to prostě prohlásila st.zástupkyně Bradáčová (aniž by měla důkazy,jenom domněnky), tak to okamžitě požehná její nadřízený st.zástupce (který jí sám navrhl do pozice),tak i samotný ministr, který navíc použije dost banální argumentaci s obligátním dovoláním na 50.léta, což je dost silné kafe a jinak chabá až trapná obhajoba na dnešní dobu s vytaženou odřenou kartou.A p.Kubice, coby ministr vnitra? Jako vždy, čeká za bukem, aby zhodnotil "aktivně" celou událost k obrazu svému vždy po uplynutí první vlny "násilí" a "nářků"....
  • Pozor, tato kauza souvisí s fotovoltaikou, ve které mají neskutečné peníze bývalí i současní vrcholní politici, Topolánek, Dalík a spol. - Bradáčová vytváří jen mlhu, aby se to dostalo do ztracena a kryje největší levárnu v historii ČR. Proto šli po Rathovi, aby namazali med kolem huby občanům, ale sami jsou to zločinci, jaké svět neviděl. Bradáčová hodně klame nás všechny a nejen ona....těch stopnutých reportáží v Tv z minulé doby o fotovoltaice, které nikdo nesmí vidět je mnoho.To zase bude odstraněno nepohodlných lidí.....
  • Policajti jsou přizdisráči, na lidi si vyskakují a na pohlaváry nemají! Hold je na každého jiný metr.....Chce se mi opět zvracet, velebnosti! *16* *16* *16* *16* *16*
  • Martinec žádný velký myslitel není.Ale pečlivě zvážil situaci a odešel.Proč čeřit hladinu-teplé místečko bude.To takový hnůj Saša Vonrda to byla jiná třída! Všem byl kvůli Promopro pro srandu každý na něj plival a posmíval se.A on celý špinavý od ho.en to ustál.Držel se tam na ministerstvu zuby nehty.A nyní takový šmejd míří do Izraele.Ještě že jej máme.Obecně uznávaný křivák s rodokmenem.
  • Asi Martincovi důkladně připomenuli, jak dopadl Červíčkův předchůdce.. *12* *16*
  • Už dávno není generálem ! *1* Po bitvě je každý generál. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit