Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivislo

    Autor článku by si měl doplnit vzdělání.Nikde komunismus nebyl a nikdy nebude. Je to jen idea. Autor " LUK " by se měl poohlédnout po jiném vhodnějším na IQ nenáročnějším povolání.

    • Máte zcela pravdu, že komunismus naštěstí nikdy nebude ale nositelé této ideologie máme v parlamentu a teď i ovlivňují vládu. Bylo by potřeba s tím něco udělat, zákon na to máme, jen ho dovést do zdárného konce.

      • Nositelé komunistické ideologie v Parlamentu ČR nemáte, takže ovliňovat vládu nemohou.

        Stávající KSČM komunistickou ideologii zcela opustila. Pokusy o zlehčování průběhu diktatury proletariátu a vlády kleptokratické oligarchie (za t.zv.normalizace) ze strany některých členů KSČM  jsou hloupé, ale s komujistickou ideologií nemají nic společného.

        "Bylo by potřeba s tím něco udělat," - pán je jistotně Čech, že?

        • Komunističtí zločinci jsou stále stejná pakáž jako před rokem 89. Pokud usuzujete z toho, že si za název své podvodné, zločinecké, zlodějské, vrahounské zavržení hodné smečky přimalovali směšné M, jste zcela mimo.

          Rudá pakáž zůstane stále stejnou svoločskou bandou grázlů i kdyby si přemalovali název té své tlupy na cokoliv. Základ jejich zcela zvrácené bestiální ideologie tím zůstane nezměněn.

          A že je v parlamentu - no to je důsledek nedůslednosti -  "nejsem jako oni" se v tomto případě krutě vymstilo.

          Je to naprosto stejné jako kdyby si NSDAP přimalovala za svůj názem třeba B (jako Bavorsko) a dál se vesele pelešila v parlamentu jako u nás komoušská sběř.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit