Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni Západní ex politice z konce studené války přiznávají že je to USA která
    podvedla Gorbačova. Ten dal souhlas s tím že se sjednocené Německo stane
    členem NATO a na oplátku dostal slib že NATO na východ nepůjde.

    Zdejší pravičáci kteří oslavují Václava Pijana Havla mají také protestovat proti NATO.
    Vašek přeci tvrdil že až komunisté zruší Varšavský pakt ( stalo se) zruší se i potom
    nepotřebné NATO. Takže každý Havlovec by měl požadovat jeho zrušení!
  • přesnější zkratka Říše Zla JE TATO : SS- SA =spojené státy-severo americké *1* *1* *1* *14*
  • Poslední diktátor tak to novinářskej přehnal. *8*
  • Michail Gorbačov má samozřejmě pravdu a nebojí se ji říkat veřejně,jako se ostatně nebál nikdy,i když to mnozí neradi slyší(a sahají tak k podpásovkám typu označování jej za ,,diktátora" apod.).
    Není jeho vinou,že došlo ke geopolitické katastrofě,jakou byl rozpad SSSR(v době,kdy v něm již proběhly pluralitní volby),se všemi negativy z toho vyplývajícímí.Nebýt této nešťastné události,nenásledovala by hrůzy,jakými byly a jsou válečné konflikty v Náhorním Karabachu,Abcházii,Čečně,Jižní Osetii či v Novorusku,v Pobaltí by se nekonaly pochody místních SS dobrovolníků a v Kyjevě by se neoslavovali zločinní banderovci.
    Skutečnost,že zdědil svoji zemi ve stavu,který byl daleko horší,než se na první pohled zdálo a vedl nakonec až k jejímu rozpadu,není omluvou pro Západ,zvláště USA,který toho zneužil ke své expanzi až k ruským hranicím(navzdory slibu o nerozšiřování NATO výměnou za souhlas se znovusjednocením Německa),a to všemi prostředky,včetně násilných státních převratů,jako nyní na Ukrajině.
    Vladimír Putin je západní propagandou vykreslován jako démon proto,že je schopný a zjevně i ochotný tento trend zastavit a že pozvedl svoji zemi z bídy,v níž se nacházela v 90.letech pod těžce nemocným Jelcinem,a vrácí ji tak postupně sebevědomí a moc,která jediná může zastavit světovládné plány amerických jestřábů,kteří si pro legitimizaci své politiky vždy potřebují namalovat obraz nepřítele-tj.v podstatě každého,kdo nehodlá tancovat tak,jak oni pískají.
    • Jiříku, rudá picho nesmírná! Gorbimu nařídil skřet Putka hlásat, že nastává nová doba
      ledová! Zavinil to ex-okresní tajemník OV KSČ a současný předseda SPO Veleba, CSSD!
      • Jsou vsichni Prague citizen takovi Sputnici jak ty? Tak to se prestavam divt, ze tammate Blanku, a kolik doted stala!*1*
  • TOHLE JE VÝSTAVNÍ SKŘÍN USSA: V USA přibývá lidí, kteří potřebují pomoc státu, aby si mohli nakoupit jídlo. V květnu ve Spojených státech využilo potravinové lístky 45,75 milionu lidí, tedy každý sedmý Američan. To je dosavadní rekord, informoval deník The Daily.
    .......ale granátů maj jistě dost, tak at každému druhému jej nacpo do mordy.....
  • EU už neexistuje. Od roku 45 jsme jen protektoráty SSSR a USA. Po roce 89
    se USA změnila na světového tyrana číslo 1 - válčí mučí vězně používají chemické
    zbraně špehují EU... a naši panáci se nezmůžou ani na slovo protestu.

    USA chce válku s Ruskem. Základny a protiraketové deštníky mají chránit území USA
    před Ruským jaderným protiúderem. Na bojiště se má změnit naše EU.
    Bohatí si stavějí podzemní kryty - hotová luxusní města - tam zalezou až to vypukne.
  • Již Thomas Jefferson-prezident USA 1801-1809 pověděl varovnou myšlenku:
    "Pokud je Bůh spravedlivý, bojím se o budoucnost USA......."
    ps. dnes by spáchal jistě sebevraždu,pokud by viděl, jak se SS -spojené státy chovají...... *1*

    ……………………………………….
    Rusové cvičí na svém území u svých hranic ! USA cvičí u Ruských hranic ! Co podle vás mají dělat Rusové když se u jejich hranic poflakují cizí agresivní vojska která táhnou světem a neustále ( několik desetiletí ) válčí ? USA a NATO si vždycky důvod najdou i když je důkaz podvodný ( např. afganistán, Irák,Syrie, Ukrajina,-sestřelení civ. letadla nad ukrajinou) ! Jste už tak servilní vůči SS, že jste zapřeli svůj mozek? Pokud stále obdivujete říši zla SS-SA= Spojené státy SeveroAmerické.
  • A uvědomte si, že ve 21. století se do vládních budov Washingtonu nastěhoval ďábel. Ten, který už zničil sedm zemí, zabil, zmrzačil či vyhnal z domovů miliony lidí a tak dokázal, že nemá svědomí a že jediné, co dokáže, je předvádět hrůzu, kterou stvořil, jako svůj úspěch. Je zkrátka rozhodnut, že vládcem světa bude on – a jenom on - kterýmžto postojem vede svět k nevyhnutelnému zmaru. *8*
  • je to náhoda???? ne, je to cílená destrukce, za kterou jsou odpovědyny SS-SA spojené státy severo americké! :
    Brzy to už bude půl století, od doby, kdy se ropa a zemní plyn na planetě nakupuje a prodává výhradně za dolary. Toto opatření americkému dolaru umožnilo stát se hlavní světovou peněžní jednotkou a výrazně upevnilo pozici USA na světové aréně. Avšak hlasy volající po odmítnutí dolaru jsou stále častější. Podobné pokusy podnikl irácký prezident Saddám Husajn a libyjský vůdce Muammar Kaddáfí. Syrský prezident Bašár Asad vyhlásil na počátku roku záměr převést všechna vyúčtování s Ruskem a Čínou na juany a na rubly. Co se stalo s Irákem, Libyí a Sýrií je všem dobře známo. Dnes však o zavedení národních měn do vzájemných finančních vztahů hovoří už státy jiné úrovně.... a tak impriaisti začínaj kvičet jak pr@sata a dělaj bordel kde se dá....
  • NA TOHLE JSOU JISTĚ SS-SA / SPOJENÉ STÁTY SEVERO AMERICKÉ/ pyšní : vláda USA postřílela bezbranné studenty na ulicích 4.5 1970 zrůdný brutální režim youtube.com/watch?v=EFwDtTeeg9M

    CO NA TO PALACH??? ZAJÍČEK???? KALOUSEK, A KÁDL POCHCALPLÍNA??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit