Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brisuda2

    Divil byste se jak jsou nekterí lidé zákerní a to i v rodine a chovat se muzete jak chcete, málem jsem se zbláznil a tak jsem zacal verit v Krista. Co je ve svete normální je v cechách na potíz. Nejhorsí je srázka s blbcem ktery tvrdí, ze rasismus a utiskování slabsích je ok a, ze je to dobre. Kazdy by chtel byt svetovy, ale jen 10% lidí videlo demokracii tak jak má vypadat viz. UK, Francie nebo USA ci nedaleké Nemecko. Cesi polemizují u piva ci jointa a dojdou k záveru ze "white-power" a Landa to s námi myslí dobre. Namachrovanost cechu se nezapre, to je tak kdyz chce buran kralovat.

  • Nebuďte tak uplakaný a přecitlivělý. Když se budete chovat normálně, tak Vám od normálního člověka nehrozí vůbec nic. Ani urážky a už vůbec ne násilí.

    Nikdy jste nezaslechl své soukmenovce jak citlivě a pěkně mluví o gádžích? Když se najde hlupák, tak je prostě nebezpečný všem. 

  • brisuda2

    Cikán, cernoch nebo jihoamerican (mexikán) na vsechny porvávají cerná "m*dko" . Stací si udelat exkurzy treba do Londyna ci Parize a hned vidíte, ze rasismus je hloupost. Stací zabrázdit do holandska, myslím, ze bílé neutlacují ba naopak ;) "white power" koncí leda tak v kriminále tak proc neustále vyvolávat konflikty.

  • Hesla jsou vždycky svým způsobem hloupá. Všechny lidské životy mají cenu.  Barva pleti nesmí být vinou, ale ani ne výhodou! 

    Naprosto souhlasím, že si každá skupina dělá vizitku sama a že je není možné házet do jednoho pytle. Jenže právě taková hesla dělají z jedné z nich něco výjimečného?  Proč by na bílých životech mělo záležet méně? 

    A konec konců - rom (cikán) není černoch. Proč se s tím hloupým heslem tedy ztotožňujete? Proč sami sebe nazýváte "černí?"  Osobně nemám nic ale ani proti nejčernějším z černých - když se chovají slušně. 

    Já jsem sice bílý, ale také mě vadí ty primitivní holé lebky. Protože se slušně nechovají.  Je to jednoduché. 

    Přeji Vám hezký večer.

  • brisuda2

    Omlouvám se, ze jsem Vám tykal. Vás názor Vám neberu a je samozrejmé, ze se zde prezentujete. Vadí mi to "White Power" heslo a jiné velké keci kdyz pak vidím jak ten skin-head prosí cikána o milost. Jsou cikáni co ovládají tri jazyky a vyjadrují se lépe nez Kalousek v politickém duelu na CT24, vadí mi, ze se vsechno háze do jednoho pytle a bíly sedláci si myslí, ze videli svet kdyz zahajlovali u bran Janova (kedysi) ci na votvíráku pred tremi lety. Víte kdo se Vás ve svete zastane? Bíly Vás okrade ci potopí (viz. Ex offo) cikán "róm" vám pomuze viz. Petr Torák. To jen tak ze zivota. Samozrejme póvl = extrémní prípady jsou vsude. Cigosi, gádzové, vietnamci zkrátka kazdy si vizitku delá sám a chování je základ, to ze pár rómu zaslo az za krajní prípady je nafouklá story. Znáte nejakého cikána seriového vraha? Nejvíc a nejbrutálnejsích jich bylo mezi bílymi jedinci. Nic ve zlém, zkrátka rasismus není správny. Pred Bohem jsou vsichni rovni a darebák muze mít jak bílou tak cernou kuzi. Zatím.

  • Vážený pane, to, že jste rom (nebo cikán, jak je libo) je evidentní a mě to v diskusi nepřekáží. Každý máme právo na prezentaci svých názorů a můj názor je ten, který jste četl.

    Jestli se Vám nelíbí, nedá se nic dělat. Možná jste si při svém ostrovtipu stačil i všimnout, že já na rozdíl od Vás Vám netykám. I ve způsobu komunikace se pozná nadřazenost. Víme? 

    Bez ohledu na barvu pleti, hulváti a primitivové se najdou mezi každou skupinou. Vy o tom musíte něco vědět. 

  • brisuda2

    O jakém rasismu vuci bílym to mluvís ? To, ze nejakej mrzák na toluenu pokrikuje na bíly hloucek neznamená nutne rasismus vuci bílym. Zkus se zamyslet ano, myslís ze se cikán nechá uplatit od gádza? Nechá, ale musí byt totalne vypatlanej. Gádzo cigose vykourí a jeste mu podekuje jaká je to bílá konina a zebrá o milost. Bíly si hrajou na skinheady a jejich zeny pr*ají cigose kdyz je "kornúto" v práci. Cégo vy bíly hrdinové.

  • Také volám po ukončení rasismu. White Lives Matter!!!

    Konec rasismu vůči bílým. Konec útlaku normálních!! 

    Mezi barevnými je daleko vyšší procento agresivních rasistů než u většinové společnosti. Takové výzkumy se ale nefinancují a nezveřejňují. 

  • No, holka je to hezká. 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit