Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ninuska748

    Grétě nevěřím, ale že je teplo o dost větší je pravda. My jsme letos pořizovali i do bytu klimatizaci od klimatizace Pardubice. Takové teplo jsme v rodinném domě poslední tři roky ještě nikdy neměli. Ale těžko říct, jestli za to můžou klimatické změny, nebo je prostě jen teplo. Takže asi tak. Každopádně Greta je v tomhle trochu zbytečně fanatická a myslím, že ve svém věku by se měla věnovat studiu a ne aktivismu.

  • "Greta Thunberg (otec - švédský herec a spisovatel Svante Thunberg,  matka - operní zpěvačka Malena Ernmanová) je autistická dívka, zneužívaná svou rodinou i okolím. 

    "Mládeži vštěpujeme, že žijí na umírající planetě, že nemají budoucnost - to je bezohledné, to je vymývání mozků!" říká klimaskeptik Vítězslav Kremlík, "nechci budoucnost, kde naše
    děti nebudou moci jíst maso nebo létat letadlem. Měli bychom být hrdí na to, co jsme ve 20. století dokázali!"

    Navrch zelený, uvnitř rudý je nejen meloun, ale i ekolog - potažmo a lépe toho tvora charakterisující označení - ekoterrorista.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Známý - ale málo publikovaný je případ se kterým se před lety se setkali vyšetřovatelé trestných činů ve středních Čechách - do čisté podzemní vody ve vrtech "aktivisté
    strany zelených " v noci nalili jedovaté chemikálie, aby po následných laboratorních zkouškách odebraných vzorků "vítězoslavně" prohlašovali: „Vidíte, měli jsme pravdu, ta továrna skutečně ohrožuje životní prostředí!“  
    Ty aktivisty (stejně jako onu Gretu Thunberg) charakterizuje především nedostatečné (či dokonce žádné) přírodovědné vzdělání, ale také frustrace z toho, že nemohou v normálním životě najít uplatnění, dokonce u nich vidíme neschopnost úspěšné seberealizace vůbec, 

    A o to více se u nich projevuje snaha o "osobní zviditelnění", někdy i snaha lacino a s minimální námahou získávat finanční prostředky.









    • Představ si dědku jakou zrudu by jsi byl schopnej zplodit ty !!  Ještě že tomu prozřetelnost zabránila abys něčemu na svet pomohl.  Proti tomu je tahle psychiatrická anomálie greta ještě nadaný génius. 

      Greta janak / okoun. Jinej název pro  apokalypsu. 

      • Týýý voe - to je moudro...

    • TOŽ NEJVĚTŠÍ EKOLOGOVÉ JSOU BANKÉŘI A MILIARDÁŘI , VID ANTONINE , HNED ZA NIMA STOJÍ KOMUNISTÉ CELÉHO SVĚTA (ZEJMÉNA V ČÍNĚ) 😎😎😎

      Tím nemyslím že se máme stěhovat do zemljanky , ale taky myslet


  • felix.julec

    Před třiceti lety jsem se slzou v oku věřil,že jsem se konečně dožil časů,kdy se bude žít stejně jako si žili naši dědové za "Rakouska".Omyl.

    "Bruselismus",okořeněný zeleným alarmismemus zachvátil část populace a my dřívenarození se zase musíme plácat od zdi ke zdi.Pipinu Grétu někdo nastrčil jako tvář nového náboženství"grindalu".Až ta komedie zajde na úbytě ,Grétu uklidí a vymyslí nové náboženství na kterém stejní vykukové,ale už s "jinou Gretou" budou  zase vydělávat.

  • Odkud ta bůů Gréta vylezla? Kde se rodí a hlavně, kdo je živí, takové negramoty? To se neptám po jejím vzdělání. Tyto má hodně rád soudruh Klaus.

  • To nemá ani na šampon aby si umyla hlavu?

    • Šampón na vlasy se podle ní asi vyrábí za použití složek, 

      škodících přírodě...

      • Když prozřetelnost nezabránila abys byl vyrobenej ty dědku .,.

        Ááámen. 

        • Kettlingu, ty jsi vznikl, protože vložky škodí prostředí, tak máma tě porodila. Táta měl naštípat nějaký metr dřeva na zimu, alespoň by se ohřáli.

  • presne jeto takle !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=ZeSk1T-Dmu8

    • Amen...

  • KIMCID

    Je to vývoj a evoluce. Pokud tu nemáme být ,jako tu neměli být dinosauři. Je to náš osud a ani Gréténi s tím nic neudělají.

  • Problém je v tom, že ten homo sapiens sapiens (člověk 2x prý "vědoucí, moudrý") se přemnožil z necelé jedné miliardy před 200 lety na více jak osm a půl miliardy dnes. A všichni se chtějí mít dobře a tak drancují přírodu. A ještě hlásají "poručíme větru, dešti."

    A jak je vidět, ta Příroda si to nechá líbit a nastolí pět rovnováhu. Nakonec zbude pár jedinců homo (bývalých 2x "sapiens") a budou si někde v jeskyni u ohniště vyprávět legendy o tom, jak se lidi vzbouřili proti přírodním bohům a ti je za to potrestali.

    • Problém je v tom, že malá skupina samozvaných bankéřů a průmyslníků (před kterými už varoval prezident Eisenhower a na něž doplatil Kennedy i Trump) se cítí povolána rozhodovat za celé lidstvo "co smí a co nesmí vědět a vlastnit". A tak tito mocenští a majetkoví nenažranci z CABAL nebo také DEEP STATE už století zadržují kromě jiných informací  technologie ekologické Volné energie zadarmo a nutí svět aby za jejich nekryté dolary tištěné soukromým bankovním spolkem FED pod hrozbou "importu demogracyje na křídlech emeryckých mírových bombardérů" kupoval fosilní paliva a věnoval se "pouze konzumu a materiálnímu šílenství". Jo jo, vem si půjčku, nakup dnes a zaplať zítra. A celý zpitomnělý svět rabuje planetu, dělá dluhy a odpad jako pominutý. 

      Svět je trochu jiný, než nám prezentují jejich hlásné trouby včetně lokajů v české splaškovizi či tv Znova a Rýma.

      Komunisti lhali, ale kapitalisti nezůstávají v ničem pozadu. Spíš naopak.....viz dokument---     https://ulozto.cz/hledej?q=above+Majestic

      Kdyby se nám podařilo tyhle parazity odstavit od moci, a nastolit tu slibovanou DEMOKRACII okamžitě můžeme otevřít trezory a vytáhnout zakázané technologie a svět bude vyčištěn a uzdraven během doslova pár týdnů, maximálně měsíců. 

      JENŽE JAK SE ZBAVIT TĚCH ŠKODÍCÍCH PARAZITŮ???????

      Já vím, mainstream začne okamžitě hýkat předepsané fráze o "konspirační teorii"   JÁ UŽ TO ZA TY ROKY ZNÁM......😀

  • jaten disonarus pekn e mluvi se to mi libi !!! muvi jak cloveck !!! lipe ze presdent zeman !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit