Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PPořád mi nebylo jasné. proč si soudci z Prahy a Středočeského kraje dělají šoufky z nějakého advokáta Hulíka.Po čtvrtku jsem pochopil, je s ním opravdu sranda!
  • Paní Jílková, vy jste na řád "Vítězného února"!Větší propagaci jste komunistům nemohla udělat.Tak nevím, jstli se mám smát, nebo brečet!
  • Už je mi jasno!Pořád jsemVQP potřeboval doplnit dvojici, Cimrman, Švejk.A nyní už je to jasné:"Cimrman Švejk a Hulík.Toť perly Česka.Kam se hrabou všichni Václavové!
  • Musím uznat že nejsrandačnějšími osobami celého pořadu byli pan Hulík a pani Jílková.Tato, rád bych napsal dáma, ale to bych asi opravdové dámy urazil je obdivuhodná tím, že od"sametu", kdy byla eminentní komunistobijkou se dokáže živit poskakovacím moderováním více než bulvárních pořadů, se kterými již vystřídala téměř všechny televize.Nyní tedy opět zakotvila v Č T a snaží se byť trapně a primitivně přiživovat na současném marasmu!A strejda Hulík?Ještě, že má komunisty a vrahy Mašíny.Jako advokát nic moc a tak se snaží zviditelňovat štětináčovým primitivním antikomunismem a propagací bestiálních vrahů jako "supermanů"!Upřímně řečeno obou jmenovaných je mi velice líto , ale na druhé straně chápu, že i takováto individua mají v současné pokleslé a impotentní propagandě a kultuře své místo.Jednu jistotu ale určitě mají. Je jí prominentní místo v "království nebeském".Jako, ten mladý komunista nic moc, ale přesto dokázal dát oběma pořádně na frak!
  • Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989 ?,
    Dovršením Února 1948. Tehdy se uloupil majetek za biliony, avšak "revoluční" (nelegální) cestou. Tak si to soudruzi a jejich pomahači jednoduše zlegalizovali pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového padělku“ namísto zničené ČSSD. "Lůze" rozdali kuponové knížky, několika přeživším restituentům vrátili převážně zničený majetek (s výjimkou předem ochočeného Havla, tomu ho ještě opravili a pak odkoupili). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo na restituenty, ekology, zdecimované a vyhubené katolíky, nebo na zbylé „užitečné“ a údajně už „neškodné“ idioty - voliče KSČM. A v tichosti se cpou a ohánějí se "standardní parlamentní kleptokracií" (agenta a vlastizrádce Pružinského, která je podle něj „nejlepším možným řešením“).
    Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM). Čtěte "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik A dále čtěte „Demokracie jako náboženství“ Andrease Poppa na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/vzdlavani/330-andreas-popp-o-demokracii-novem-naboenstvi
  • Debatu jsem viděl. To tlustý prrasse svazácký, jako by vypadlo z oka funkcionářům - prospěchářským, bezcharakterním kuvám z SSM. Z téhle figury nabiflované stranickými příručkami a neschopné podívat se
    na hystorii jinak, než skrzevá rudé brýle mámení mi bylo zle.
    Problém je v tom, že z našich současných volených zástupců je mi ještě hůře. Tedy přímo blivno.
    Banda zlodějů, podvodníků, prospěchářů a mafiánských přisluhovačů vytváří dějiny současné a já v tom
    sajrajtu musím zase žít a ty jejich zlodějny a podvody platit v poplatcích a daních. Fuj tajxl. Zkuvenej život. *10*
    • Kamínku,Kamínku,kdepak jsme to chodili do školy a kdo-že vás to vychovával.Že by sám nejvyšší.Váš text je jako vyšitý pro Lidové noviny.Zkuste to!Od dob pana Steigerwalda ta podobného tento neměli!
  • Nikdy jsem komunistům nic neudělal, ale ani oni mě nijak nešikanovali, až na běžné věci, které prožíval každý z nás. Kdyby byla vůle při sametové revoluci něco změnit, pak to byl příhodný čas zrušit KSČ. Vzhledem k tomu, že to byla předem připravená fraška s KSČ, Havlem a ostatními disidenty, ta vůle tam nebyla. Proto jsme stále slýchali kecy pravdoláskaře. Dnes po tolika letech KSČ strávených v parlamentu, mě tato snaha připadá jako další fraška, která má odvést pozornost od všech vládních zlodějin a kauz. Kdo dnes bude dokazovat, že se členové KSČM chtějí vrátit ke starým pořádkům, když dnes mají větší moc nežli předtím. Dnes jsou všechny strany v parlamentu stejné. Vlastní koryta jim jsou milejší nežli služba národu. A oni to ani nijak neskrývají, někteří se svým zaprodáním i chlubí. A tak neubývá než říci "běžte všichni už do p....e, ať jste modří, červení, oranžoví, zelení a nevím ještě jací. Obyčejní lidé vás mají až pokrk.
  • Stalin nadělal mnoho chyb.Ale kdyby,v době když Německo napadlo SSSR ,tam nísto Stalina vládnul náš "humanista" Havel,tak dnes pro Čechy nebylo místo ani na Sibiři.
    • Souhlas. Kdyby mojí babičce, kterou Stalinovy tanky osvobodili z koncentráku pár dní před tím, než měla jít na pochod smrti, řekl, že Stalin byl vrah, tak by se mu asi vrhla na krk, aby ho uškrtila. Nechci se zastávat genocidy, ta je vždy špatná, ať v Rusku, nebo vyvraždění Indiánů v Americe. Dneska ale se například mládeži tají, že ČSR osvobodily opravdu Stalinovy tanky a jeho Rudá armáda a ne Američané!!!
  • Ano souhlasím s tím, že je ostuda, že tady pořád máme KSČ.Bohužel to není pro nás tak nebezpečné jako většina bývalých komunistů, kteří se převlékli a nyní nám vládnou systémem mafie.Ale největší ostuda našeho národa je, že přededa vlády je bývalý vedouci svazu mládeže na vysoké škole.A ty kecy, že byl pomýlený si klidně může nechat pro děti v mateřské školce.Taky je ostuda náš ministr zahraničí, který neumí ani dobře mateřskou naší řeč.A to už nemluvím o Vondrovi obdivovateli vrahů a jejich vyznamenávání.Každý slušný občan, který dostal to samé vyznamenání by ho měl na protest vrátit.Mohl bych takhle pokračovat velice dlouho.Je jen škoda, že náš národ si tyto věci asi neuvdomuje a pořád volí ty samé lidi s pokřiveným charakterem.Nikdy jsem nebyl ani pionýr, ani svazák.Přeju pěkný víkend.
    • Milý hochu ! Přes dvacet roků zde vládne to,co si,ve své většině, obyčejný český blb zvolil.Pokud chceš v této zemi něco změnit k lepšímu,tak musíš nejprve změnit myšlení obyčejného českého blba.Pokud nezměníš to,tak nezměníš nic.Proto je třeba počkat s revolucí až do doby,kdy současná vládní banda naordinuje obyčejnému českému blbovi takovu dietu,že po ní začne šilhat hladem.Až se mu z hladu prokrví mozek a začne přemýšlet,následkem toho se začne poohlížet po okované násadě od krumpáče,nebo kvalitním bejkovci,tak teprve doba nazraje k revoluci a obyčejný český blb k revolučnímu použití.Zatím je třeba pouze udržovat revoluční zápal.S nějakou revolucí je třeba počkat až do příštího roku,až si obyčejný český blb,tu bídu ,která se na něho začne valit,s Havlem a Klausem slibovanám kapitalistickým rájem nesplete.Takže si dej do revoluce "leháro",abys pak mohl pomáhat budovat lepší svět.
  • Jsou jako cikáni napřed lžou pak kradou a nakonec vraždí *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit