Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • P Í Č O. Jinak na tebe zavolat nemůžu.
  • ... vždy jsi byl exemplární ču*ák, milý jmenovče :)))
  • S tím mohu jen souhlasit. Také já jsem osobně odevzdal svůj hlas našemu prezidentu Zemanovi. A vidím, že jsem moc dobře udělal.
  • Táhni za kozou, kozomrde !!!
  • To je pravda. Skutečné nebezpečí pro náš stát představují Kalouskovci. ODS už ne, tu se Kalouskovy podařilo zničit a zřejmě se již do sněmovny nedostane. A na strašení komunismen dávno lidé neslyší. A zrovna tak na Kalouskovo strašení Zemanem.
  • To topol: Ty jsi ještě blbější než Topol....Tak jeď do KLDR, ať vidíš konečně tu rudou prosperitu v praxi, i d i o t e.. *10* *13* *9*
  • Bývalý soudruh Zeman si padnul klidně do náruče se stalinistou Filipem. Ale jinak je přeci prezidentem " dolních 10 milionů českých občanů". ? Nebo ne? A má přeci vyvěšenou vlajku EU na Hradě? To je pokrok proti VK? Akorát si opět jako jeho předchůdce spletl světové strany(East or West) a dále stranu malou za velkou. *13* *9* *7* *10* Z tohoto státu je slušnému člověku fakt na posr*ní... *10* *12* PS: Potěmkinovy vesnice ty šly vždy dobře stavět bolševikům, nebo ne? *13* *9* *7* *10*
  • Pan Zeman byl zvolen naprostou převahou hlasů před zaostalým NIC, a ujal se pevně vlády, za tu krátkou dobu už dokázal rozbít zlodějské pravičácké hnízdo a napravit spoustu lumpáren které stvořil kdysi Havel, který jen hromadil majetek a rozprodával a rozdával stát.Proto mu musíme držet palce.,.
  • A to i v Praze se ještě v 60 letech na mnohých místech na "ulicích" svítilo plynovými lampami.
  • Já tvrdím,že pod vedením Filipa je KSČM jen levým křídlem soc.dem. ale jinou stranu,která by se zastala dělníků ale nevidím.Věřím,že se objeví nový Klement Gottwald !
    http://janica9.wordpress.com/2013/08/25/hlavne-ze-nam-nevladnou-komuniste/
    http://www.verejnydluh.cz/
    http://www.novinky.cz/ekonomika/306557-petine-zamestnancu-v-cesku-hrozi-chudoba.html
  • ... obdivuji te, ze rozumis takovym vyblitkum :)))
  • Komunisté by mohli navázat na své tradice a znova vést tuto republiku k prosperitě, tak jak to bylo po celá 60 léta, kdy jsme si žili nejlépe za Novotného.
  • ... nechapu, jak jeste muze nekdo reagovat hlasovanim na ubohou zrudu Roberta :)))
  • Už jsem od sametu došel k názoru že Ksčm je volitelná a drží se svého programu na rozdíl od jiných. Mě bude stačit když utne zlodějny.
  • Kapitalisté tu zavedli systém jako byla za Metternicha a bídu, která byla i za vlády "tatíčka" Masaryka.
  • To Justícia
    Ten blb jsi ty. Ty mluvíš jenom o Praze, kde byla elektřina. Na mnohých místech se ještě do počátku 50 let svítilo petrolejkami nebo svíčkami. To komunisté udělali úplnou elektrifikaci v celé republice.
  • celkem trefne
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!: *14* *14*
  • To JUDr. Karel Vlk: Naprostý souhlas. Již se mluvilo o tom, že soudruh Hájek, mimochodem potomek rudého novináře (básníka) by měl být zbaven svépravnosti a trpí pokročilou schizofrenií . Podle něj také Američani nezabili Bin Ládina a přitom již o jeho zabití a dopadnutí byly natočeny minimálně 2 filmy.!! Co za blby běhá po této republice, je opravdu k nevíře.. *9* *13* *8* *7*
  • Podle Hájka se člověk může doslova řidit vše co kdy vypotil bylo totiž vždy přesně naopak *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit