Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kapusta
    Přestaňte z lidí dělat blbce. V Německu už Turci jsou několik generací, tam je tolik muslimů, a nikdy jim tam nevadili a nevadí, to znamená, že opravdu lidem jde jen o to aby se ta situace okolo migrace konečně řešila. Mají na to Němci právo, a protože znám muslimy ani oni tady v Čechách nechtějí muslimský migranty ze Sýrie a spol, protože vědí že ten islám co oni používají je ze starého zákona, který se používal za doby Mohameda. Není islám jako islám.
  • A pokud je to tak jak říkáš a opravdu to mělo znamenat :"My jsme víc než muslimové jako národ a rasa" pak je to špatně?Mělo by to správně být -"my ve své vlasti nejsme ani jako rasa,ani jako národ víc než muslimové ?"Tak by to podle tebe Holezdene bylo správně?

    Uvědomuješ si,co to vlastně chceš???? Víš ty vůbec,že za vlast,domov,národ se chodí do boje umírat???

    Já si myslím,že takové dobře míněné ustupování směřuje do občanské války a z bohatství do bídy.

    Botschaft der deutschen(schwarz,rot,gelben) Fahne: Von schwarzen Knechtschaft durch bluttiges Kampf zum goldenen Zukunft. (význam německé vlajky-z černé poroby krvavým bojem ke zlaté budoucnosti).Asi že zlatou budoucnost mají už za sebou a teď to půjde obráceně-přes krvavou lázeň do poroby černochů.A nebo nás čeká říšská vlajka-černo,červeno bílá a budeme rádi že budeme mít i jen tu bílou budoucnost.

    Takže si uvaž,jestli to tvoje "bohužel" nemělo být spíše bohudík. 

  • Wir sind mehr neznamená, Nás je víc./pohromadě zde na místě koncertu/

    Wir sind mehr znamená, My jsme víc. /rasa, národ víc než muslimové/

    Tím má článek skrytý, ale zcela jiný význam a ten také z historie známe, bohužel.

  • Jednou lůza, jednou vážený volič - jak se to kdy hodí, že?

  • Hon na cizince v Chemnitzu? Dezinformace, tvrdí tajné služby. Zdroj: Týden.cz

  • Hony na cizince v Chemnitzu nebyly, je to dezinformace, řekl šéf německé kontrarozvědky. Zdroj: Novinky.cz
  • Hony na cizince v Chemnitzu nebyly, je to dezinformace, řekl šéf německé kontrarozvědky. Zdroj: Novinky.cz
  • Hony na cizince v Chemnitzu nebyly, je to dezinformace, řekl šéf německé kontrarozvědky. Zdroj: Novinky.cz

  • Hony na cizince v Chemnitzu nebyly, je to dezinformace, řekl šéf německé kontrarozvědky. Zdroj: Novinky.cz

  • pavel.zajda.7

    Hajlující mainstream je reakcí na debilitu "novinářů!"

  • Rozhořčení občanů v Německu plně chápu. Aby si někdo z vlády osoboval právo někoho zvát na úkor občanů-daňových poplatníků? A nejen to!  My jsme si něco podobného také zažili-návštěva "přátel" z Waršavského paktu, exodus občanů z "Mečiarova štátu".

    Já pamatuji při svých cestách např. 1981- na hranicích mezi Maďarskem a Jugoslávií; mezi Jugoslávií a Řeckem vlak obstoupen samopalníky. Nedej Bože vystoupit! Pečlivá kontrola dokladů, pečlivý "filcunk".

    Dnes?

  • josef.chmela

    Do toho tvého pravičáckého a demokratického chlívu mě netahej. Vždyť ty ani nevíš kdo byla Marie Terezie.

  • Takhle nějak to ty vymyté sluníčkářské a novinářské bandy vidí. Držet zobák, nechat se masakrovat a klást kytičky, chytat se za ručičky a ostře nesouhlasit.

    Když cikorka řve na plnou hubu na ulici na policajta, že je bílá s.ině, tak ten se raději otočí a uteče. Ještě by měl polízanice. Co se tedy divíte, že se ke zločinům nelegálních (kriminálních) migrantů otáčejí zády tam, kde je "demokracie" vyspělejší.

    Nakonec nezbude, než se spolehnout na tu lůzu.

  • A tobě vadí " čisté "ulice?Mně zase vadí "špinavá kolébka".Básník Claudius Claudianus říkal už v pozdním Římu,že bastard zašpiní kolébku.Zašpinil,Řím šel do kytek.Totéž hrozí nám.

    Pokud nás demokracie nutí k zániku naší evropské kultury,pak už nám nemá co nabídnout a její historická úloha je u konce.Nezbývá,než poohlédnout se po nějakém ismu,který by nabízel perspektivu.Fašismus to nebude-bez Führera to slovo pozbývá význam a navíc to bylo řešení hospodářské krize,kterou neřešíme.Takže s fašismem nic.Ono se něco najde.Co to bude a jak se to dostane k veslu bude výsledkem turbulencí,na jejichž začátku stojíme.Dobré to ale nebude.

     

  • Novinářská lůza nám lže.

  • Zkus Wikipedii - Yasui Okamura. Od Tomia jsem zatím nic kloudného neslyšel. Akorát má plná "ústa" boje proti migrantům, kteří mimochodem do Německa přišli povětšinou přes Rakousko z neschopného orbánovského Maďarska a Srbska. Nabízet "čisté" ulice je dost neoriginální, to už tu bylo za onoho zmíněného fašismu.

  • praskne to až praskne ekonomika,tak to bylo zatím vždycky.Stromy nerostou do nebe a Německo je nahoře už moc dlouho.Otázka je,kam to spadne .

  • Powerdogu,já Okamura nejsem a pochybuju,že by Okamura mučil za války nějaké ženské.Nějak na to nemá roky.A řekl bych,že zrovna z Okamury žádný fašismus nekouká,vždyť není ani ve vládě.Asi by ses měl držet tématu,jseš dost mimo.

  • Chmela- u Vás  doma se zřejmě chlastalo už za Marie Terezie. Za pivo a koblihu byste zavraždili vlastní matku.

  • Od Japonce se jménem Okamura, který za II. sv. války zřizoval koncentráky pro "comfort women"a které je v Pacifiku oblíbené asi jako Mengele v Evropě, to sedí. Od dob Mohameda nezvraždili muslimové, ani tisícinu z počtu lidí, které tím nejhnusnějším způsobem umučili za pár let války japonské bestie. My tu žádný okamurovský fašismus nechceme, ať si ty své zvrhlosti jde propagovat k nim domů. V Japonsku by ho za ty řeči zkopali do ruličky a zavřeli na doživotí do blázince.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit