Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Hamáček chce předobědnat Sputnik."

    To za to dostal zaplaceno nebo nu to nařídil MAN?

  • Sputník z Ruska neověřený je jako prázdné školy a restaurace. Od vlády nevíte, co se za tím i za dveřmi skrývá. Nejlepší je v tomto hamajda, který je jako sovětský kolchozník a přibírá si další zodpovědnost i když tu svojí vůbec nezvládá.  Vidí rudo před očima a láká ho dálný východ. To, že si vzal na triko ještě jednu zodpovědnost je v tom, že nemůže před sebou nechat v zodpovědnosti svého nejbližšího lháře Havlíčka, který by potřebovat ještě jedno ministerstvo a to ministerstvo zemětřesení. To je dvojka se dvěma ministerstvy. Až se něco přihodí, jsme zvědaví, na koho to zase svedou. Ale mají hlavního poradce na hradě, tak ono to nějak vyšumí.

  • hamacke by mohla taky napadnout dobehnout do lesa a namrdat tam hlevou do stromu a rozkosat sisky co nej sdadnou mrdeeee ueeeee !!!!!

  • Pane Hamáčku, dnes jsem se díval na vaše odpovědi na čt24 od 18.30 h a musím říct, že se mi z vás chce zvracet. Omlouvám se, že to formuluji až takto pregnantně, ale zkrátka musím. 

    V době řešení situace kolem Corony jsem si říkal, a nejenom já, že jste jednal velmi dobře, rozumně a nadstranicky a získal jste si, podle mého názoru velmi dobrý politický kredit jaký už dlouhou dobu ČSSD u žádného svého politika neměla. Teď, během jednoho dne jste to všechno ztratil a zahodil. Škoda. Věřte tomu, že pan Zeman vás ve finále podrazí, jak to už udělal se všemi politiky ČSSD před vámi. Skutečně jste to měl zapotřebí?

    • KIMCID

      Napiš mi na fb tady to nikoho nezajímá

  • V součastnoti se ukázalo, proč je vláda hýkavců pod vedením diktátorů bureše a hamajdy a nyní i zdravotního experta tak rudá! Rozdíl mezi Evropskými státy a Českem je v tom, že tito papaláši jezdí na dovolené na západ a pracovní náplň, kterou nyní připravuje hrad směřuje do Kremlu. Kromě červených trenek, která byly vystaveny na hradě stohovnama, dnes nemusí nikdo nic vystavovat. Hrad je červený od základů až po střechu. "Se sovětským svazem, ruce až na zem!!!"

    • KIMCID

      Vzhledem k tomu že je to rozlezlé do stran jako ODS a podobně nepomůžeš si.A co je horší nastupuje.mlada generace levičáků alias pirátů

  • Až Sputnik schválí EMA a bude po něm poptávka, tak současní kritici budou nejvíc řvát, proč jsme jich včas neobjednali víc. Kdo chce psa bít..... 

  • KIMCYP, jestli nevíš co to je, tak se zeptej Ostraváků, nerozhoduju, ale Hamtáček už bude odborník na vše jako Bureš. Já důvěřuji svojí paní doktorce a ne nějakému šarlatánu, jako jsi ty.

    • KIMCID

      No jen se koukej ty cype jak jsi bezmocný

    • Dědo dědo. Zas znalec regionu?Zas napadáš kde koho? Tvoje paní doktorka chodí v černém, co? Jezdí v černém autě a převáží takové velké dřevěné krabice, že?

  • Nechápu jak někdo ještě může věřit EMA, když tato banda zločinců schválila vakcínu AstraZeneca, který zabíjí lidi vyvoláním krevní sraženiny v těle. Čím později bude Sputnik V u nás povolen, tím více zemře zbytečně lidí na covid a tím více krve mrtvých budou mít na rukou vládní zločinci. Podle toho pak bude vypadat výše nepodmíněného trestu pro tyto zločince.

    • Neboj , i kdyz pujdes natvrdo budes moct v kriminale cvicit denne s cinkama . A matinka se k tobe dostane splhem po mrizich . To zvladnete i v tech vasich letech . 

    • A jak někdo může věřit Sputniku V, když ještě není schválený a už v 19.století bylo známo, že z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého.

      • KIMCID

        Ani jednou jsi neodpověděl co nám teďy nam Čr, kdy udělalo zlého Rusko.A nezaměňovat ČSR, ČSSR a SSSR. Bavíme se o Rusku a ČR.A třeba a když už zmiňuješ slova člověka z Rakouska Uherska co tedy v té době?

        • Co nám udělalo Rusko zlého?

          V květnu 1945, zatímco se Stalinovi nájezdníci hnali za kořistí na Berlín a nacisti (jejich bývalí spojenci: Pakt Molotov-Ribbenprop v němž si Hitler se Stalinem rozdělili Evropu) a nacisti vraždili v Praze lidi, tak Stalin nedovolil armádě USA, která byla u Plzně, aby přijeli Praze na pomoc. Dokonce Stalin vyhrožoval, že pokud to Američani udělají, bude sovětská armáda pokračovat až k Atlantiku.

          Po ukončení války u nás nahradili "hnědý" socialismus "rudým" socialismem a  udělali z naší země  svou kolonii.

          Když nám Anglie za naše bohatá ložiska uranové rudy nabízela nevídaný blahobyt na na desítky let, tak tomu Stalin zabránil s tím, že je to prý sovětská válečná kořist.

          Současný ruský rádoby car se svou smečkou dělá všechno, abychom se střední Evropa opět stala ruskou kolonií. A naši převlečení "bývalí" jim v tom pomáhají

          ...atd...

          • KIMCID

            Tak znova asi máš poruchu čtení  a myšlení zároveň .Co nám ČR kdy zlého udělalo Rf? 

            Pro tupana jako ty nejsme ČSR,ČSSR a oni nejsou CR ani Cccp.

            • Už nejsme ČSR ani ČSSR (Češskaja sovětskaja socialističeskaja respublika,  jako to četli Rusové), ale ti "bývalí" převlékli kabáty, schovali rudou knížku (co kdyby se někdy hodila), skartovali svá hlášení konfidenta StB a jede se dál.

              Oni už také nejsou CCCP, ale jsou  Pф, ztratili své kolonie na Ukrajině a v Bělorusku, ale v Kremlu sedí a rozhoduje "bývalý" oficír KGB, který také převlékl kabát  a chová se jako rádoby car.

              Tak nevím kdo z nás dvou má poruchu čtení a myšlení. Obávám se, že já to nejsem. 😉

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                Zase jsi neodpověděl opravdu si s tím dojdi k doktorovi.Ani na po páté nejsi schopen odpovědět ,co kdy Rusko udělalo zlého Česku.

      • vanhorne

        "A jak někdo může věřit Sputniku V"

        Kazdy kdo tak zaslepene veri lidem, jako jsou Klaus, Zeman, Agent #25085 a rota dalsich podobnych atrap. Lide daleko ochotneji prijmou lez ktera se jim libi, nez neprijemnou pravdu ktera obycejne boli.  Podivej se na tu frontu lidi, kteri kupuji lez.😀

        https://i.pinimg.com/736x/9f/bb/40/9fbb4060f49f5c86f297e98b224957cd.jpg


        • KIMCID

          Asi jako ty stojíš za zrzkem z MiCh.

  • Tak kdo mi sdělí, kolik a kterých máme ministrů zdravotnictví? Nebo je Hamtáček emisar s. zeMANa?

    • KIMCID

      A co je ti po tom, ty o tom nerozhoduješ.

  • Chytrý chlapec, tenhle Hamajda! Sputnik možná nakonec stejně schválí EMA, nebo neschválí, to je jedno, možná, že ho v Rusku ani nedokážou vyrobit takové množství, jako všude nabízejí. Ale Dědek už teď přede blahem a může Honzíka drbat za ušima....  

    • vanhorne

      "může Honzíka drbat za ušima...."

      A laskyplne poplacavat jeho ruzovou, vypasenou papulku.

    • KIMCID

      Rusové to řekli sami že výrobu nechají na Italech, tak že v čem je problém?

      • Nejen na Italech, zkoušejí to i jinde. A je to dobře. Jestli ruští vědci vymysleli dobrý produkt, ale ruské chemické filiálky to nedokážou zodpovědně vyrobit (viz Sputnik na Slovensku), tak má fungovat mezinárodní mírová spolupráce. 

        Problém je v Hambáčkovi. Je schopen potopit stranu úplně, jen aby se zavděčil Dědkovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit