Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevyrábějme sirotky. Nepodporujme vše, co k výrobě sirotků vede. Naopak, zcela srozumitelně a dostatečně hlasitě dejme všem najevo, že je v tomto vyrábění sirotků podporovat nebudeme. Takže žádné "mírové mise", žádná pomoc loutkovým režimům, žádné peníze, natož vojenský matroš. Ve válkách, které toto způsobily jsou hlavní viníci USA,Velká Británie,Francie-tedy koloniální státy. Plus EU jako taková.

    Kdo si dováží "migranty"? Kdo je tady vítá a vnucuje lež, jaká to je bezva idea? A hlavně proč to dělá?  Za co, nebo na čí popud?

    Jsem proti akcím NATO a EU. Jsem pro okamžité ukončení vměšován se do cizích států jakoukoliv formou. A jsem pro to, aby z Evropy byli ihned deportováni všichni ti šmejdi, kteří k nám dolezli dělat ten jejich bordel u nás. Kamkoliv, volných ostrovů je spousta. Bez slitování. Nemá proč by nějaké mělo být.  Ti trpící zůstali v místech války. Těm je možné pomoci. Pouze těmto.😈

  • Orgány státní moci, tedy v daném případě ministerstvo vnitra, by neměly podléhat vydírání nátlakových skupin a neměly by měnit svá rozhodnutí podle momentální nálady některých vyděračů, kteří neustále otravují stát svými nerealistickými, resp. škůdcovskými požadavky. Šojdrovští sirotci vyznávající alláhakbarovskou věrouku ve věku od 14 do 30 let jsou v Řecku k mání, ať si je tedy vezme k sobě domů Šojdrová a její záškodničtí kumpáni, ale ať už proboha šojdrovští nelidé neotravují státní instituce, zejména když ve státní kase chybí peníze pro naše nejpotřebnější a nejchudší lidi. Bezohlednost a zarputilost Šojdrové a spol. je evidentní, tito morální zhýralci a nepřátelé demokracie se snaží vytlouci pro sebe maximální prospěch na úkor státu, ať to stojí co to stojí. 
  • Mě je 93 let a taky jsem sirotek.

  • Tak takhle vypada prace ceske posty v praxi. Zrovna to taky tady nekde pisou. Prej levnejsi znamku a dorucime o par dnu ( let ) pozdeji. Kdyz prej na dodani nespechate cha cha. Tenhle Hamacek na ten dopis placnul asi znamku jeste s Husakem ze to jde tak pomalu. Priste Hamacek radsi lahvovou postu. Nebo holuba. To nez dojde , budou siroteckove uz v duchodu a pseudoproblem vyresenej. Ale porad rychlejsi a spolehlivejsi nez posta klasicka zvana ceska. 

  • Ze by pan ministr dostal rozum? Jen aby do te doby nez se konecne rozhodne pro prijeti, nezestarli. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit