Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ruský agente - ty co tu fixluješ s hlasováním a komolíš moje jméno simona.
    Jen proto že jsem uvedla pro tvé Rusko nepříjemná fakta což ty starý komouši nesneseš.
    Já jsem to tu omezila na minimum. Zato ty tu táboříš celé dny. Díky že potvrzuješ že jsi Ruský agent - normální člověk by tu nesmrděl 20 hodin každý den jako ty.

A ten pokus špehovat moje stránky na facebooku byl dost slabej. profil bez fotky, dva vložené obrázky a jediná odeslaná žádost o přijetí mezi přátele na moje stránky. fakt nenápadný. Jak lejno na plotě *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    Nesnáším komunisty a mám ráda USA. To jsou moje stránky na Facebooku. Takže si ušetři námahu s fízlováním.

Bojuj otroku. Tiscali má nulovou sledovanosdt takže tvé proruské lži stejně nikdo nečte BTw alias dvacet dalších jmen. Sbohem NULO: *15* *15* *15*
  • a už se hází na rusa bombardování uprchlického tábora.Vzhledem k tomu že celá zem je pod dozorem dronů a satelitů USA.Najednou zase nikdo nic neviděl.Pohádky američanlů začínají být nudné a opakující se!
  • Semjon si ty sám. ty jsi ho vytvořil když jsi zkomolil moje jméno Simona.
    Teplouš také budeš StBáku malý ptáku. Když ti vadí že jsem holka.

Každý si všiml jen tho že tu táboříš nonstop každý den a podvádíš s hlasováním
    aneb plus a mínus 7 až 20 za vteřinu.
    Jsi Ruský agent a to neokecáš.
  • Rozmasakrování ČT a přiblblýho redaktůrka jihomoravským hejtmanem!!!
    To by byl ministerskej předseda!!!
    WOW !!!
  • https://www.youtube.com/watch?v=-ORs4wiS3tQ&feature=youtu.be
  • jo z tapetování simonky je vskutku na zvracení *9*
  • Hmmm, koukam, ze je tady vskutku hodnotna "diskuse" k tematu...
    Z nekterych prispevku by jeden blil...
  • Vážení a milí inteligentní lidičky, velice pěkně jste rozebrali toho buzíka Semjona Gayínka, koukám, že zase kope jak chcípající kobyla!!!
    YEAH !!!
  • vzdejme čest padlím spojencům z Cccp Usa a VB
  • To není vtip, ty jsi smradlavá kundáá Simona z redakce Tiscali.
  • Opakovaný vtip přestává být vtipem a stává se nudou ruský hlupáku.
    Pokud ti vadí zdejší holka Simona tak jsi teplouš jedině ty sám.
  • Zase je tady ta smradlavá kundáá Simona, fuj ta je tak hnusná, smrdící po chcankách.
  • Simone ty vymrdanče, ty si nedáš pokoj ty čurákůů.
  • respééééékt *3* boží kára
  • akorát jedu z bazaru, koupil jsem si luxusní volhu *5*
  • Simona existuje a uvádí pro Rusko nepříjemnou pravdu.
    proto jí komolíš jméno Ivane. Ty jsi se ruský agente na tiscali proslavil jen kradením nicků
    a podváděním s hlasováním.
  • Simona neexistuje. A já jsem se proslavil smajlíkama a nechodím sem.
  • A taky kradeš nicky a komolíš simoně jméno zlej trolle.
    to že tu smrdíš nonstop ruský howne všichni vidí. Stejně jako to že podvádíš s hlasovánm *1* *1* *1*
  • Ano na Tiscali smrdím nonstop.
    simoně komolím jmémo, kradu nicky, podvádím s hlasováním, a jména střídám častěji než rudé fusekle. zlej troll, BTW, tirador, pusinka, hrdina putin.. to vše jsem já,.

Jsem ruský agent a tak musím na tiscali celé dny prdět a smrdět.
  • tady každý ví, že tím největším údem jsi daleko široko TY!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit