Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty ťunťo zapoměl jsi na předcházející pakt Becky s Hitlerem a také na "návštěvy" Napoleona, Švédů u Potavy a třetí říše .. Pokud se týká primátů tak se podívej do zrdcadla jednoho uvidíš.
  • Děvčico, víš ty co je to fakt. Ještě nikdo od tebe žádný fakt nečetl.
  • Skutečně mluva studenta. Dodělej si zápich a zkoušku z fašizmu u některého z těch nových politických profesorů.
  • Pak se div, že tě někdo vyhnal z Edenu ( ráje ) sprosťačko.
  • Nauč se psaní cizích slov.
  • Je mi z tohoto "s prominutím státu" špatně. Dnes vzpomínáme výročí konce "zatím" nejstrašnější války. Vedení státu a média tomu nevěnují žádnou pozornost. Aby snad Shapiro nehlásil domů, že ti a ti politici a ta a ta média následovali příkladu Haška a Ruských motorkářů a vzpoměli konce války. Proč tedy visí vlajky ČR. Nebylo by lépe zkombinovat naši vlajku z Tibetské a Ukrajinské na podkladě pruhů a hvězdiček? Pan Kalousek a Bělobrádec vám určitě poradí.
    Dále by nám ministr s "modrou knížkou" mohl sdělit, jak je to s vojenskou základnou USA v Brdech. Tomu se snad nedá věřit. Pokud je to reálné, tak je to největší tunel do hlav našich občanů a vlastizrada. Kvůli politice vůči vlastním občanům by měla Americká část vlády ( všichni ) odstoupit. Kdy to bylo na jednání Rady obrany?
    Pane Sobotko jak je to s obecným referendem, máte ho už od Shapira POVOLENÉ? Proč se bojíte vlastních občanů více než uprchlíků a nepřízpůsobivých a kdy začněte říkat lidem celou pravdu o tom jak na to co si myslí.
  • vanhorne
    "význam fašismus"
    1. (sometimes initial capital letter) a governmental system led by a dictator having complete power, forcibly suppressing opposition and criticism, regimenting all industry, commerce, etc., and emphasizing an aggressive nationalism and often racism.
    Na Putkuv rezim se to hodi,niet?
  • Hašek se 'poklonil sovětským osvoboditelům'. Obklopen Putinovými vlky

dobře udělal alespoň někdo
  • když nevíte co je slovo a význam fašismus raději nekomentujte
  • Za mě je nepozdravujte, já fašisty nemusím.
  • Za všechny slušný lidi je pozdravuj!!!
  • jdu se v sobotu juknout
  • Semjon Gayínek na olšana v sobotu ve dvě nepůjde, má strach, páč Noční vlci teplouše mučí!!!

A velice dobře dělají!!!
  • a tobe za blbost sapito platit nemusi ty to mas od boha
  • a s kym to mel delat s americanama v brne???
  • Chci se zeptat toho zdejšího putina či BTW, kolik mu ruská ambasáda platí, že se snaží klikat o 106? Dává ti to v tvrdé měně v rublech? Či v chlastu, že jsi už vygumovaný?
  • Ten Hašek už od pohledu připomíná Down syndrom, tak se nedivme, že tak se chová!? Křivák a zrádce, chráněněc toho ruského ožraly z Hradu.
  • Ten Hašek je fakt tlustý demment, stydím se za takové kreatury, co vystudují za rok na Slovensku Judr a pak se paktují s fašisty z ruska, fujtaybl!
  • Ruský teplouš Semjon BTW - StBák malý pták tu tradičně podvádí s hlasováním
    aneb fakt nenápabných plus a mínus 10 za vteřinu *1* *1* *1* *1*
    Komolí moje jméno simona protože jsem uvedla pro jeho rusko nepříjemná fakta
    což tento starý koomouš co tu prdí a smrdí nonstop nesnese *15* *15*
  • Semjone Gayínku, Noční vlky tak akorát zajímá teplej debilní zhovadilec, jako jsi ty a tvoje hlasování!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit