Přejít na výpis diskuzí
Hašek se 'poklonil sovětským osvoboditelům'. Obklopen Putinovými vlky
4.5.2016 | Tomáš Chalupa
711 příspěvků
-
Neséér Tečkohlave *5*
-
Tak co je vlastně míněno tou demokracií?Hejtman JK p. Hašek se provinil.Ale to již bylo a za to si tento politik ČSSD užil posměšků a pohrdání až,až.Noční vlci projíždějí oblastí bojů 2.svět.války každým rokem a klaní se obětem této hrozné války.Nechat Noční vlky bez povšimnutí v ČR není nutné,ale velice smutné je,že přítomnost p.Haška je politiky koalice i opozice označována za populistický tah.Tak tomu již úplně nerozumím.Tak proč je ČR do republiky pouštěla??Zřejmě proto,že by to lidem v této zemi politici těžko vysvětlovali.Vojáci USA se již pokolikáté promenádují republikou s ozbrojenou technikou a neozbrojení ,Noční vlci,by projet neměli?Běžte k šípku,p.Marxová,p.Hamáčku,p.Fialo,p.Schwarzenbergu.Apropó- nikdy jsem nepředpokládal,že ČSSD tak silně naletí na strunu protiruského šovinizmu.Jednou budeme ty Rusy potřebovat.Ale nyní ne,je móda je přehlížet a popírat historii.
-
Tak už dorazili klucí, jdu je pozdravit.
Čau Tečko, máš prostor tu dřepět alone. *15* -
Pšonek byl vždycky jak korouhvička.
-
Těch zneužitých padlých vojáků je mi líto. Padli za Stalina
a dnes je pro své špinavé plány zneužívají Stalinovi pohrobci.
Včetně Zemanova H-Šaška -
Nerozumím řeči tvého kmene. *15*
-
Jenom jeden, druhej je už rok v servisu. *15*
-
kvííí kvíííí chrooo *12*
-
poláci to jsou špíny,které se paktovali s hitleerem a nyní s teroristickýma USA,nikdy neměli svůj názor
-
To je dobrýý. *15* *15*
-
ta tvoje nevymáchaná huba vložená mezi tupé ruské ksichty to je teda dílo! Všichni v Evropě se jich štítí.Jako nespolehlivé bandy mongolských buzííků, kteří propagují anexi cizího území.Poláci si špínu ani nevpustí na své území.A ejhle pikolík banda dorazí ku Brnu a král hlupáků vlezle nastaví hubu jen aby byl vidět.Jo ono se to socanům vrátí u voleb.Jeden větší darebák než druhý.Proti tobě byl socanský Jirka - Vajíčkový král úplný mazlíček davu!
-
no vem jed na to,že bychom se zhroutili,my nejsme srbové,srbové jsou jako rusové,to jsou národy ,které jen tak něco nezlomí a proto USA narazí pokud bude rýpat do ruska,nemá na to
-
Zapomínáte na jedno - že zpravodajství musí být vyvážené... vČIL BLUJÍ ŠPÍNU a za měsíc až pojedoiu emeričané svou spanilou jízdu- TOŽ BUDOU UČURÁVAT BLAHEM. Když se to Zprůměruje - tož to bude co? VYVÁŽENÉ.... *1* *1* *1*
-
oba dva?
-
Ochrání nás gripeny a naši hrdinní piloti *5*
-
nejvíc mě mrzí že nevyšel lánský puč
-
Co se týče ochrany ze strany NATO, jen mám obavu, aby to nebylo ve stylu záchrana demokracie v Srbsku. Nevím, nevím jestli bychom také zkousli nějaké to humanitární bombardováníčko.
-
No, když meleš o cirkuse, pak platí v tvém případě své k svému, že. Radši se soustřeď na vítání té vaší mamrdóólské šroťárny, co za sebou nechává po cestě každý dva kiláky jeden odstavenej zrezivělej obrněnej transportér, co už nemá ani na to, aby dojel do cíle i s opravou. Musejí je naše autoservisy rovnou odtahovat. *15* *15*
-
a v jedné ruce při tom boji držel flašku chlastu a v druhé cígo *15* Jako každý správný havloid.
-
a vo tom je ta demokracie kterou nám pan Havel vybojoval