Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • byla to krásná přehlídka ruských strojů

tímto vzdávám hold geniálním ruským inženýrům
    • Krásná přehlídka motorek z druhé světové války? Hitler jim tam nechal BMW a toto je jejich kopírka. Někde ing. v Rusku dělají chybu. Mohl by mi někdo poradit kde se ty jejich motorky prodávají? C je mi známo, tak někde na Uralu.
      • Celý svět je o kopíích. Umění je vydělávat - viz. Čína. Cinkali jste přece pro svobodu a volnost trhu, ne? *3*
        • Putine já jsem nikde necinkal, já jsem v té době seděl v base protože jsem se komunistům nelíbyl. Přesto jsem volil nevstupovat do EU, ale většina moudrých hlupáků volila vstup. Komunistiská agitace taky byla vstup, tak spousta lidí taky vstoupila do KSČ. Volnost trhu je dobrá věc, ale musí se s tím umět zacházet. Je potřeba umět vést lidi, ale toto Klaus a jemu podobní neumějí.
    • Najdi si svůj nick, smrade. *3*
    • M1NSK TRX 300i motorka Nočních vlků. https://www.youtube.com/watch?v=qY58gp5rFUw *5*
  • Proslycha se, ze s. Hasek pokracuje s Nocnimi vlky na Berlin. Z Berlina leti specialem do Moskvy, podat hlaseni.
    • a kdyby tak co je na tom špatného.V jiných městech se kladou věnce na pomníky sovětských vojáků a je tam celé zastupitelstvo.Vy už nevíte,co za blbiny vymyslet.Lidi vzpamatujte se konečně.Neprožili jste nic a tady děláte ze sebe chytráky.
  • Je dobré si pozorně přečíst Jeřábkovy deníkové záznamy z onoho neblahého třiapadesátého roku. Tak 19. května. „Májová vojenská přehlídka v Praze prý stála – půl miliardy korun! Vojsko mělo zbrusu nové uniformy podle sovětského vzoru. Ministr Čepička se v poslední době objevuje v běloskvoucí parádní uniformě...docela jako Göring. Není nad proletáře, když se dostanou k moci."

Zápisy z dalších dnů vykreslují prázdné obchody a třeba na „volné mléko (existoval volný a lístkový trh) čekávají lidé od páté hodiny ranní.
    A konečně 28. května. „Město s prázdnými a zavřenými obchody vypadá jako v květnu 1945. To je výsledek slavné Gottwaldovy pětiletky."

V této situaci se vrhl režim na důchodce. Okrádá je o ubohé pense a nechává je na pospas hladu, čehož se neodvážili ani nacisté.“
    to byla pochmurná komunistická totalitní realita vybudovaná po ruském vzoru.
    • V této situaci se vrhl režim na důchodce. 1989-2016
      a to se nebavíme o ukradeném pohřebném...jo diky pane Havel a Klaus
      • V ČR není prezidentský ale parlamentní systém.
        Havel nedělal nic.
        Zlodějny jdou na konto vlád ODS a ČSSD - Klause a člena KSČ Miloše Zemana
  • Ruský agent teplouš semjon BTW tu tradičně smrdí celý den nonstop.
    Podvádí s hlasováním aneb plus a mínus 10 za vteřinu. Nenápadné že? *2* *2* *2* *2*
    Prdí a smrdí 20 hodin denně. musí. Je to agent stB a kdyby Kremlu neolizoval zadek tak mu jeho pánové z KGB dají do čaje polonium *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*

komolí moje jméno Simona. Nechte ho. Navíc ten blbeeček nemá a nikdy mít nebude. *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • opravdu nám tehdejší Sovětský svaz vedený nejhorším netvorem všech dob Josefem Stalinem svobodu nepřinesl. Dát totiž někomu svobodu, znamená osvobodit ho od zla, a nechat jej, ať si dělá, co chce.
    To se ovšem nestalo, a jednu porobu v podstatě vystřídala v o málo mírnější podobě druhá. Nebo je snad svobodou, když sovětská tajná služba SMĚRŠ unášela bývalé ruské emigranty, nyní ovšem už československé občany z Československa do Sovětského svazu, popravovala je, mučila a věznila v gulazích.
    Chování Rusů u nás v roce 1945 popisuje též ministr financí v čs. londýnské vládě Ladislav Feierabend v knize Politické vzpomínky, díl III., kterou vydalo brněnské nakladatelství Atlantis. „Rusové si nic nepřivezli sebou a žijí ze země. Vybíjejí dobytek, hlavně dojnice, a hromadně porážení prasata. Kdyby to tak šlo delší dobu, nebude ani maso, ani mléko, ani hnůj.“

Rusové ukradli Československu miliardový majetek, když demontovali zařízení mnoha desítek továren, které odvezli do Sovětského svazu jako válečnou kořist. Stalin také porušil svůj slib o neuznání mnichovské dohody a obnově Československa v předmnichovských hranicích, když nám uloupil Podkarpatskou Rus.

To byl velký rozdíl proti Američanům, kteří žádné Čechy neunášeli, nemučili a po válce nám posílali masivní pomoc v rámci akce UNRRA. Ta obsahovala potraviny, léky, šaty, nákladní auta, tovární stroje a jiné. Jenom díky této pomoci Čechoslováci neumírali po válce hladem.
    Čili je hodně důkazů ve prospěch názoru, že Sovětský svaz nás tenkrát neosvobodil, ale porobil.
  • Představte si, že bychom na nějakém pražském hřbitově zřídili památník německým vojákům, kteří popravovali české muže v Lidicích se slovy, že oni přece také patří k obětem války a mrtví se nekádrují. To by bylo řevu. Jenže pomník ruským vojákům, kteří v roce 1968 z rozkazu bolševikých kremelských vládců přepadli a okupovali Československo, už na pražském hřbitově v Olšanech stojí.

Je mravně nepřijatelné stavět pomník ruským okupačním vojákům v České republice. Chápu, že mnozí z nich k nám nepřišli dobrovolně a byli docela vyděšeni z toho, co je v srpnu šedesátého osmého roku u nás čekalo, místo květin oprávněná nenávist a volání „okupanti běžte domů.“ Rusové tehdy povraždili desítky českých lidí, stovky dalších zranili a stříleli do dětí. A těmto zločincům snad máme stavět pomníky?

Je potřeba dát jasně najevo, že takový pomník oslavující komunistické zločiny je pro drtivou většinu českého obyvatelstva nepřijatelný a musí z Olšan zmizet. Pokud tomu vedení tohoto největšího pražského hřbitova nechce rozumět, pak je na místě, aby zasáhlo vedení pražského magistrátu a sáhlo i k razantním personálním změnám v hřbitovní správě.

Velká část lidí už dala najevo, jak hodlá na tuto nehoráznou provokaci vůči českému národu reagovat. Na Facebooku jsou reakce typu, „doufám, že to někdo brzy pomaluje hákovými kříži nebo jako toaleta to bude dobrý, prostě ho zboříme apod.
    • Již váš nadpis svědčí o vašem IQ tykve.S rokem 1968 mám také problém,ale nyní se na to dívám pragmaticky a jsem rád,že již od toho roku zde nevládlo to ,co tady vládne 26 let.V druhém parku na Karlově nám.byl kryt s nápisem kolik lidí zabil zbytečný nálet spojenců na Prahu a kde je nyní 26 let je cedulka odstraněna.Fandím p.Haškovi ,protože dnes musí být člověk statečný,aby bojoval proti překrucování dějin ČR.Rád půjdu přivítat potomky osvoboditelů.Jako nechápu spanilé jízdy do Prahy lidmi,kteří se chtějí předvádět,když Praha žádala o pomoc US armádu,která raději chránila v Plzni německé hrdlořezy a lidem z Plzně bránila jít na pomoc Praze .To je druhá strana mince..
      • To je síla ne že by se dějiny nekroutily,ale demarkační linie zavinila že US jednotky se zastavily a mohly Prahu osvobodit už 6.5.1945.To už davno germánům došlo že je lepší být zajatcem na Floridě než na Sibiři.Samozřejmě nesouhlasím s jakýmikoliv omluvami ala Havel a filmy co se točí dnes v koprodukci s Německem o Sudetech ele i SSSR byla říše zla nepodobná Německu.
        • kdybys měl aspoň jednu či dvě funkční mozkové buňky, věděl bys, že pokaždé, kdy proti sobě postupují dvě spojenecké armády, je nutné mít demarkační linii, aby se zabránilo vzájemným střetům.

Kdyby Američané neseděli na zadku a nečekali, až SSSR vykrvácí, a teprve až zjistili, že to se tedy konat nebude, se hnuli, mohli dorazit do Prahy třeba i o rok dříve, ovšem tio by nesměli počkatn,. až to válku za ně někdo vybojuje a pak přispěchat k oslavám
        • Hlavní důvodem bylo, museli za čokoládu ošoustat Plzeňačky, tak to svalili na demarkační linii. Jsou zaznamenány svědectví o jejich pobytu nad Prahou. Důvodem zřejmě bylo, zajistit Vermachtu hladký průjezd na západ.
        • Kdyby již tehdy nebyl Patton po.raný z Sovětské armády, tak by do Prahy jel.... Dokázal akorát škodit v Plzní a vést silácké řeči.
          • Patton byl zjevný zločinný válečný štváč
          • Patton osvobodil Plzeň a kdyby šlo o něj tak osvobodil i Moskvu a na Jiříka nám nesahej protože ho v Plzni mame rádi.
            • Plzeň se osvobodila sama, moc převzal Národní výbor a teprve potom se přisunuli Američané, první, co udělali bylo, že nerespektovali Národní výbor a druhé, že zakázali Plzeňanům jet na pomoc bojující Praze....
    • ai bys neměl tolik chlastat... pak vidíš násobky *15* *15*
    • Stačí že jsou u nás pomníky ROA lidi co na východě vraždili a znásliňovali.Nechceš se jich zastávat že ne?
    • o něco podobného se s úspěchem snažili nácci v Chebu.... věčná čest sovětským vojákům . osvoboditelům
      • V Chebu byli osvoboditeli Rusáci?Tak to jsem slyšel naposled v někdy v roce 1980,jo a v americkech uniformách,ale až v 50 letech na akci kámen to určitě v zapadních Čechach byli ty zemanitá trubko.
        • ach, ještě jednou pro nechápavé . v Chebu se snažili němci pohřbít své rabiáty, kteří padli v celém širém okolí na válečném hřbitově. Když ani teď nepochopíš, přečti si to opakovaně.

a pamatuj si, že kdyby válku s Německem po dlouhou dobu a úspěšně nevedla Rudá armády, Američané by nikdy, opakuji nikdy do Evropy nohou nevstoupili. Jejich válečné úsilí ve srovnání se sovětským bylo jen přídavné, to Rudá armáda zvrátila vývoj v Evropě a jí patří hlavní dík.
  • Nehorázná byla především slova Lavrova, který vyhrožoval sousedním zemím. To platilo pro Švédsko a Finsko, které uvažují o vstupu do NATO. Dlouhodobým terčem ruských provokací jsou také Litva, Lotyšsko a Estonsko. Ruský ministr jako téměř vždy lže! Namátkou mohu uvést porušování vzdušného prostoru pobaltských zemí ruskými letadly, zločinné vměšování se do nezávislosti lotyšské justice v případě ruského vraha z II. světové války, vyprovokování násilností v estonském hlavním městě v Tallinu v roce 2007, zadržení litevské rybářské lodi v mezinárodních vodách v minulém roce, zneužívání monopolního postavení při dodávkách plynu a ropy a další provokace. Rusko také pořádá vojenské manévry, při kterých nacvičuje jaderný útok proti stále neutrálnímu Švédsku a obsazení Pobaltí.

A já se ptám, jaký udělalo Rusko vstřícný krok vůči Pobaltí, aby zdejší země nemusely do NATO vstupovat? Žádný! Garantovalo jejich nezávislost? Nikoliv! Místo toho se z Kremlu ozývaly a stále ozývají blouznivé hlasy o rozpadu Sovětského svazu jako o největší geopolitické chybě 20. století. Kdyby Rusové řekli jasně, ano, my respektujeme nezávislost a Litvy, Lotyšska a Estonska a chceme s nimi mít dobré sousedské vztahy, bude klid. To neudělali a místo toho opakovaně provokují, jako v případě Litvy, která když postavila mimo zákon nacistické a komunistické symboly, tak ji Gazprom najednou prudce zvýšil ceny plynu.

Proti takovému nevyzpytatelnému sousedovi je třeba si v případě nutnosti zajistit pomoc a tou je členství v Severoatlantické alianci. To plně chápu, a NATO už dalo jasně najevo, že případný ruský útok proti pobaltským zemím, bude mít pro Moskvu velmi těžké následky. Západ se tak poučil z hrubé chyby v roce 1938, kdy zločinci Hitlerovi vydal malé Československo a odmítl oběti ohrožované násilnickým sousedem přijít na pomoc. A to je dobře, protože malé Pobaltí nyní pro změnu čelí zločinci Putinovi.
  • http://fuel-design.com/publishing/drawings-gulag/
    Krásy života v Sovětském svazu, tak jak je namaloval skutečný znalec - bachař.
    Do 100+ let nepřístupno, jako celá ta zrůdná bolševická mašinérie.
    *11* *11* *11*
    • Jistě gulagy ale provozovala jedna menšina.
  • Ano na Tiscali smrdím nonstop.
    simoně komolím jmémo, kradu nicky, podvádím s hlasováním, a jména střídám častěji než rudé fusekle. zlej troll, BTW, tirador, pusinka, hrdina putin.. to vše jsem já,.

Jsem ruský agent a tak musím na tiscali celé dny prdět a smrdět.
  • Koukám, že je zde ta stará bukvice, ten kretéén Simon alias soudružkaameričanka, vzorný pracovník redakce Tiscali. S tímto hovadem x jste si to tam vyzdobili, tiscaláci..hi..hi..hi
    • Kreml už to řeší *3*
    • semjon simon jsi ty sám. Ty jsi tuhle postavu totiž vytvořil proruský grázle.
      Na Tiscali chodí jen Simona. Komolíš ji jméno. Na víc nemáš StBáku malý Ptáku *2* *2*

Kulihrachu psal jsi že máš 17 let. Tak to budeš asi pořádně tlustej uhrovatej blb bez života
      když nemáš v 17 jinou zábavu než nonstop tábořit na Tiscali *1* *1* *1*
      • Ne to nepsal ten 17 letý ale 5 letý. On ho naváděl bratranec, taky malinkej. Jo s těmi dětmi je problém, ale ona už to bude řešit maminka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit