Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bych si taky nechala líbit :-) . Manžel mi se zahradou taky pomáhá, ale moc ho to nebaví, takže je většina práce na mě. Mně to ale nevadí, je to takový můj relax :-) . Koupila jsem si gumové holínky , protože vzadu na zahradě máme vysokou trávu a ta je kolikrát mokrá, i když už pár dní neprší. Hlavně na podzim, jsou potřeba, to je i na zahradě hodně práce, tak abych měla vůbec v čem pracovat :-) .

  • milacekpublika

    Tak to je samozřejmě frajer a veškerý respekt! Ale myslím, že prostě spousta chlapů doma na zahradě odvádí dobrou práci. Já osobně to beru jako relax, abych se nezbláznil. Teď třeba plánuji terasu s využitím markýzy výklopné jako stínící techniky. Máme doma sice klasickou pergolu, ale ta je uprostřed zahrady. A na takové to rychlé kafe po obědě se člověku kolikrát nechce pod tou pergolou uklízet a stírat tam prach. Tak postavíme vedle domu takovou malou terásku. ;-) 

  • troooujle

    Super článek, obdivuji. Pro mě je můj manžel ale zahradníkem roku každý rok, protože tolik práce a úsilí, které do naší zahrady dal, se nedá ani spočítat. Přála jsem si dlouhou dobu jezírko, nějaký zavlažovací systém a on neváhal a do obojího se pustil. Našel stránku, odkud si objednal pomůcky - https://www.zahradnijezirka.net/eshop/ a pustil se do realizace. Když nevěděl, poradil se s jejich servisem. Musím doporučit :) 

  • ninuska748

    Tak to je ten můj manžel taky zahradník roku. Letos na zahradě vybudoval zahradní jezírko, u kterého mi udělal takové schované zákoutí s lavičkou a stolečkem na kafe. :) V létě jsem se tam chodila opalovat, teď v zimě tam chodím krmit ptáčky. :) Hlavně to bylo tak schované, že jsem byla sice na vlastní zahradě, ale když jsem tam seděla, tak jsem měla pocit, že jsem odcestovala někam na chalupu u lesa, která je úplně mimo moji vlastní realitu. :) 

  • ok , ale takovejch na světě je , leze už mi krkem královská rodinka a kdejakej američan kterej něco dělá jako milony lidí ale on je jedinečnej .Stejně tak se dívat na grafiky událostí které vám třikrát pustěj za sebou v tv aby jste nahodou nezapomněli ze to udělal anglosas - někdy mám dojem jak za komančů kdy všechno vynalez nějaký sovětský občan Ivan Žárovkovič .

  • KIMCID

    frajer

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit