Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že to prostě dospěje k jednoduchému řešení - od 1,12,2011 se prostě vyhlásí, že peníze hasičům a policii došly a do ledna má zavřeno! A budou se dít divy! Vláda spoléhá na na českou impjrovizuaci - nějak to půjde, nějak se to udělá. Je třeba si uvědomit, že tyto složky nejsou obyčejní úředníci státu, nýbrž pilíře vnitřní ochrany státu. Takto oslabit tyto složkyx si v žádném vyspělém státě nedovolí. Místo jasné koncepce a jasných reforem dostat tyto složky do agonie- hned je vidět vládní diletantismus.
  • Stačí jenom přestat vyplácet dávky cigánům a peněz bude na všechno dost.47 miliard ročně x20 let - není to náhodou deficit státního rozpočtu ???
  • Policisté kde jste byli když se vesle zozkrádal stát? Teď si nestěžujte.
  • Proč kopat do Havla který tehdy nemohl dělat víc když to nejde dělat v tomto státě ani dnes?
    Pozdější taky nic neudělali a současní jak vidno ještě taky nemohou.
  • Paměť národa smutně konstatuje, že se už i pan Kubice "odhodlal" jít starou cestou, a to do katolických pekel... i přes veškerou konstalaci náhod, která ho vynesla do role reálně řešit nejen policejní ale tím i veškeré problémy země, snad jen dočasně sveřepě setrvává na demagogických pozicích, převzatých patrně po svých slušně řečeno odprásknutých předchůdcích... policisů je jednak v "policejním" státě příliš mnoho, zabývají se i proto vším možným než tím, čím by měli, tento fakt se snad netýká hasičů... piedestal nesmrtelnosti by si jistě vybudoval delimitací pořádkové police pod starosty obcí, včetně nezbytné selekce ovšem, co je to za strážníky, kteří se nikomu ŘÁDNĚ ZVOLENÉMU nezodpovídají... oddělením zbytkových složek (terorismus, drogy, cla, alkohol atp.) navzájem od sebe a po reorganizací pod samostatná celostátní velení (zrušení zkorumpovaných "krajů" a bez vlivu zločineckých estébáků) by pak pro demokracii udělal více jak Havel a všichni ostatní šašci dohromady...anebo je jeho hlavním zadáním konzervace převzatého a již 20 let dále prohnívajícího bolševického modelu výstavby policie=gestapo=GRU=NKVD?! A propós, ušetřené miliardy z této zásadní debolševica je pak možno využít třeba na zbudování Úřadu spravedlnosti, mrkněte třeba na film s H. Fordem, co vy na to, pane Pospíšile, anebo jste příliš zaneprázdněn krytím nezákonností "svých" exekutorů, sajících z národa desítky miliard ročně?! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit