Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A na počest tohoto zmrda přejmenovali idioti letiště, které si nedovolili přejmenovat ani komunisti na letiště Klementa Gottwalda
    • 100%ní souhlas - kheny. A to díky slovenskému rektálnímu alpinistovi Fero Feničovi za bouřlivých ovací komediantů a havloidů i chartistů ať to stojí co to stojí. To by si Fenič v Bratislavě dovolit nemohl, ti by mu poděkovali ručně a stručně dříve než by to zrealizoval.
  • To že listopad 89 je megapodvod ve kterém šlo o převedení státního majetku
    všeho lidu na soukromá konta převlečených kariérních soudruhů a členů stb.
    Další hloupou loutkou je Gorbačov který se spoléhal jen na ústní ujištění
    že po zrušení Varšavského vojenského spolku zanikne i NATO.
    NATO pod patronací USA zůstalo a roztáhlo se k Ruským hranicím.
    Všechno se rozkradlo a rozprodalo takže dnes vše dovážíme všechno je v rukou
    zahraničních majitelů a jsme jako stát zcela nesoběstační.
    Havel a Klaus. Až jednou spatří světlo světa celá pravda o těchto gaunerech
    budou právem zadrženi jako největší škůdci a vlastizrádci našeho národa.
    • Se stop top naprotý souhlas. Blb Gorbačov, co pro Raisu potřeboval gigadolarové konto a tak ho také dostal , mu pak moc vzal ožralý aparátčík Jelcin s IQ tykve a Gorbačov zůstal na vedleljší koleji, což Raisa už nikdy nerozdýchala. USA ho použili jako toaletní papír. A nebýt Putina, at je jakýkoliv, tak USA i EU rozkradli a zabrali jako svoji kolonii i Rusko.
    • Díky Bohu za to, že NATO sahá až k ruským hranicím, Alespoň ti stepní nájezdníci nebudou strkat své rudé pracky tam kam nemají. NATO nám zaručuje svoodu a demokracii, kdežto Waršavský pakt byl nástrojem ruského imperialismu a kolonialismu.
      • Až se vybleješ, tak bude nejlepší, když do toho záchoda skočíš a za sebou spláchneš,aby vyvětral i smrad po tobě!!
  • A tolik lidí se nechalo takovou nulou oblbnout, ten člověk nic neuměl a jen hloupě cancal a rozeštvával národy.
    • Hmm...něco mě tady ale neštymuje. Když byl Havel poprvé zvolen za prezidenta, tak pro jeho zvolení zvedla ruku pěkná porce komunistů. A to byli ňácí proletáři! Ti by se přeci nějakou nulou, neumětelem a budoucím zastáncem humanitárního bombardování jen tak oblbnout nenechali, neníliž pravda? Takže: svrchovaně si užívám, jak Havel všem komunistům nestravitelně leží v žaludku. A vydrží jim to na věky, protože komunisté na Havla byli a budou vždycky krátký.
      • Krausi, vše bylo domluvené . Gorbačov řekl co musí udělat jak komunisté tak Havel. Proto dnes nás řídí přebarvení u-komunisté. To byla dohoda. Tady nikdo nic tehdy neřídil. Armáda Varšavské smlouvy hlídala, aby naše armáda proti demonstrantům nevyjela, a za to se dnes všichni i s rodinnými příslušníky a kamarády vrátili v civilu a že jich tu máme. Už mají i čs. občanství. Doporučuji navštívit Ivanovy Vary jako první město Ruska v EU. Jsou jako kazetové nášlapné miny a ty jsi směšný. Nebýt Gorbačova a touhy jeho ženy po penězích, které od západu dostali, tak byl status quo.
        • Někdo tady tvrdí, že nebylo něco domluveného? Což nutně neznamená,že nezvratně věřím tezím, jako Vy, že bylo. Máte holt asi spolehlihlivé informace. Jenom škoda toho roprsknutého tónu, kterým Vy a většina debatéru prezentuje svoje názory (bohužel začasté zaměňované za tu jedinou pravdu). A když dovolíte, protože Vás neznám, tak i nadále Vám budu vykat. Ale Vy si se mnou starost nedělejte, pakliže to jinak neumíte nebo nechcete.
      • Dobry den pane Petre,v prvnich "volbach byl dosazen ,v druhych chybelo neco hlasu"
        a tak tehdy Dasa hvizdala jak skotak na pastve.Uz jste to vsichni zapomeli?Neni tajemstvi,
        ze se (Havel) zabyval radeji svou soukromou cinnosti-psanim nic nerikajicich divadelnich
        slatanin -Odchazeni-,navrhovanim garderoby pro Dasu-modre saty s ohromnou masli.
        A co jeho vylety do zahranici v doprovodu manzelky ,leceni v Rakouskou a caste cesty do
        Ameriky.Ano Petre ,on byl znamy ,ale jako cestovatel,ovsem to jsou panove Hanzelka a
        Zikmund take.Komunisty nechte na pokoji-jsou a byli dvojiho druhu,jedni zustali do dnes ,
        druzi prevlekali kabaty za pochodu.Havel lezi v zaludcich milionum Cechu a pravem.
  • Samozřejmě normální občan neměl o zákulisí tehdejšího dění žádné bližší informace. Mně osobně, protože jsem se o ty "politické" události zajímal z více zdrojů (Hlas Ameriky, RFE) akorát udivilo, jak lavinovitě se to bortí, ta nezdolná hráz socialismu. Říkal jsem si, tady něco nehraje, to není normální, to snad někdo naplánoval. V létě 1989 jsem byl v NDR a to byla doba, kdy východní Němci houfně jezdili do Maďarska (ambasáda NSR v Praze nastala o něco později) a Maďaři je po jakési "dohodě" pustili do Rakouska - tedy na "západ" !? Jen nedávno předtím úplně nemyslitelná věc, sci-fi !!! Jen v Polsku už probíhaly určité změny, koaliční vláda (ne jen komunisté), kulaté stoly apod. Kolem nás to bublalo a tady v ČSSR se víceméně spalo. Takže ten 17.listopad 1989 byl pravděpodobně taky předem naplánován ...
  • Václav Havel měl zásluhy o republiku. Tak zni zákon o Havlovy. Ano, měl, rozbil společnou zemi čechů a slováků - rozbil Československo. Zničil veškeré hospodářství a sociální jistoty občanů /ovšem za pomoci Klause a jeho poskoků z ODS/, zničil životy milionů občanů naší vlasti. Zaprodal celou republiku cizákům a nechal se oslavovat jako diktátor. a snad zbývá jeho svatořečení. Je to největší hanba v naších dějinách. Plivu na něho a jeho odkaz. Je ať si udělají je Havlomilci třeba Memorial V. Havla v zavodě koloběžek napříč Prahou, to je jedno. Ale Havel, to byl zaprodanec a ksindl první kategorie. V. Klaus ho těsně následuje.
    • Peppone,ti zaslepenci potrebuji dostat kazdy den po t.......e.Snad by pochopili,ze jsou hloupi.
  • Václav Havel, V. Klaus a všichni jejich přisluhovači patří doživotně do kriminálu. Jejich jména vymazat z historie a zabavit jim veškeré majetky. Jsou to ksindlové a vlastizrádci..
    • Rudý blázni se budou pořád snažit,aby se to o nich vědělo *1*
    • Pane "Peppone", házet V.Havla do jednoho pytle s V.Klausem je absurdní a přinejmenším hloupé.
      • Není to vůbec hloupé pondělíčku, patří do jednoho pytle i s von Kchárlem Sch. i Kalouskem. Jeden ksindl do jednoho pytle.
      • To se mýlíš, Havel patří do toho pytle stoprocentně s Klausem, jen Klaus byl mnohem chytřejší.
  • Vše začalo když se prezident USA pan R. Regan sešel s nejvyšším zmocněncem tehdejšího Sovětského svazu s Gorbačovem, copak si asi pánové říkali, rozhodně tenkrát neřešili zbraně hromadného ničení. Jen blbec si může myslet , že to zachránili studenti. Na Národní třídě 17.11.1989 bylo více paragánů než studentů. *16* *12* *11* *15* *2* *1*
  • Opakuji se ale ...... . Největší pohromou pro tento národ bylo zrození Václava Havla a Václava Klause.
    • Pardon, zapomněl jsem na Kárla von
      • ... Šláfenberk !!!
    • ...a podobných bláznů jako vy, kteří věří žvástům kdejakého exota, který se chce zviditelnit.
  • Sovětská armáda v Československu - obhájce lidu, utiskovaných, disentu, antikomunistů, sirotků a vdov. Rudoarmejci - bojovníci proti prohnilému československému komunistickému aparátu. Havel byl jen loutka *1* *1* *1* .
  • Ejhle, ono se to najednou může říkat veřejně? A když jsem to sem kdysi psal a na Vašíka si zanadával (slušně pane, přecijen to byl nějakej ten pátek pan prezident. . . ) tak to sem schytal mínusů a nadávek *1* *1* *1*
    Nejvíc mě stejně dostala fotka malého Vašíka na kolínku pána v uniformě s lebečkou na čepici. . .
    • A to byli Havlovi židi, jak je to možné, že udržobali vřelé vztahy s příslušníky "SS"?
      • Ukázka, že když se chce tak jde leccos. A za kolik to asi bylo.
      • Jestli ty vztahy byly "vřelé" nevím, ale popiska u té fotky. . .
      • Prachy, majetek atd. A znám výrok, údajně Hermanna Goeringa, když mu tzv. vlčáci od SS vyčítali podivné manévry s některými Židy v Německu, odbyl je slovy: "Kdo je židák o tom rozhoduju já !".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit