Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážení, to jsou jen tanečky dvou zločinců - zlodějů a těch co je vodí. Ke zdi s nimi a vše nakradené znárodnit, jako v čtyřicátém osmém. A žádné soudy, jen lynč.
  • Zabavte demokraticky majetky současným zbohatlíkům a těm co za tyto zlodějny mohou:
    Klaus,Nečas,Topolánek,Macek,...a vůbec celá tato banda politických sociopatů a jejich zločinci typu Bakala,Tykač, Babiš, Bárta, Gross, Kalousek, SCHWARZENBERGER,
    ...A BUDE na celé zdravotnictví i se soc.systémem v čele s důchody!
    Všichni prokáží majetky nad 8 milionů korun a co nedoloží zabere stát a bude financí zase dost a dost!!!
    ...a přestaňte už uvažovat o zdravotnických nadstandardech, poplatcích a vůbec zločinnosti ve zdravotnictví!
    ...už to nebude dlouho trvat a nebude to sametové zločinní pravičáci a zbohatlící a podnikatelé!!!
    • rozšířil byh to o Julínka, Šnajdra, Rubáše. Podívejme se do nedávné historie
      • A co takhle přidat někoho z křišťálově čistých socanů??
  • Ať pojišťovny prodají své paláce postavené z daní pojištěnců a propustí polovinu úředníků. A hned bude peněz dost.
  • Ústava ČSSR ze dne 11.července 1960 č.100sb.
    Čl.23 Všichni pracující mají právo na ochranu zdraví a na léčebnou péči,jakož i na hmotné zabezpečení ve stáří a při nezpůsobilosti k práci.
    Tato práva jsou zajištěna péčí státu a společenských organizací o předcházení vzniku nemocí,celou organizací zdrqavotnictví,sítí léčebných a sociálních zařízení,stále se rozšiřující bezplatnou péčí,jakož i organizovanou péči o bezpečnost při práci,nemocenským pojištěním a důchodovým zabezpečením.
    http://www.novinky.cz/domaci/301609-heger-poplatky-ve-zdravotnictvi-v-budoucnu-stoupnou.html
    Holt USA náš vzor !
    http://www.czechfreepress.cz/amerika/zbidacena-amerika.html
    Kapitalismus nikdy jiný nebyl,není a nikdy nebude !
    • Pokud Ti jako vzor víc vyhovuje komunistický nevolnický systém,, tak to se musíš odstěhovat na směrem na východ. Možná by Putin za nějakou pětku vyčlenil na Sibiři nějaké území, kam bychom mohli všechny komunisty a jejich stoupence "odsunout", aby si tam budovali šťastné rudé zítřky. Jenomže oni soudruzi k tomu budování potřebují otroky, sami by to "budování" jak známo chtěli pouze "organizovat".
      • Meleš nesmysly, v ústavě je to skutečně tak, přečti si ji. *2*
  • Jednoduché řešení. Provézt účetní audity na všech zdrav.pojišťovnách, všem funkcionářům VZP a min.zdravotnictví deset let zpětně zkontrolovat majetek a celkové příjmy, prodat paláce pojišťoven a zavést státní monopol na léky jako je na cigarety. Léky musí mít jednotnou cenu a ne,že si každý ředitel nemocnice dovede svého kamaráda z lékárny jako dodavatele. Všechny nemocnice musí mít kontrolní systém- správní radu složenou z náhodně vybraných nezaujatých lidí. Potom by uhlídali milionové zákroky kamarádům ředitelů které se rozepisují na malé zákroky a ty poj. proplatí. Prostě zamezit zlodějům krást, to je jediná cesta.
    • Konečně příspěvek opírající se o věcné argumenty.
  • A také je třeba konečně zrušit současné korýtka v podobě dozorčích rad kde nesedí
    odborníci ale pol- ze všech stran jejich manželky či jejich mladší náhradnice beroucí
    královskej honorář s odměnama za to že vše co maj na starost krachuje. *1*
  • Ale no tak-staci zrusit zbytecne okresni pobocky VZP a bude prebytek.
    Samosebou se tam nesmi trafikarit a krast!
  • Nejsem komunista, ale tyhle lotry je třeba za ty miliardové rozkrádačky a tunely pověsit.
    • Takže komunisty!
  • Ono nejde jen o zdr.pojišťovny, ale o systém, kde je každý rok méně peněz proto, protože země je čím dál tím víc rozkradená a prodlužená všehoschopnou menšinou co na tu většinu, které to má vlastně všechno patřit a sloužit z vysoka kašlou v celkovém chaosu tak, že se platí už akorát úroky z půjček díky nastaveným zákonům a pravidlům,.. skrytá a všelijak matematicky maskovaná nezaměstnanost je cca 1/4, protože se do ní nepočítá to co má.. a ti co mají práci i vydělávají jako normální zaměstnanci ve výrobní sféře, kde se skutečné hodnoty teprve vytváří ,aby bylo z čeho pak rozdávat, tak těm se bere čím dál tím víc ve všech platbách, aniž by byl vidět výsledek a tato část to prostě už neutáhne.. a pokud má být nějaká náprava, tak nejdříve musí kleknout celý tento zlodějsky nastavený systém co stále umožňuje přímo ze zákona, které jsou tvořeny na zakázku "zadavatelů" !..rozkrádání úplně na všech směrech s nemožností se dohledat skutečných viníků, kteří jsou velmi často i tvůrci či aspoň spolutvůrci těchto pravidel a od "0" ho opět znovu restartovat s novými pravidly ve prospěch většiny a ne menšiny.., což je v podmínkách naší malé EUzemě nereálné, protože takové velké změny EU nedovolí dřív, než sama spadne do stejné nosné vlny přinejmenších v několika státech najednou, takovým způsobem, že to už nepůjde zastavit. Zdravotnictví je v tomto obrovská pračka peněz, kde to jde akorát nejvíc vidět a citelně znát, ale ono je to jinak úplně prohnilé všude s tím, že se tu jen vyráží klín dalším klínem s cílem "po nás potopa" a jasným i drzým vědomím, že lidi to nakonec všechno zaplatí i s chlupama.
  • V podstatě není o čem diskutovat, rozkradli co se dalo a teď se hádají o zbytky aby mohli ještě něco urvat... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit