Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Normální, ale skutečně normální chlap by si stál za tím, co jednou řekl. A Vondra - ať jde do hajzlu. Ministr vojáků bez armády. I civilní zaměstnanci si na něho vyskakují. Ať odejdou kteří chtějí a já říkám, že se to tady nezblázní. Prostě k doktorovi budu chodit jednou za čas - kdy ho budu potřebovat. Nevím proč, ale v pondělí je tam narváno a v pátek prázdno. Již to dává určitou známku, že něco není v pořádku. Hlavně ženský jdou od doktora směr nákupy a dost chlapíků to bere přes hospody.
    A to vzdělávání ??? Řidičák jsem si platil sám. Rozšíření na autobus také. Na večerní průmku jsem si vybíral dovolenou a nebo nadělával. Prostě je mi 65 let a tenkrát to tak bylo.
    A nakonec - Heger podal prstíček a najednou je bez ruky. Každý se tady bojí o koryta. Každý se za něco schovává ale proč. Prostě zloděje nazveme zlodějem, cikána cikánem, vraha vrahem. A v tom momentě víme o kom je řeč. Umřel protože ho porazilo auto - po novu ale : při dopravní nehodě postižený L.K. utrpěl velmi těžká zranění neslučitelná se životem atd. Není to jedno a to samé? Vždyť to je o tom jednom neštěstí. Jsme tak demokratičtí, že se pro "sichr" ani nevměšujeme do vlastních problémů.
  • a už se zase spekuluje, aby se vše místo utišení - znovu rozvířilo. Ale pokud vím, byla také řeč o zajištění dalšího vzdělávání doktorů... a o tom se mlčí... asi to netáhne psavce tak, jako many many....
  • Jaképak ustupuje,je rozumný,jako nikdo v této vládě.
  • Mě doma drahá manželka stále opakuje, že jim nejde jen o peníze. Ale hlavně o celý systém i toho vzdělávání, získávání atestací ... Skutečně se stále mluví jen o penězích. Tak nevím asi něčemunerozumím. Myslel bych si, že to media překroutí.Ale z úst Hegera a toho hajzla MEngeleho zní stále peníze peníze peníze
  • Ten zbabělec bude ustupovat tak dlouho až se z toho po.se.re. Kalouska na ně!!! Ten sebral prachy těm nicnedělákům a teď se směje jak si to sami schválili - a nikdo do ciziny neutíká. Tam by zato co dělají ještě museli platit.
  • Kapr kaprovi rybníček nevypustí.Bylo by následně vhodné probrat kteří doktoři jsou potřební a zústanou, a které potřeba není - bylo by to cca 18-20% současného stavu, a ty pryč.Je totiž značně předoktorováno.
  • Kdo nechodí k lékaři,nebo do nemocnice,nepochopí nikdy.Ale já jim nezávidím-to jejich zdraví.To je jak s těmi penězi.Kdo jich má hodně,nevěří tomu,kdo obrací každou korunu.Když nedojde k dohodě s lékaři,přijde chaos.A do toho bude prndat kdejaký žvanil,především ten zdravý.Pochybuji,že těžce nemocní se budou bavit o zásadních změnách v nemocničním ošetřování.Zdravotnictví totiž není resort dopravy,služeb,policie školství atd.Tady neuspěje tzv.Thatcherismus,to jest totální neústupnost --především ze strany vlády.Ale budiž,vláda to může zkusit,ale ať také nese případné následky--finanční i zdravotní.
  • Páni felčaři a lapiduši táhněte do p..... a to všichni co se šprajcujete vč. Hegera. Po té "slavné"revoluci šlo celé zdravotnicví do hajzlu.Před 89 rokem bylo zdravotnictví na špičkové a světové úrovni. Za cca 20 stačili naši pání včele s Klause zrujnovat nejen zdravotnictví,ale celý stát. Před r.89 bylo doktorů oo cca 6 tis.méně a vše fungovalo bez větších problému. Čím to asi bude?Určitě ne v platech.Podstata je v tom že nenažranost českého člověko ne nekonečná:proč nikdo nereguluje centrálně nákup zařízení do nemocnic-to si každá nemocnice nakoupí to nejdražší zařízení,které je v některých špitálech nevyužité protože čím větší nákup tím větší provize/čtin úplatek/ a to od ředitele nemocnice počínaje a primářem patřičného oddělení konče.Proč není v každé nemocnici cenrální výdej materiálu tj.léky počínaje a spotřebním zbožím konče?Protože by byl přehledd o toku materiálu a nemohlo by se krást ve velkém.Jak to,že doktor zaměstnaný v nemocnici provozuje soukromou péči/ambulanci,dokonce i zajišťuje operace ve svém to si určitě nenakupuje léky a další materiál ze svého,ale ze státního.Dokud toto nikdo nezatrhne tak naše zdravotnictví nebude nikdy fungovat tak jak fungovalo. Takže pání felčaři a lapiduši začtěte pěkně u sebe a nikoho nevydírejte.Jinak DĚKUJEME TÁHNĚTE.
    reagovat
  • Na co tedy volím pravici, když ta stejně odborářům dá, co si řeknou. To jsem mohl rovnou volit paroubka, ten by jim dal totéž, co údajná vláda rozpočtové odpovědnosti, akorát by nedělal fóry a dal by jim to rovnou, bez přemlouvání. Tohle neustálé ustupování vlády se mi naprosto hnusí. Jsou to bezpáteřní gumáci, posranci. Já teda chci, aby všichni státání zaměstnanci brali 70 tisíc v základu. Jinak dejte výpovědi. A nebojte se, vláda se posere znova a dá vám to. My ostatní budeme na tuhle vyděračskou protekční lůzu dřít a potit krev, aby doktoři a spol mohli být každý rok znovu milionářem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit