Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevím proč na deset milionů obyvatel máme kolem třinácti pojišťoven, tyto žerou s financí určených na péči o lidi, ze zdravotnictví si udělali takový kšeft, že větší snad mimo drogy není, ale naše novináře to nezajímá, jejich náklady, platy. Zrušit nechat jednu, hlavně tam nepustit zloděje typu Julínka, Šnajdra a jim podobné a hned by bylo peněz ve zdravotnictví dost.
    Jednotná sazba na nákup léčiv, nikde jinde nemohou farmaceutické firmy diktovat kolik jaký lék bude stát, já kupuji a určuji za kolik, když se to milé firmě nelíbí ať táhne, prodá jiná.
    Jenže to by na úřadě léčiv musel být pořádek, jeví se mi jako bny tam byly zaměstnanci firem a ne státní úředníci.Ve zdravotnictví, ale vlastně ve všech oborech národního hospodářství řízeného státem je takový nekutečný nepořádek a šlendrián, že když se nad tím člověk zamyslí, zalyká se hnusem.
    • na Slovensku chystají jednu zdravotní pojištovnu.Jenže tam asi lidé přišli k volbám ve větším počtu než u nás a dali hlas někomu jinému než u nás v roce 2010.
  • Ve zdravotnictví,pokud včas ty pravicové lumpy nevymlátíme,tak prosadí,aby si lidé platili všechno.Protože to,že jsou nemocní je jejich chyba.Kdyby se vůbec nenarodili,tak by žádnou nemoc neměli.
  • Takže teda naopak..co pojišťovna proplácet bude? Vždyť tohle je cesta zpátky a ne dopředu. Nesmí se rozkrádat to co lidi odvádí celý pracovní život s tím, že ani skoro nic nečerpají a peníze budou..Zdravotní daň je jen další odvod do nenažraných kapes někoho jiného. Je to obrovský kšeft, kde není známo, že by někdo vyloženě zkrachoval a žil jak chudák, takže to znamená, že se spousta lidí na tomto akorát velmi pěkně pakuje s tím, že osel pacient se nemůže bránit a bude jen jako rukojmí platit a platit.. Je potřeba, takové drze sebevědomé, nezvladatelné a nenažrané smečky začít krotit a mít je více státně i občansky pod kontrolou a ne stále jen zdražovat či zvyšovat zisky někomu do kapsy.To nikam nevede..Jednou musí přijít den, kdy se řekne.. táák hoši stačilo a už toho bylo dost !!! Tihle dnešní jsou však natolik propojeni, že ti si sami sobě pořádek v tomto dělat nebudou a ani nesmí, protože mnozí se z toho mají na celé generace velmi dobře..
  • Ještě před cca rokem tvrdil, že amalg.plomby zůstanou hrazeny pojišťovnami. Nedávno jsem se ptal obvoďáka co říká ministrovi, je to přece lékařský odborník, ne? Toto mi odpověděl:"Říci o něm že je lékařský odborník aniž před tím dělal alespoň uznávaného primáře, je urážka lékařského stavu!" Tak jsem raději rychle vypadl z ordinace než mi dá přes držku.
  • Takže cikáni apod. opět bezplatně? Hnus! Hegera a jemu podobné b.l.b.y (není zde dost místa pro jejich vypsání) je třeba odstranit!
  • zdravotnictví by neměli být placeni z veřejných od nás vybraných peněz. Je to luxus a nadstandard. Každý by si platil dobrovolně toho politika ze své kapsy, kterého by sám chtěl. lidé by tak byli motivováni vybírat kvalitní politiky místo podřadného odpadu hrazeného z veřejných daní.
  • chteli jste pravicaky? chteli! tak a ted si to pekne uzivejte. ze nemate uz ani klice abyste mohli cinkat. vas problem!
  • Na straně jedné se kradou miliardy a na straně druhé chcete platit za amalgánovou plombu ? Nechal bych vás pověsit ! Oni lidi až se pořádně naserou tak to udělaj !
  • Toho šmejda měli tenkrák, když se vyvrátil, dorazit rýčem! Za rok zaplatím na zdravotním 30000 a nic nevybírám. A ak si mám jednou za sto let platít i blbou blombu? Na co máme hafo zdravotních pojišťoven, když mezi nima není žádný rozdíl? Ale to by nemohli být zaměstnání příbuzní a známí na teplém a lukrativním místě. Tam by měl ten zku*vysyn šetřit.
  • Vemte tu Hegerovu hubu konečně někdo baseballkou a pořádně mu vyčistěte tu jeho dutinu od zubů, možná, že přijde i na jiné myšlenky než jenom okrádat lidi!
    *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit