Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vaši Čechové Vám rozumí, pane Hegere. Hezky zvolna, polehoučku, musíš houpat ........... .
    Né hned 50 a 100 a 200 a za to a zase za ono. To je cíl. Cesta je dlouhá, máme na to tři roky.
    My to z těch parchantů nakonec vyrazíme, ale pěkně postupně, poznenáhlu, aby si ani ta pakáž
    nestačila povšimnout, že všechno platí dvakrát. Jednou za aspirin a podruhé naší stranické kase.
    Takže klídek. A vytáhněte nějaký aféry, abych už měl pokoj naplánovat co jim fikneme o dovolených, co mezi svátkama, co příští léto a co halt budeme muset zjemnit, aby ty klacky skutečně nepopadli.
  • Poplatky by totiž - jak si myslím - mohli i klidně být - na nich nikdo rozhodně neschudneme, ale pokud bude tohle mrhání prostedků i nadále pokračovat, je to jako tomu zvířátku ze znaku Toniho Lamborghini mávat rudým šátkem před čumou. Pak je na jakékoliv poplatky škoda byť i jen pouhopouhé koruny. Proč se tedy neudělá to, že nebude povinné pojištění ze zákona a zavedou se tzv. obecní nemocnice jako jinde? Máš na to a chceš, uzavři smlouvu s pojišťovnou takovou, abys měl pocit, že co platíš ti také není upíráno. Platíš minimum? Máš nárok na nezbytné ošetření při akutním ohrožení života v obecné nemocnici s odpovídající úrovní vybavení a odborností lékařů. Nechci být špatným prorokem, ale asi by se najednou ukázalo, co je mezi námi hypochondrů, kteří najednou lékaře nepotřebují zas až tak nutně a co je mezi námi zcela zbytečných doktorů, protože ti horší najednou budou ztrácet pacienty a budou mít co dělat, aby se alespoň nějak uživili - a tak půjdou do politiky a vedení městských částí a na magistráty velkých měst, jinak se prostě neuživí, že ... *1*
  • No nevím, ale patrně největší Augiášův chlív bude začínat u VZP a jejích paláců, pokračovat bude patrně přes jednotlivá vedení krajských a fakultních nemocnic (bez dotací to tam prostě nejde - nejsou schopni si na sebe vydělat ani náhodou) a jejich "stavebních" kádrů ať už úzce spjatých s oranžovým MUDr. Mengelem nebo jinou figurou, kteří určují "předraženost" zakázek svým přístupem při zadání - kolik mi z toho uleješ, abychom ti to schválili no a to je celé. Jakto, že věci vyrobené v BDF stojí v Rakousku polovinu toho, co tady? Holt je to tak, protože prachy nesmrděj, že jó? Nemá cenu mezi lidma si nadávat a hrát si na červené, rudé, oranžové, černé, modré, zelené, ... ale na to ... že tenhle náma zvolenej bulík se k tomu staví jalově a jen je podezření, že si živí vlastní kapsu -- no tak ti teda soudruhu děkujeme a táhni. a tenhle soudruh tě zaštiťuje? Není v tom taky namočenej? Tak táhni taky. Strana nestrana, je to jen banda tupounů vládce Ignora (nemám na mysli konkrétní TOP 09 jen pro podobnost s vládcem - aby si to zas nějakej horkolebec a zaslepenej blb nesplet a nesnažil se to co sem napsal postrčit jiným směrem) ... odkývaj co naporoučí. V tomhle státě totiž v každé vládní budově snad kradou i ručičky od hodin ... je to smutné, je to tak.
  • Je neuvěřitelný, co je tohle za vola !!!
  • Včera u Moravce se dostavil i doktor Pirk a vyprávěl,jak někteří pacienti mrhají penězi poplatníků,když jeden pacient z venkova chtěl po transplantaci sanitku a pí. Pospišilová-Moravec ani slovo o tunelech v IKEMU a domech manažerů na Floridě a jinde...Srdíčka Pirk umí,ale sociálně je zaostalý....
  • Té porevoluční vládní sebranky,která umí pro sebe jenom hrabat a tuto zemi zbídačovat,už národ začíná mít dost i bez zvýšení poplatků u lékaře.Je jenom otázkou času,kdy se vyřítí do ulic,aby ji od politických koryt vypráskal.Žádný druhý "Samet" to určitě nebude.
  • Mengele sedí na té hromadě chlévské mrvy co si říká vláda.
  • Už se pane Hegr prosím Vás někam ukliďte nebo opravdu dopadnete jako minstr obrany.Ty peníze teď chcete zase nacpat soukromákům ty toho mají málo a když to řeknu zjednodušeně tak i ta vláda by se vůj musela styďet za svůj vozový park protože co oni mají a to jen z těch poplatků a ještě si to nestyděj dát do nákladů.STĚMA BY SE MĚLO ZATOČIT!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit