Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Občane, pokud platíš: zdravotní, důchodové, sociální pojištění a pokud nejsi "ROM", ten platit nemusí a stejně má všechny plus, tak občane, kam vlastně jdou tyto tvé odvody?, ani já to nevím a ten trotl Heger se snaží občanovi vysvětlit, že to tak musí být, ale kam jdou zdravotní daně nás všech, kterým každý měsíc je strháváno?, proč mám platit za recept, proč mám platit doktorovi jeho dovolenou 30,--Kč), proč mi doktor nezaplatí, že jsem k němu přišel, žasnu.
  • Hegere, půjč si psa a běž ke zvěrodoftorovi. Ti už to mají vymykaný. Platí se hotově a namístě. Ceník není, cenu určuje lékař. Jakýpak s námi saky-paky. Potom ale stejně jako u zvěroroftorů není potřeba žádný pojištění, žádný pojišťovny a žádný ministerstva. Vůbec už né všelicí zdravotní radilové a armáda darmožroutů na ten byznys nalepených. 700 udřených pracovníků tvého
    ministerstva hledá roky díru, kterou prachy tečou a tečou. Pošli je domů a fakultní nemocnice předej
    příslušným universitám a krajům. Kalousek ti zatleská. Tomu se říká odchod se ctí. V opačném případě tě čeká opak. A ještě otázka. Doktoři mi budou na recept psát účinnou látku. Za pultem v lékárně bude prodavačka, nebo absolvent-ka pharmacie?
  • Ta dvojí péče je potřebná.Ty politické lumpové,kteří tuto zemi rozkradli,rozprodali a astronomicky zadlužili,by měli mít nárok pouze, na katovské mučírně ,na léčení ze všech lumpáren.To je ta správná humanita,jakou tato země potřebuje.Ne ,že zloději budou mít na nadstandart a slušní pracovití lidé skoro na nic.Ministr zdravotnictví je takový dobytek,který by zasloužil narazit na kůl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit