Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatím chtějí o nouzový stav žádat hejtmani za ANO a ČSSD. To je normální politika a musejí být poslušni pokynů svých chlebodárců.

Ovšem kdyby vláda v pondělí vyhlásila nouzový stav, který před tím sněmovna zamítla, bylo by to evidentně protiústavní. Navíc se ukazuje, že většina omezení i pomoc armády bude pokračovat. Jen se budeme muset obejít bez zmatků vyhlašovaných a opět rušených ze dne na den...

• dzixy

Kamildo šíříš fake news, když tvrdíš, že nouzový stav chtějí pouze hejtmani ANO a ČSSD. Prvními kdo to požadoval je hejtman z Č. Budějovic / ODS / a další byli středočeský kraj / Nez. / a Praha / Piráti a to opakovaně i v televizi.  A ještě i další nejmenovaní. Lhát není dobrá vlastnost Kamildo, jak potom brát vážně tvé názory???😎😎

• Šéf asociace krajů Martin Kuba: Nebudeme vládě pomáhat s novým nouzovým stavem

Dnes 11:08Pavel Orholz, Právo

😛😛

• josef.chmela

To je vidět, že je to pravý ODSácký šmejd.

• Nevím, co kdo kdy řekl v televizi. Já jsem v telce viděl jihočeskýho Kubu poněkud lavírovat. Ale když si přečteš článek, pod kterým diskutujeme, tak tam jsou zmíněni jen hejtmani za ANO a ČSSD. Z toho vycházím a to komentuju. 😇😍

• josef.chmela

To je vidět, že jsi úplně mimo.

• Myslíš mimo Sputnik? Nebo Aeronet? Tak v tom případě máš pravdu.

• josef.chmela

No, být tu Sputnik V. tak už je naočkováno půl národa a jsme bez problémů.

• Já bych jim to "vítězství" opozice taky nechala vychutnat. 

• Okoune, mě může urazit pouze inteligent, a Okoune, naříkáš nad úrovní vyjadřování ostatních, ale podívej se na vyjadřování "nejvyššího pána nedotknutelného". Ještě se ani za jednu lež a urážku neomluvil.

• Josef.chmela, ty jsi ale dámské přirození a to dámské přirození je na rozdíl od tebe příjemné. Máma tě měla vyčurat kozám do žrádla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit