Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za to co provedl, jen ať hezky maká
  • Článek jsem nečetl, tak nevím, ale dostat trest za vtip, to mě připomíná dobu před 25 lety.
  • Co nato říct... herec? to opravdu nic jiného neumí a troufá si jen na sbírání listí? Do dolů s ním... Tato dnešní doba mi rozum nebere a degenerace a arogance mladých lidí... i těchto rádoby herců už nezná mezí. Škoda že nemáme stroj času, šupl bych ho zpátky do protektorátu ať okusí na vlastní kůži tuto dobu. Tak je to i s Ukrajinou,... dovedou si ze všeho dělat jen srandu, chlastat, fetovat, dělat bordel... jsou to rozmazlení a vychytralí spratkové které vychovala naše novodobá demokracie. Na vojnu s nimi a na 4 roky a namísto herectví jim do rukou dát lopatu.
    • No koukám... že by jste neměl říkat snad nic, a od Maryška sem moc nelišíte názorem. On použil fotku ( prý nevěděl že to je z filmu Lidice ) se svým textem na vyjádření názoru. Vy se tu oháníte za to dolem a asi si neuvědomujete, že tam neposílali jen ty co si to zasloužili, ale i ty co se jim nelíbili ( tedy podle nich si to zasloužili taky). Jinak díky ČT se do protektorátu prý podívat může.

      Jojo je to jako s Ukrajinou.... Na xichtbooku UK mládeže se začali zjevovat nevhodné fotky s textem. To se samozřejmě nelíbilo východnímu bloku UK a jelikož do Číny (která má lepší internetovou cenzuru) je to daleko, obrátili se na Rusko.

      Nevím co chlastáte nebo fetujete, ale sranda s Váma je..... a bordel máte v makovici taky slušnej. Jedinej souhlas odemě máte za tu vojnu.

      A ano uděláme to jako za předchozích režimů ( Rakousko Uhersko, Protektorát, neKomonismus ) nasadíme špicli co budou poslouchat lidi v hospodě a jak bude nějakej proti státní, cig... Rómskej nebo nedej bože politickej vtip. Napíšeme do bločku, nahlásíme a šup s vypravěčem na galeje.. on ho ten humor/názor přejde.

      Teď asi naštvu dost lidí. A je mi jasné že film Lidice je připomínka a v podstatě pocta, ale... nezlobte se na mě. Kdybych já zažil tu dobu a měl tu smůlu, že bych například vyrazil s Hitlerovou cestovkou do nějakého toho tábora ( bylo více druhů). Nejsem si tak zcela jist, že bych se na to za 75 let musel koukat v televizi. Nebo sledovat soc. sítě zda to někdo znevažuje. A přijde mi naprosto absurdní a pokrytecké, že v záplavě skupinek a teď už i politických stran kam se sdružují lidé bez vlasů, uctívající mírně otočený symbol slunce, se budeme zlobit na toho jednoho co má tvář a víme kdo to je. Opravdu.. na první pohled má tento člověk na nočním stolku fotku svého Führera, jednou týdně si projede hlavu žiletkou a několikrát denně si protáhne pravou ruku po vzoru Římanů. No možná kdyby to tak bylo, tak si ho nikdo ani nevšimne... jen si řeknem že má vypatláno v makovici a že vlastně za to ani nemůže, že je to nemoc.
  • A co útok na presidenta? Ten potrestán nebude?
  • Co to je za pitchuse?... *15* *15* *15*
  • bezregistrace
    No co čekat od komedianta ... udivující je jen to že vždy se najde někdo kdo tyhle obdivuje
    • Tohle "individuum" múže mít příznivce leda v pražské kavárně... *15* *15* *15*
      • Nikoli, takového "umění" obdivuje naopak 4.cenová na Vysočině.
        • Omyl... Takových herců a neherců je plná pouze Praha a okolí....
          • To dáno právě tím, že do Prahy nalezlo plno verbeže z Moravy, která přišla do Práglu hledat snadnú a dobře placenú prácu. A současně tam přitáhli své způsoby ze své Horní Dolní.
            • celá republika tu prahu živí, proto tam je snadná a dobře placená práce, sama by zdechla během prvního měsíce, kdyby měla žít za své.
  • Herec a zase bl.ec.
    Česká celebrita.
  • Žádné vybírání!...Makat by měl pěkně tam, kde se to hrozné neštěstí událo..takže přímo v Lidicích, jako "herecké představení" a ve vězeňském historickém oblečení co měli lidé v koncentrácích, aby ho každý viděl i s povinností se k tomu naučit jako herec i dějství a všechna jména mrtvých co byli v Lidicích zabiti a k tomu muset povinně ještě na toto téma hrát a to zdůrazněno zdarma ! ..jednou za měsíc po celý rok v městě, které mu bude vždy vylosováno hru o lidické tragédii s povinností tam každý rok položit svíčku za mrtvé. Jde vidět, že nepochopil absolutně vůbec nic a z "lítosti" má akorát čurinu a "zadek"..! Takové trestat pro výstrahu ostatním..!
  • za podobné svinstvo, zejména když pan Maryško dodnes nechápe, kde je chyba, je to málo
    • Ano, normální člověk tam cítí smutek a hlubokou úctu k obětem té neuvěřitelné zrůdnosti.
      • tobě snad nějakáý normální člověk svěřit své pocity? to se tedy divím *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit