Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kromě toho že vinu prezidenta Asada vidí autor článku jako hotovou věc,
    přitom muslimští teroristé použili otravné plyny několikrát,
    by mě jen zajímalo:
    """Ten by podle něj celou náročnou operaci zastavil: žádný z britských ani amerických vojáků totiž u sebe neměl plynovou masku."
    Proč při dni D neměl nikdo plynovou masku ,pokud to byla jen pouhá víra že jí Němci nepoužijí,v tom případě bylo spojenecké velení značně naivní.
  • Proč by Asad plyn použil?
  • protože není američan
  • VencaH
    Německého plynu se v roce 1938 obávali také v ČSR. Baťa prudce navýšil výrobu ochranných masek.
    Ve skladech československé armády bylo také připraveno dost velké množství otravného plynu, A velká část představovala plyn velmi vysoce nebezpečný.
  • ivislo
    Ozbrojený zásah přibližně milionu amerických vojáků v Koreji. Smrt stovek tisíc Korejců. V roce 2000 vyšlo najevo hromadné vraždění desítek tisíc politických vězňů armádou a policií soulského režimu, kterého se dopustil během korejské války. Jednala na příkaz Ameriky, která se obávala, že vězňové, kteří byli zadrženi za své politické přesvědčení, můžou být zachráněni armádou KLDR. Američané v konfliktu aktivně používali chemické a biologické zbraně, jež pro ně vyrobili nacističtí zločinci. A co defoliace Vietnamu ve válce 1965-1973
  • napište také že AMERIČANÉ měli při vylodění několik lodí PLNÝCH všech možných bojových plynů a chemických látek a neváhali by ani vteřinu je na Němce použít pokud by se podařilo Němcům vyloděním zabránit. protože plynové masky mělo naprosté minimální procento i německých vojáků a hlavně by to pozabíjelo civilisty v přilehlých vesnicích, ale na tom američanům nikdy nezáleželo
    • VencaH
      Zato Němcům a Rusům na lidech záleželo ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit