Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak. Tím se taky řídím, proto nedělám v práci nic, co je nad rámec mojí pracovní náplně. Když jsem poprvé odmítla ředitele, tak jsem měla trochu strach, aby mě nevyhodil, ale ví, že pracuju dobře. Místo toho nám v týmu přibyla virtuální asistentka , která je nám všem k ruce :-) .

  • tomasperny

    Říká se tomu work - life balance a je to fakt hodně důležité. Já teda teď spíš pracuji, než žiju. Ale na druhou stranu je to spojené i s rekonstrukcí domu. Takže přijdu z kanceláře a převlékám se do montérek a jdu něco dělat. Ale musím říct, že mě to většinou baví. Jasně, pak jsou tady i věci jako odstranění epoxidového laku z parket, což byla fakt pruda, ale co se dá dělat. Život není jenom sluníčko.

  • Bohuzel doba tomu tak veli, ze standard je sedet 10 hodin u pocitace denne a moc se nehybat, pak clovek maximalne nasedne do auta a zase bez jedineho pohybu odjede domu, sedne si na gauc a tak porad dokola. Je fajn mit trochu pohyb a pouzit treba Wedos slevovy kod aby se telo trochu uvolnilo.

  • Bohužel po přečtení s tímto pojmem musím souhlasit. Je více firem, kteří nutí své zaměstnance k činnosti mimo pracovní smlouvu a zákoník práce. Je škoda, že většina zaměstnanců nezná zákoník práce, nebo ho ignoruje a nechávají se vmanipulovat do činnosti s níž vnitřně nesouhlasí místo toho, aby trvali na svých právech. Pak jim nezbývá než výše uvedený způsob přežívání...Je to spíš k zamyšlení než k odsouzení.

  • tomasperny

    Jsou zaměstnání, která trochu stresu vyžadují, a pak jsou zaměstnání, která si člověk organizuje sám. Kdo si chce být vlastním pánem, ať si udělá živnost nebo se věnuje umění. To je jediná cesta. Malířský stojan dneska stojí pár korun a nikdo vám nebrání, abyste prodávali obrazy. Ale je to samozřejmě na každém. :-) Pokud tomu věříte a bude vás to bavit, jděte do toho. My odolnější zůstaneme na manažerských křeslech. :) 

  • Jestli blb nejsi náhodou ty. On řekl že ho nebaví dělat práci 60 hodin týdně ale od zaměstnavatele za to není nic navíc. Bohužel zaměstnavatele toho využívají 

    • Diwa

      To že to tak je je pravda, ale mladý člověk bude brečet nad pár hodinama navíc ? Kdyby to byl člověk s 50 nebo 60 roky věku, tak neřeknu nic, ale mladí budou brečet ? Každý z nás to dělal a mnohdy dělá dodnes a všichni fungují......Nechtěl by náhodou mladý pán ještě vytírat zadek a vozit ho ráno a odpoledne z práce domů ? Dejte si hadr na hlavu ! Říkám to pořád, banda lemplů !!!

  • Diwa

    Ano tohle jsou naši mladí pracovníci narození od počátku 90tých let ! Nic nedělat, nikde si nepálit prsty, ale hlavně být na wifině, mít mobil, PC, tablet a pokud možno aby jim to ještě někdo koupil. Chodit do práce ? Jedině do kanceláře za 50 tisíc čistého vytvářet v excelu tabulky.........Jo jo, naše pracovní elita.........znalosti takové, že když se jich zeptáte kdy skončila druhá světová válka, tak Vám nedokáží odpovědět......ale každý má maturitu a přitom to je jeden blb vedle druhého.......

    • Mayimálně hubou bojovat za nějaká práva. V podstatě jedno za jaká. Hlavně nebojovat za povinnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit