Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je to! Běžný opravdu situací doma převálcovaný domorodec utíká do sousedního státu. Jasně že téhož kontinentu. Vychcaná vyžírka míří parazitovat tam kde dostane eura a kanape a kafíčko přes celý den. Aniž by si sáhl na práci.I my tady máme v EU hlavní úkoly. Znepříjemnit tady pobyt vyžírkám.Aby vyfičeli co nejdříve.Aby se to tady neusazovalo neprcalo mezi sebou a nechtělo to lidská práva a jiné blbosti , na které prostě tady nemají nárok.

  • Tak po velmi dlouhé době se mi článek líbil. Ale otázkou je, jak dlouho tam tento článek bude. Píše totiž o tom, že tam Rusko pomohlo zemi vyčistit od zločinců, že lidé provolávají v dobrém jméno Bašára Assada, že visí jeho portrét na mnoha místech a že se Sýrie snaží začít normální život a zve uprchlíky zpět domů. A taky jsou v článku kritizovány mezinárodní sankce proti Sýrii. Je jasné kdo tyto sankce vyhlásil. Jsou to USA. To sice v článku není, ale vyplývá to z toho. A to je velmi dobře. Konečně má někdo odvahu popsat stav v Sýrii normálně.

  • Tak nevím, osobně jsem v Sýrii nezničil ani psí boudu. Nemám tedy pocit povinnosti přijímat uprchlíky z této země. Ať se na jejich životní sanaci podílí ti, kteří tam shazovali bomby.

    Pokud jsou tak pracovití a charakterní - ať se vrátí domů, zapojí se do voleb pod dohledem mezinárodních organizací a vybudují si nový život. Z Berlína to půjde jenom těžko. A doma jsou jenom ženy a děti - to hrdinům ze Sýrie nepřekáží, že je tam nechali?

  • Tak už jen zbývá vyčistit hnízdo amerických a britských specialistů v Idlíbu a bude snad klid. A ty sankce ? Směšné a kontraproduktivní pro Evropany. Namísto aby se zbavili všech těch parasitů, tak raději zpitomnělí samozvanci v EU budou dělat svým lidem pakárnu. Jak dlouho bude trvat, než se ucho džbánu utrhne i s hlavami vlastizrádců? Dávám neomarxistickému bolševikovi rok, max. dva. 😈

  • kapusta
    Vrátí se tam ti lidé co chtějí pracovat, ale ti co mají super dávky bez práce a kašlou na vzdělání, ty se  nebudou chtít vrátit. Mít kouzelný prsten a dvě přání... Aby všechny zbraně z celého světa zmizeli. A nechat muže na týden zmizet také. Nikoliv jen ženy, ale i zem by si odpočinula!!
  • Návrat syrských uprchlíků je věcí mimo jiné těch, kde se nyní tyto "stateční" jedinci nacházejí. 

    Skautíci z EU by se měli naučit říkat nejen dobrý den, ale taky - přestalo pršet - na shledanou. Každý jsme doma jinde.

    Jenže oni si klidně pro život na dávkách připlatí za další válčičku....

  • takže Sýrie, Rusko jsou opravdoví bojovníci za mír na světě, naopak teroristické USA, malá británie a francie jsou spojenci teroristů, my jako spojenci těchto spojenců teroristů se stáváme taky teroristickým státem, nechci být teroristou, nechci mít tyto spojence, mým opravdovým spojencem je Rusko, jako vždy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit