Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to prezident, který šetří, kde se dá. V Lánech sice utratil nejvíc ze všech prezidentů ale to šlo do kapsy někoho jiného o Hradě ani nemluvě, je to teď nádherná pevnost. Ještě, že ho máme *14*
  • pod země Ruského carství
  • je snad lepší se nechat připojit k Německu, se kterým byly v minulosti vždy jen problémy? Anebo ještě hůř být kolonií USA?
  • Co fo toho pořád taháte Rusko?
  • a rozumnější připojit nás k Rusku? Měli bychom prezidenta kterého respektuje celý svět a nemuseli bychom se handrkovat o zdejších nám vnucovaných pidifigurkách. Čečensko ostatně vždy patřilo do zemí Ruského carství stejně jako Ukrajina. Máme společné kořeny tak naco si hrajem? Dejme to zase dohromaty a je klid..
  • Voliči pana Zemana jsou rozumní lidé a rozumní lidé nikam neodejdou, naopak havloidní blbci už mají na kahánku!
  • Zemanovci se vysmivali SVANCEMBERKOVI, ZE JE STARY a podivete se na p.Zemana dnes, Ty tasemnice z Hradu se budou za kazdou cenu snazit, aby byl opet zvolen, Volici Zemana jsou prevazne byvali clenove KSC, nebo jejich deti. Az tato generace odejde tak volby budou onecem jine.
  • Je mě fuk kdo si tu nadává do čeho chce já budu volit Zemana.
  • Makak
    ožralý dobytek Václav Havel -Humanitární bombardování pod vlivem drog
    https://www.youtube.com/watch?v=m-YPgDrQMEI
    *5*
  • víme sajmon
  • Vy zemanovci jste fakt trapní, tak jako ten váš Ožrala.
  • i my studenti volíme pana Miloše Zemana
  • No ano, slyšel jsem, že na Vysočině se ustanovil Spolek na ochranu starých, nemocných lidí, postižených Alzheimerem a zrovna hledá prezidenta. Zeman je dobrá volba, rok ještě vydrží.
  • Je to Zeman!
  • A protože nás slušných je opravdu mnoho, je příštím prezidentem pan Miloš Zeman!
  • Vy hlupci ze 4.cenové budete volit nemocného starce z Vysočiny s Alzheimerem a s prostatou panice, nedivím se, hodně úspěchů!
  • My slušní si zase zvolíme pana Miloše Zemana prezidentem, nás slušných je totiž většina, havloidních blbečků je mnohem míň.
  • Vy ne Sajmon, vy ne.
  • Neboj, my ho vyneseme i s Ovčincem *1*
  • Dodal bych, který prezident musel odtáhnout z Hradu s ostudou v r.2018?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit