Přejít na výpis diskuzí
Hlavou státu bez vynaložené koruny aneb Jak poznat prezidentskou kampaň
25.8.2017 | Jaroslav Bican
141 příspěvků
-
Můžeme si vybrat symbol své země: svět na nás bude hledět buď jako na důstojného pokračovatele tradic Zemí Koruny České, kde jsou samostatní, vzdělaní a morální Občané anebo nás bude považovat za zaostalou provincii obývanou v převážné míře nevzdělanými a nemorálními individui.
S rádoby diktátory Burešem nebo zeMANem nic společného nemám. -
Hlava mu slouží, pusa jede, chuť udržet se taky panu prezidentu nechybí. Pouze nohy bolí, tělo chřadne a představte si jej bez saka. Musel s tím vším asi něco dělat, staroušek s hůlčičkou. Škoda pro další období ! Jeho zarputilost a schopnost vidět za roh mi bude chybět.
-
Jasně váš výklad demokracie je zjevný.Kdo volí svobodně zemana je nesvéprávný.Ostatní je v pořádku.
Nemáte náhodou něco společného s nějakým diktátorem? -
Referendum vyžaduje svéprávné soudné a odpovědné jedince, kteří si opatří dostatek informací, správně je vyhodnotí a pak zvolí to nejlepší řešení.
V referendu nemohou rozhodovat takoví nesvéprávní tvorové, kteří by si zvolili zeMANa nebo Bureše. Oni totiž nechápou, že takovou volbou jednak sami strkají hlavu do chomoutu a jednak říkají světu jak má na naši zem pohlížet.
Proč Angličani stále uctívají královnu, ačkoli sama o ničem nerozhoduje, dokonce před sněmovnou pouze výroční zprávu, kterou napsal předseda sněmovny, aniž k tomu sama něco mohla dodat. Ona je totiž SYMBOLEM Velké Britanie. A ten náš bubble bum je také symbol... -
Pan akademik jasně řekl, že referendum jako nástroj demokracie neuznává. Což znamená, že názorem většiny pohrdá. Na druhou stranu volba prezidenta u nás je jasným příkladem všelidového hlasování, čili referenda.
Ví vůbec co ten člověk říká? -
Kavárna by chtěla by ovce bečela podle nich a když ne tak by jí rádi umlčeli.
-
Nechme to na voličích
-
A vy, nekomunisti, jste je za 28 let tzv. demokracie a vlády kapitalismu, ve všem 100x překonali k horšímu. Proto jsme robotující otroci a východní provincie západní Evropy.
-
Hrad se bude muset po odchodu té bandy Ovčáků vysířit,vydezinfikovat a znovu vysvětit. A udělat pořádný audit, co vše se ztratilo.
-
Okamžik, kdy se bude jako zmoklá slepice pakovat z Hradu, se blíží!
http://www.zemancountdown.cz/ -
Až budou všichni ústavní činitelé počínaje řadovými poslanci a "politickými" náměstky a konče předsedou vlády a ministry dávat ze svých přehnaně vysokých platů na dobročinné účely takovou část jako současná hlava státu, tak pátrejte kdo má jaké výdaje na kampaň a pokuste se to odlišit od nákladů na výkon funkce. Do té doby je to jen zlostné prskání vůči favoritovi voleb.
Ono to Sobotkovo tažení proti Babišovi není nic než předvolební kampaň socanů ve snaze zvrátit čím dál tím nepříznivější preference ČSSD. Započítají se veškeré náklady na odposlechy a na soudní stíhání Babiše taky do výdajů na kampaň ČSSD ??? -
dělá pouze to, co dělal celé své období, co je prezidentem. Mají-li někteří novináři ( nebo občané) hrůzu z toho, že ho mlčící většina opět zvolí, mohou psát třeba o počasí, protože změnit to prostě nemohou. Bude - li MZ kandidovat, bude prezidentem.
-
zabránit výhře Babiše ve volbách bych teoreticky mohl. Stačilo by, kdybych napekl více koblih než on a volby by tak mohl vyhrát můj šéf Lihoslav Kraďousek. Páč jsem ovšem línej jak veš a kromě dotací na své internetové žvásty jiné příjmy nejsem schopen vydělat (poctivá práce je pro mne sprosté slovo) Lihoslavovy koblihy nebudou a Babiš vyhraje volby.
Ještě horší situace je se Zemanem. Tam kromě nenávistného vztekání a pomluv nejsem schopen dělat vůbec nic. Takže až Zeman s Babišem vyhrajou, asi si hodím mašli.......pokud mne teda CIA nepřevelí na jiné "úkoly" ještě můžu "burcovat" proti "Putlerovi a CCCP". Ale hodně také záleží zda mne můj ošetřující lékař Chocholoušek propustí z ústavu..... *7* -
Že vás hanba neobšustne! A co mafiánský tandem Zeman- Bureš? Křiklavější příklad nenajdeš.Nedivil bych se, kdyby po prohraných volbách šel sedět i Zeman.
-
momentálně v současné vypjaté světové době nemají lepšího kandidáta než je Miloš Zeman který má velké zkušenosti a odolnost vůči mafiím které v politice čtvrtstoletí vládnou. Protikandidáti jsou buď nedozrálí jedinci, kteří nechápou co se ve světě děje, kdo tam vládne a o co tam jde anebo jsou to přímo nastrčení maňásci jež budou mlžit, hrát pro veřejnost divadlo zakrývat skutečné pozadí a své loutkáře.
-
O čem???
Že snad český národ až na pár vyjímek není tak padlý na hlavu aby znovu poslal na hrad takvouto zrůdnou bestii. -
To Petr:
Kéž bys měl pravdu. Obávám se však, že u nás je díky půlstoletí komunismu dost omezených hospodských povalečů a jiných p.tomců, kteří opět skočí na StBácké zavadilovské kecy nebo se nechaní opít rohlíkem a budou toho ješitného a namyšleného ožralu volit. Nedivme se proto, že na nás civilisovaný svět hledí jako na nějakou zaostalou stepní provincii. -
Chtěla bych vědět, kolik musel Ovčinec zaplatit (z ruských) peněz lékařům, kteří potvrdili výborný zdravotní stav Zemana.....
-
Ano, tobě stačí podívat se na nějakou fotku na tiscali a máš jasno. O čem vlastně?
-
I kdyby se ten opilec Zeman postavil na hlavu( i když sotva stojí na nohou), zvolen už nikdy nebude. Divím se, že to sám neodpíská, stačí se podívat na to foto...