Hnutí ANO ztrácí voliče, dotahují se na něj Piráti se STAN
-
Akorát že jsou vítači, sluníčkáři, fetky a antifa! Děkuji již jsem zvracel!
-
Tak co do toho kecáš chechako, tedy dá se přeložit jako zelenáč ovšem znamenat to může též smrkáč, což asi budeš bezpochyby!
-
Občane, zřejmě o politickém pozadí a o místě zrodu Pirátů víš velmi málo, podobně, jako jejich většina fandů. Nebýt internetu, tak nemají skoro žádné fandy vyjma sebe sama.
-
Já se nedomnívám, že ANO ztrácí voliče, to jenom průzkum dostal zadání, aby tomu tak bylo. Naše průzkumy jsou tak akorát na dvě věci. Podobné naším soudům, kdy jeden vynese rozsudek a druhý jej zruší, a tak dokola, a to pořád se stejnými důkazy. Až volby ukáží pravdu. A nedomnívám se, že Piráti budou na takovém výsluní, jak je média popisují. No a o ODS ani nemluvě, ta si v koalici s neoblíbenou TOPkou zadřela trn nejenom do paty.
-
Chtěl by být presidentem této země...
Ten Rychetský...
Ale po tomhle?
-
Musíš to brát že Rychetskej je socdemák a k tomu senilní. Tak na to pustil starýho bolševika kterej si tam válel koule aby to popohnal.
-
Já osobně vůbec nechápu význam toho rozhodnutí. Volby jedině po novu, jinak ne. Tak si vlastně Andrej bude vládnout jak dlouho chce, protože ústavní většinu nemá nikdo /kdyby socdem a nějakej ten poslanec za trafiku po letech neprozřeli/. A to asi dopadne. Ty poslance na konci volebnho období chytne takovej záchvat lidskosti a soucitu že je hotovo.
-
Já volím Babiše a vůbec se za to nestydím. Ale je to každýho volební právo. Volte si koho chcete. Od toho jsou volby.
-
"váš slavný fízl Bureš..."
Hahaha, ne ne, to je omyl Jindrichu, jsem obcanem a poddanym uplne jine zeme, cili muj fizl to neni, holt mam pekelnou smulu. Zeme ve ktere lez neni uznavanym platidlem v politickych kruzich. U nas nestaci aby politik, ktery byl uznan soudem jako lhar, do zblbnuti vykrikoval, ze nelze a nekrade aby mu to nekdo zbastil. A jestli placam hlouposti, ti kteri se nenechali opit koblihou mi to pravdepodobne prominou. God bless 'EIIR', God bless Canada, God bless Czech Republic.🙂
-
Podrazácké jednání soudruha STB, velkouzenáře, který jde za svým přes mrtvoly - a to nejen obrazně - ho pasuje na nenažranou hyjenu...
A tímto se všem hyjenám ze zvířecí říše omlouvám...
STBacký fízl Bureš , je slavný snad jedině svými " projevy", které nemá od někoho napsané, v médiích...
-
Na soudruha STB Bureše v nenasytnosti a hrabání pro sebe nikdo nemá...
-
Z jakého reálného důvodu pane Vanhorne píšete, že je "váš slavný fízl Bureš..." je můj asi stejně jako Váš. Neplácejte nesmysly.
-
V tomto naprostý souhlas.
-
Nyní máme, podle tebe, jednu nenasytnou hyenu. Při vítězství nových dvou koalic by jich byly tisíce.
-
To není jedno. Při vítězství dvou protibabišovských koalic, by byli bohatí ještě bohatší a chudí ještě chudší.
-
ČEMU SE U PŘÍSPĚVKŮ NICKU "jmcb" DIVÍTE?
TY NEMÁ CENU VŮBEC KOMENTOVAT!
-
Je nesmírně tristní, že si Ústavní soud dovolil - pouhých osm měsíců před sněmovními volbami - zasáhnout do části volebního zákona (schváleného Parlamentem).
Bude to po dvanácti letech podruhé, co Ústavní soud (pod vedením Pavla Rychetského) takto zásadně ovlivní politickou soutěž.
Poprvé to bylo v roce 2009, kdy zrušil předčasné volby.
TO, ŽE ÚSTAVNÍ SOUD NERESPEKTUJE ZÁKONY A PRÁVNÍ ZVYKLOSTI TÉTO ZEMĚ, JE HODNĚ ŠPATNÉ!
-
"Nenasycená hyena"
Mezi hyenou a Buresem je jeden rozdil. Hyena je nenazrana z prosteho duvodu, je to mrchozrout. Na mrsinach pro ni moc masa nezustava, proto je porad polohladova. Bures ten ma k hladu nejmin tak daleko, jako k Mesici, ten je nenazrany ze ziskuchtivosti. Kdo miluje bohatstvi, ten ho nebude mit nikdy dost, protoze s bohatstvim roste moc. A ten vas slavny fizl Bures je az chorobne posedly mocichtivosti.🙂
-
Cože ?
-
Nevím, co je horší, pokud anoisté přecházejí k pirátů.